Opäť sa posnažíme ale až od (po) roku 2010
Ahojte, mozno nie ze možno ale skôr určite je na takúto tému ešte skoro. Ale tak dúfam že nie som jediná ktorá by chcela mať bábätko až tak "neskôr"(tj, o 2-3-4a viac rokov), dúfam že nie som jediná ktorá takto plánuje do budúcna.. :-N .. 😃
ahoj lea ... a kedy to vlastne letite? ... ja idem zajtra k nasim a v nedelu este neviem, co sa bude diat, ak bude pekne, mozno niekam skocime s MM
ideme zajtra v noci..okolo jednej vyrazame..takze dnes je posledna tu..
nely..tu uz maju ceresne v zelovoci..ale su este dost drahe..a kam na vychod chodievate?
oddychovat treba..hlavne,ked je vonku pekne..a ked prsi,tak sa oplati citat knihu v posteli 😃 inac..tu budeme mat v pondelok volno..ale to si neuzijem :-N nevadi..radsej si posedim u kadernicky 😃
nely..tu uz maju ceresne v zelovoci..ale su este dost drahe..a kam na vychod chodievate?
oddychovat treba..hlavne,ked je vonku pekne..a ked prsi,tak sa oplati citat knihu v posteli 😃 inac..tu budeme mat v pondelok volno..ale to si neuzijem :-N nevadi..radsej si posedim u kadernicky 😃
lea ... tak to uz mate cestovnu horucku, nie? :-N ... nech vam to teda dobre dopadne, aj balenie a aj cesta, nech je vsetko Ok a dovolenku doma si poriadne uzite ... na ako dlho idete? ... a odkial odlietate?
lea ... aj my sme odtial leteli, na letisku sme boli za cca 20 minut, lebo sme byvali vo vychodnom londyne, na walthamstow
riana ... kasli na rozhovor a uzivajte si vikend, aj tak sa vsetko nakoniec skonci tak ako sa ma a my sa iba zbytocne snazime a riesime a stresujeme 😉
lea ... to len tak kratucko, ja by som si ani nestihla uvedomit, ze som doma za tyzden ... ja som taka stastna, ze sme sa uz do UK nevratili
Zuzi, ten rozhovor si vymyslel priatel.
Doteraz on odolaval mne, ked som si chcela problem v zaciatkoch vydebatovat, teraz mam zas ja 100 chuti odolavat ]-( 😃. Ale tak inu naladu mam teraz a inak na tom mozem byt v nedelu, ze mi rozhovor padne aj vhod. Ked ja uz to v podstate ani neriesim.
Nema vyznam sa tym teraz zatazovat. Skor sa tesim na to kino, polroka sa uz chystam 😃 A potom som nam naordinovala vypadnut von, dufam, ze bude pekne 🙂
Lea, uplne v pohodicke, nemusis sa ponahlat, ked to aj hned neposles alebo to vobec nenajdes. Nic zivotu dolezite 😉 Ale dakujem za ochotu 🙂
Doteraz on odolaval mne, ked som si chcela problem v zaciatkoch vydebatovat, teraz mam zas ja 100 chuti odolavat ]-( 😃. Ale tak inu naladu mam teraz a inak na tom mozem byt v nedelu, ze mi rozhovor padne aj vhod. Ked ja uz to v podstate ani neriesim.
Nema vyznam sa tym teraz zatazovat. Skor sa tesim na to kino, polroka sa uz chystam 😃 A potom som nam naordinovala vypadnut von, dufam, ze bude pekne 🙂
Lea, uplne v pohodicke, nemusis sa ponahlat, ked to aj hned neposles alebo to vobec nenajdes. Nic zivotu dolezite 😉 Ale dakujem za ochotu 🙂
lea ... ja uz by som sa naspät nevratila za nic na svete, neznasala som to tam
Hej, Lea. Zas vztah. Sice sme si uz x-krat nieco povedali, slubili, ale ked sa to neplni. Sice mna uz teda u mladeho trapi nieco ine, ale jeho zas trapi stale to iste, ako keby nevedel pochopit, ze danu vec sme uzavreli... A uz sa takto v rozhovoroch motame cez 2 mesiace. A este sa cuduje, co som stale smutna, na nicom sa nesmejem, ze mam len negativne naladene myslenie. Preto aj nemam chute zacinat s nedelnym rozhovorom. Pretoze peknu sobotu si do..riem jednym neprijemnou, smutnou debatou.
zuzi..no ja som tu,lebo chcem cosi robit na co mi treba anglinu a tu sa ju rychlejsie naucim..ale tiez mi to tu cim dalej,tym viac vadi..
nely..pekne sny prajem..urcite sa ozvem po prilete 🙂
riana..no to musela byt dost zla vec,ked sa uz o nej nechces bavit..a zrejme polovicka je dost nechapava,ked nevie pochopit,ze sa na tu temu nechces bavit..niektore veci nie je dobre riesit stale dookola..
nely..pekne sny prajem..urcite sa ozvem po prilete 🙂
riana..no to musela byt dost zla vec,ked sa uz o nej nechces bavit..a zrejme polovicka je dost nechapava,ked nevie pochopit,ze sa na tu temu nechces bavit..niektore veci nie je dobre riesit stale dookola..
lea ... aj ja som sa chcela zdokonalit v angline, ale kaslem na to ... chcem zacar studovat anglinu tu u nas ... je to len dvojrocne studium a doplnim si tak aprobaciu o treti predmet ... to mi staci
No hej Lea, uz je to neprijemne, ked sa to omiela dookola. V kostiach citim, ze este chvilu a pokazi sa aj to posledne pekne, co ostalo. Mna uz len trapia bezne prevadzkove zalezitosti - v poslednych tyzdnoch sme boli fakt malinko spolu, ked uz sme spolu travili cas, vzdy sme sa stihli povadit a ja som bola este viac nanic, nez predtym...
A on dokaze vytahovat len tu jednu zalezitost, na ktorej sa aj tak nikdy nezhodneme 😞
A on dokaze vytahovat len tu jednu zalezitost, na ktorej sa aj tak nikdy nezhodneme 😞
riana ... tak dobru noc a daj vediet potom ako vam dopadol vikend
nathali ahoj, kludne sa pridaj 😉
nathali ahoj, kludne sa pridaj 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli
ja uz len cakam kedy dozreju ceresne a visne a vypravime sa tiez na cestu na daleky vychod 😃 😃