Oplodnenie striekačkou
Ahojte dievcata. Ten nazov moze byt zavadzajuci. Nejde o IUI ( ktore si nemozem prave dovolit , nezijem na SK). Kedze manzel ma prave problem( ktory sa riesi) a ja mam plodny tyzden citala som ze toto je moznost ktorou niektore zeny otehotneli.. Ide o klasiku strikacka bez ihly+ jeho chlapci.
Skusala to niektora z vas? Uspesne/neuspesne? Kolko krat za plodny tyzden ste to robili. Ja viem postup ale ked ma niektora uzitocnu radu tak prosim napiste.. Vopred Dakujem...
PS: Ja chapem ze prirodzene je to najlepsie ale bohuzial sa na to nemozem spoliehat... A este raz nejde o IUI takze ziadne hadicky a sprostosti si zavadzat nebudem..
@bykaterina no tu už odbocujeme úplne od témy autorky😀 A podľa mna je aj jedno, čo je podľa cirkvy kóšer, keď sa dá všetko oľutovať pri spovedi a im ide o spravodlivosť. keď to dieťa budeš s láskou vychovávať, tak sa myslim to strašne previnenie vycisti.. a určite umelé oplodnenie nie je zločin ako vražda, keď by si niekoho napr. pre peniaze zastrelila..
@lula313
No ja k tomu celemu len takto:
Ano vyspovedat sa da ale:
Boh hriechy odpusta nezistne,avsak nasledky za ne si nesieme a treba robit pokanie.
Takto nejako je to v biblii.
Cize aj ked si olutujes neznamena ze hned si cisty ako ti kt.nikdy nezhresili.
Inde sa pise ze kazdy sa musi ocistit ohnom aby vosiel do nebeskeho kralovstva...
Ja len nepresne citujem.
Nemoralizujem.
Sama mam za sebou 5 ivf a 2 iui tak tiez sa mozem len vyspovedat....
Ale jedno je iste a v tom videu je to aj jasne povedane.
Nezabijes !
A v ivf sa nici vela poskodenych zivotov kt.bolinumelo k zivotu povolane ale su nepouzite/nepouzitelne/...
@mateson nemyslela som zrovna oplodnenie striekackou, ale narazala som celkovo na sex a oplodnenie
@0silvia0 ono môže byť veľa vecí prečo nie.ale Toto sa rieši v car a spôsobom iui 😉 dajú mu keď ták elektrinu alebo pri čom sa dokáže vzrušiť . A stojí to Ako v ktorom centre cca 150 eúr
@lula313 áno odbočujeme ale pri samotnej spovedi nemusíš dostať to dôležité rozhrešenie... Ako kamoška farára vieš čo to znamená
@osky nie v pohodicke, ja len normalne vysvetlujem, neboj neurazam sa☺. Jednoducho niektori chlapi maju problem s erekciou, mozno ju maju aku taku, alebo polovicnu, ale nie dostatocnu aby sa dostali dnu... kedysi davno som mala frajera s tymto problemom, tak viem...
@bykaterina toto uz nech si riesi kazdy podla svojho...
Sice vela komentarov k tejto teme bolo od veci, ale dufam ze niekomu moj prispevok pomohol. S radostou oznamujem ze mam 3 den pozitivny tehotensky test... Ako aj v sep tak aj pred 2 tyzdnami som pouzila striekackovu metodu takze zarucene funguje...
Ked niekto bude potrebovat poradit dajte mi vediet. PM ked sa da.
Drzte mi palce prosim!
@meredith83 zo srdca gratulujem a prajem ti úspešne tehulkovanie👶
@meredith83 jeej to je super... gratulka a drzim prsty nech vsetko super vyjde a ty sa v lete budes tesit z babatka 🙂
@meredith83 Velmi ti to prajem. Nech vam to vyjde a mate obaja radost z babatka!🙏
@vilma7 Ahoj,mas ajprehlad kontakt na ten parik?
@meredith83 ahoj prosím ťa pekne napíš mi do ss ako to funguje ..tiež mám podobný problém....a kde sa to dá kúpiť? Striekačka aj u nás na sk? Ďakujem pekne
ahoj, mna by zaujimalo ako si dopadla 🙃
@meredith83 ak a problem s testosteronom tak toto by mohol vyriešiť obyčajný zinok ten má priamy vplyv na hladinu testosterónu a ten zasa na kvalitu erekcie. Jasne ze je to na dlhodobejšie a nestačí 1-2 tbl keď si občas spomenie. Je to beh na dlhšiu trať niekoľko mesiacov ale ak je problém v tomto je to pomerne jednoduché a finančné nenáročné riešenie.... Poznám niekoho kto to ma úspešne odskúšané tak držím palce. Alebo potom známa pánska pilulka....
@karolonakarol Otehotnela som 4 x a mam 2 rocnu dcerku a teraz som v 17tt... Takze ja som dopadla dobre🙂
@kulumulu123 skusal aj to berie dobre vitaminy a stale to rapluje. On stratil vsetky vlasy na hlave v 23 rokoch.. takze u nas je to tak. No co uz ide to aj inak. Plus ked sa na neho tlaci je to este horsie..
@meredith83 je rozdiel brat vitamíny všeobecne nech sú akokoľvek super a zinok samostatne. V tbl ktorá obasuje xy zloziek je toho z každého zúfalo malo... Mne to raz vysvetľovala jedna Dr keď som bola tehu a dala mi magnézium proti kŕčom v lýtkach. Ale ok to je teraz jedno hlavne ze sa zadarilo. Držím palce nech to dotiahne té do zdar neho konca aj 2x ✊✊✊✊✊💜
@meredith83 ahoj smiem sa spýtať otehotnela si aj 1x aj teraz tak ako si písala že si to skúsila z striekackou?
@noemikatka ja som striekackovo 4 krat otehotnela. 2 krat to nevyslo. Mam dcerku a teraz som v 17tt a vsetko vyzera ako ma tak dufam ze to dotiahnem do uspesneho konca.
@meredith83 to je super a ako si postupovala ak sa smiem spýtať ja som počula že spermie na vzduchu vydržia len pár sekund🙆🏽♀️
@noemikatka 1 hodinu vydrzia potvory. Jedna baba tu pridavala video a je velmi poucne aj ked v anglictine. Ale ja max 15 min cakam. Spermie su v nadobke samozrejme a dava sa to pri telo na tych 10-15 min aby sa zohriali na telesnu teplotu. ja pridavam lubrikant preseed zopar kvapiek..
@meredith83 ahoj, síce stará téma a neviem, či sem chodíš ešte, ale napísala by si mi presný postup? Pokojne do súkromnej správy. S partnerom sa nám nedarí už pár mesiacov, tak možno stojí za to skúsiť túto metódu a zaviesť spermie trošku hlbšie. Mám pocit, ako keby vždy skončili niekde na kraji a nedokázali docestovať... Ďakujem
@bambulka711 Napisem tu kedze na MK moc nechodim-
-striekacka mensia na krmenie napr zvieratiek alebo na podavanie liekov staci
- ja som kupila preseed lubrikant. moze sa aj preconcieve lubrikant a dala som zopar kvapiek do spermii
- treba aj nadobku na moc trebars, taku kt mozes zatvorit zas nekupuj velikansku alebo malicku. Taky co sa da do jednej ruky chytit aby darca mohol lahko do nej dat svoj material
- Priprav si vankus & servitky
- Ked ti muz da spermie daj si ich pod paplon k telu na cca 15 min ( v zatvorenej nadobke) poprve sa zohreju a po druhe su vodnatejsie a lepsie sa naberaju.
- Pomaly ich naber do striekacky, bud jemna.
-Uloz sa na chrbat a daj su pod bedra vankus
- vloz si striekacku do vnutra a pomaly vytlac spermie
- A potom tak lez cca 30 min mozes sa aj na bok dat. ja som si vacsinou pospala
A to je to. Ja som si aj ovulaciu odsledovala takze som toto robila v den ovulaciu,a den potom a este aj pre istotu nasledovny den. Je dobre mat po tom aj orgazmus🙂
Vela stastia

@osky ako som písala vyššie, kňaz, čo nám robil prípravu, bol polovičky spolužiak, moderný, z Bratislavy, chodi na pivo, jazdi na motorke, pozerá akčné filmy, žije v podstate podobným životom ako my, len bez ženy, na fare, ktorá nie je Zrovna luxusná.. 🙂Všetko nám hovoril ľudsky, usmieval sa, išla z neho dobrota a od takého človeka si skôr vezmeš nejaké posolstvo ako od nejakeho 70 ročneho farára z dediny, ktory ti diktuje, čo smieš a nesmieš.. a hlavne, cirkev musí ísť s dobou, lebo pokial sa nebude prispôsobovať novým trendom, nemá šancu sa udržať, čo si myslim už veľmi dobre uvedomujú..