Opätovné snaženie po minipotrate
ahojte babinky, je tu niekto taky, kto v poslednej dobe prezil minipotrat a chce sa pokusit o dalsie mimco?
Ahoj ja som mala tiež v auguste 2010 minipotrat a po 3-4 mesiacoch som znova otehotnela a to tak že sme tie 3-4 mesiace dávali pozor a 1-2 krát nie a vtedy som otehotnela a v auguste 2011 sa nám narodil krásny synček 🙂 podla mňa nemusíte čakať
@lentuska ahoj. Diky za kontakt, porozmyslam. A ta dr. Nema nejaku internetovú stránku? No len aby to neposobilo na muža, že bude spat ešte viac 🙂 ale sa smejem. Totiž on by iba spal a spal a aj tak je stále unavený aj keby spal dva dni vkuse. A ani na sex nema chuť ☹ tak aj kvôli tomu to chcem skúsiť. Hovorím mu, že nech ide k dr. Môže to byt aj štitna zlata ked uz aj chuť na sex stráca alebo nieco vážnejšie, no on nie. Asi budem musieť fakt niekoho dotiahnuť domov nech ho vyšetri... Každopádne diky.
@minicko no presne takto pozitivne to musis brat.. 🙂 a prajem ti aby si dalsiu ani nedostala na devat mesiacou 😀 😀
@laurica123 to si prajem aj jaaaaaa 😝
@minicko tak potom cakam ze mi o mesiac povies ze mas kolaje ako svet 🙂 🙂
@laurica123 neboj sa nic, hned ti ich sem vycapim od radosti 😉
@minicko tak budem netrpezlivo ocakavat 🙂
@lianka2
Joj, tak to nie,ze bude spat,to ja som hovorila len tak obrazne 😖 Ona me nejaku kamennu ordinaciu kdesi na vychode ,ale chodi aj takto za pacientami po celom SR. Tieto vyjazdy to sa planuje mesiac dopredu, tak podla toho odkial ste, treba si tam napisat a dohodnut termin.....moze to byt hocico,aj ta stitna zlaza, ale urcite vam tuto na to pridu. a nemusis chodit po sto vysetreniach ,kde doktori tapaju a napchaju ta liekmi, skusaju rozne alternativy pokial zistia, co vam vlastne je. A tuto to uvidis cierne na bielom.
@laurica123 trpezlivost ruze prinasa 🙂 dnes by som chcela zacat so snazenim,tak dufam,ze to bude ok..ak to pocitam od kedy mi zacalo krvacanie,tak to je dnes 11dc a to by som mala mat este pred ovulkou..len teda neviem,ci sa vobec tento mesiac dostavi po tomto,co sa mi stalo..ved uvidime 😒
@laurica123 ahojcek, ako sa mas?ako ide tehotenstvo??? 🙂
@minicko celkom dobre..dnes ma cely den boli uz som nervozna z toho..ale to ja mam stale..inak super rozjedla som som sa no zatial som pribrala len kilo z mojich schudnutych 7... 🙂 🙂 co ty pracujete na babu??
@laurica123 prepac,uz som tu potom vcera nebola..nooo,my sme zacali skusat..prvykrat som sa aj trosku bala,lebo predsa to bolo trosku skoro..druhykrat uz som bola uvolnenejsia..no ved uvidime..lebo ved vlastne ani neviem kedy by som mala teraz dostat..ci to mam ratat normalne na 28 dni alebo co..aaa,ved nechame sa prekvapit 🙂
@minicko no to ti moja ani ja neviem poradit ako to budes mat tera ja som to mala tak ako aj predtym ked sa mi to stalo ale ty by si tiez mala ked si nebola na kyretazi vsak ucitis ovulku..ja som ju citila dost vyrazne alebo skusajte stale 🙂 🙂
@laurica123 skusat stale sa mi pozdava 🙂 posielam srdiecko
@minicko no jeej dakujem 🙂 🙂
@minicko ahoj, tak najskor som mala Maťka, potom so otehotnela, ked mal 10 mesiacov, v siedmom tyzdni sa prestalo babo-zarodok vyvijat, tak mi to museli v 11 tyzdni zobrat.... to iste sa zopakovalo o rok, presne to iste....bolo to strasne... teraz uz bude mat Matejko 3 roky, uz pracujem a rok cakam na dve ciarky na tehotenskom teste.)
@jvlacchovicova ahoj, no my sme sa pokusili o prve a vyslo to hned v ten mesiac..len ta radost netrvala dlho..stalo sa,co sa stalo..asi to tak malo byt..len lepsie,ze mne babo odislo same,nemusela som podstupit kyret..cize teraz uz skusame druhy pokus..dufam,ze aj teraz sa nam to podari hned..
ty mozes byt rada,ze uz aspon jedno dietatko mas..a druhe pride,nic sa neboj 🙂
@minicko no, ved by som sa asi zblaznila, keby nemam Maťka🙂 Inak este pred Maťkom mi zistili endometriozu a nasledne mi zobrali jeden vajecnik, odporucali mi otehotniet, neslo to, tak som si dala vypocitat termin Jonasovi...a hned na prvy sup som s Matkom otehotnela. Tie ostatne nevydarene dve tehotenstva boli bez Jonasovho vypoctu. A teraz sa nam nedari ani s jeho vypoctom, takze nechapem....bodem musiet este asi zmenit gynekologa, lebo moj tvrdi, ze je vsetko ok.
@jvlacchovicova a podla coho to on pocita?
podla tvojho datumu a času narodenia....nepoznas doktora Jonasa? uz to tu bolo omielane niekde.....
@jvlacchovicova pocula som o nom,ale velmi sa o to nezaujimam..podarilo sa to na prvykrat,tak verim,ze sa to podari aj na druhykrat..a bez nejakych vypoctov,ci kontrolovania bt alebo hlienu a pod..taketo veci moc neriesim..je to dost zataz na psychiku..
no ja som potratila samovolne v 4tt, c chodila som každý deń na krv kvôli HCG a bohuzžial to len klesalo. Bolo to minulý rok v marci, nekázal mi vôbec čakať lekár s pohlav. stykom. V decembri to budú 3 roky čo sa snažíme o druhé. Prvé dieťa sme robili 8 mesiacov ale všetko je oK. Chodím stále na všetrenia a všetko je OK, hormon. profil, cyto aj ultrazvuk som vlastne v super stave a stále nič. Brala som na začiatku duphastgon, lebo mám stále nepravid. men. , vitamíny, aj pre otehotnenie, stále kyselinu listovú a niake iné vitamíny a stále nič, ale hlavne, že som stále v úplnom poriadku a mám ukážk. horomonál. profil. Robila som si aj OVU testy ale u mˇ(na je to ťažšie, lebo tým, že mi mrcha chodí kedy chce tak za mesiac miniem aj 15 testov, lebo vlastne neviem kedy si ich mám poriadne robiť. Jeden mesiac dostanem 37 deň, potom 16. deň a teraz som dostala na 26. deň. NO tak poradte ako na to, lebo už začínam rezignovať a veriť náhode asi.... i keď chcem hrozne pre dcéru súrodenca.
@kiki6 tak skus este toho Jonasa....
@lentuska byby, o om to tu hovorite? to akoze je nejaky "iny" doktor, ktory lieci nieco, co ini lekari neriesi? A co taky infektolog?....lebo ma to zaujima, my sa tiez snazime o druhe babo....no akosi to nejde...po dvoch mini potratoch....
@minicko dufam🙂
@jvlacchovicova
tak urcite su aj ine cesty , ako chodit len k tym nasich klasickym lekarom....ja som sa dostala k tejto doktorke skrz mojho brata, ktoremu nasla tuto doktorku mama, kvoli jeho vecnym chorobam....a ked som videla ,ako to funguje s tym pristrojom ,tak som sa dala vysetrit aj ja a vyslo mi, ze som na tom horsie ako bracho 🙂 V skratke, u gynekologa ,co sa tyka po zenskej stranke som zdrava, ale nikto mi nerobil vysetrenia na zapaly, parazity a tak. az tuto som videla, ako neskutocne mam zapaleny organizmus, samy parazit a bakterie, a na toto ti nikto vysetrenie neurobi, a potom sa len cudujeme, preco maju deti atopicky ekzem, oslabenu imunitu a podobne, aj vsetky tie akoze "to je v rodine", tak ked si kuknes nieco o parazitoch, tak sa docitas vela zaujimaveho....!!!!! Vsetko to akoze "mame to v rodine" je praveze sposobovane tymito parazitmi, ktore prenasaju matky na deti....mne ta doktorka povedala, ze keby som o to dieta neprisla, tak ma presne oslabenu imunitu a min. atopicky ekzem. Teraz sa davam do poriadku pod jej dohladom, posilnujem imunitu svoju vlastnu, detoxikujem a potom este aj partnera poslem na kuru a potom budeme skusat znova....radsej si este pockam, nebudem sa nahlit , dam seba do kludu az pripravim dietatu,co najlepsie prostredie...tolko moj nazor...
@lentuska ahoj, tak to staci len zavolat a objednat? na to cislo, co si uviedla? dik....
@jvlacchovicova
Hej, bud si zavolaj alebo napis email. Odpovedaju denne, takze nie je problem...

@simaha ahoj,podla vsetkeho to zavisi nielen od organizmu ale aj osobnosti..citim sa pripravena ci uz po fyzickej ale aj psychickej stranke..a to je asi v tejto chvili rozhodujuce..