icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

mercedes12
24. júl 2015

Mam inofolic a folandrol. Viac info ip

minarka1
27. júl 2015

Žienky začala som ho brať minulý týždeň A treba ho brať neustále?? Aj počas menzesu?

ivanya
27. júl 2015

Inofolic, 17 sackov, exp 10/2015, 10€ aj s postovnym

zuzannaaa
3. aug 2015

my sme sa snazili 3 mesiace a nic , na 3mesiac som si kupila Inofolic a muzovi forandrol a na 4mesiac som otehotnela... Neviem ci koli tym vytaminom ale ja si myslim ze ano. Urcite to trochu pomohlo ,,, ;)
Takze ja len odporucam. A vela zeleniny a ovocia ... Najlepsie surovom stave.

eliwedd
3. aug 2015

ja som uzivala pol roka a nic. pomohli mi az hormony.

vanilka83
4. aug 2015

ahojte kocky ako radite brat inofolic 1 alebo 2 sacky denne?vdaka.

heli78
11. aug 2015

Predám INOFOLIC 1,5 balenia mi zostalo ... prosím správičku, cenu dohodneme

bunnynr
17. aug 2015

Ahojte, my sme sa snazili asi 4 mesiace a ani nie po 20dnoch uzivania inofolicu som bola tehotna 🙂..

kristulkamarulka
17. aug 2015

Ahojte, chcela by som sa spytat, ako to je s cyklom? som po operácii myómu a konečne som začala dostávať menštruáciu presne. Bojím sa, že keď začnam breť inofolic, zase mi bude haprovať a nebudem si vedieť vyrátať ovu . Ďakujem za info 🙂

kitti0503
21. aug 2015

Ahojte mamičky. ..je tu aj taká ktorá má priateľa U ktorého bolo zistené VARIKOKELA....A aj napriek tomu otehotnela S inofolicom? ??samozrejme nemá to hrozné. ..len chcem vedieť či aj napriek tomu by som mohla skúsiť ja užívať inofolic. ..poradte prosím. ..Teraz sme začali užívať MACA prášok ale ako čítam inofolic je vraj lepší. ..Ďakujem vám za každú radu

anabella1
28. aug 2015

Ahojte, ja pridám moju pozitívnu skúsenosť s Inofolicom. S manželom sme sa o bábätko snažili vyše roka, posledné dva mesiace som užívala Inofolic, prvý mesiac 2 x denne, druhý mesiac 1 x denne, no a na moje veľké prekvapenie som si včera našla na tehotenskom teste // Neviem, či je to vďaka Inofolicu, alebo len zhoda náhod, každopádne mi neuškodil. Držím všetkým palce 🙂

sabina32
30. aug 2015

Ahoj,poradte je lepší Inofolic alebo Nosifol?Ďakujem za radu

ivanamala
1. sep 2015

Ahojte. Predám 2 balenia inofolicu a 4 vrecúška pribalím ako darček. Kúpila som si balenie 6 ks a podarilo sa mi otehotnieť, takže zvyšné už nepotrebujem. Dátum spotreby je do 10/2016. Cena 20 eur za všetko. V prípade záujmu ma kontaktujte na e-mail leona.o@centrum.sk. Ďakujem.

miriambobko
2. sep 2015

ahojte,
predam Inofolic skoro 3 balenia, dokopy 56 sackov ( balenie teda 20 sackov za 9,- eur. Datum spotreby 10/2016. Kontaktujte ma na miriambobko@gmail.com. Najlepsie by bolo okolie Martina aby sme si to rovno odovzdali bez postovneho.

magnolia26
4. sep 2015

Predám Inofolic 1 celé balenie a v druhom je 14 sáčkov za 20.-eur+poštovné, expiácia 4/2016

mams131
9. sep 2015

Ahojte zhanam inofolic, mate ešte niektorá? DAkujem

zuzaa35
10. sep 2015

@sabina32 Ja mam vyborne skusenosti s Inofolicom. S MM sa nam akosi nedarilo baby. Skusali sme celkom dlho a nic. Potom som niekde vygooglila info o Inofolicu. Vkladala som do toho velke nadeje. Obsahuje inozitol (ak by som ho vsak chcela prirodzene musela by som zjest kila pomarancov a zltych melonov 😀 ) a kyselinu listovu. Ktora je super pri planovani tehotenstva aj pocas tehu. Je to doplnok bez lepku, co je super!
Nemala som z neho negativne ucinky, cyklus som mala v poho. Takze ja odporucam Inofolic. Drzim paleeec.

helusikbazarik
11. sep 2015

Ak by mal niekto zaujem predam 8 sackov za 5,90€.

magdushhh
13. sep 2015

Ja beriem Inofolic uz asi 4ty mesiac - odkedy som vysadila antinu a doteraz my menstruacia pekne prisla na cas (relativne), ale teraz mi uz 14ty den meska a tehotna nie som, takze vobec nechapem co sa deje...? Keby som mala nejake problemy s vysadenim antiny uz pocas tych 4roch mesiacoch okrem toho ze mam bolestivu menstruaciu, tak si poviem ok, ale takto z nicoho nic mi meska 14 dni a tehotenske testy su negativne, tak ja neviem.....zacinam aj pochybovat o nejakom Inofolicu, ktory btw beriem 2x denne.

pampuliska
21. sep 2015

Baby-jedna otazka: treba brat JEDNO alebo DVE balenia Inofolicu denne? A treba ho brat od prveho dna menstruacie do ovulky a potom prestat alebo brat normalne vkuse?
Niektore totiz beru len jeden sacok denne, ine z vas dva a ja fakt neviem

zuzca30
21. sep 2015

@pampuliska Mozes kludne brat dve balenia Inofolicu denne. A kezde je to vyzivovy doplnok, mozes ho brat nepretrzite aj niekolko mesiacov.

cinderella821
23. sep 2015

Ahojte snazime sa s manzelom o baby uz asi od aprila, ale na 100% asi 3 mesiace, beriem duphaston no neviem asi to vysadim, mavala som nepravidelny MC, odkedy beriem Duphaston tak pravidelny cyklus mam ale akosi tomu Duphastonu uz neverim... Dnes som si objednala Inofolic, vidim tu vela pozitivnych reakcii tak mu davam nadej,drzte palce... 🙂

iskernik
Odpoveď bola odstránená
evi23
10. okt 2015

Ahojte bojim sa ze neibudme mat baetok od infolic u ja tez berjem infolic 1 mesjaca

1aduliatko1
10. okt 2015

ja som otehotnela po 4.tom mesiaci brania inofolicu, dokopy sme sa snažili 18 mesiacov, tak ja si myslím, že mne pomohol 😉

iliaska
21. okt 2015

Baby ja som zacala infolic brat po 10 mesiacoch snazenia a asi s takym presecenim ze vsak aj tak mi to nepomoze, ale aspon ms sa mi trosku upravi..vysadila som kavu a vecerne vinko, lebo ze to neni dobre konbinovat a ahaaaaaaa hned prvy mesiac... Ja stale neveriiiiiim..a to mi ma zajtra prist ms..snad uz nepride 😎

evelyns
21. okt 2015

Pri druhom tehotenstve sa nam opat urcitu dobu nedarilo, cca. 5 mesiacov. Kedze pri prvom nam to trvalo rok, bala som sa, ze to bude to iste. Po 5 mesiacoch mi gynekologicka odporucila Inofolic. Brala som to cca. mesiac a pol a podarilo, teraz sme uz v 15. tyzdni. Brala som 1x denne a zacala som uprostred cyklu. Neriesila som, ci je ovulka, ci nie, ked som ho kupila, zacala som ho brat.

Pokial by ste nejaka potrebovala, ostalo mi 16 sackov z 20. Predam za 15 € + postovne.

bad_delight
26. okt 2015

Dievcata posunul vam inofolic ovulaciu?

vlantra
30. okt 2015

Baby zostal mi Inofolic. Jedno celé balenie + 10 sáčkov, čiže dokopy 30 sáčkov (trvanlivosť do marca 2016). Nemáte niektorá záujem, za 8 eur vrátane poštovného? Bola by som rada, keby niekomu pomohol. Mne nie, ale je Vás veľmi veľa ktorým áno, tak držím palce aby ďalej rozširoval svoje rady 😉

misacek12345
8. nov 2015

Ten inofolic je uplna hlupost je to reklamny tah za vela penazi a k ziadnemu otehotneniu to podla mna nepomaha brala som to mesiac a teraz mam o 2 dni dostat a urcite to dostanem ako kazdy mesiac lebo mam uz take pocity velmi ma to hneva nabuduce uz si nic take nekupim lebo je to uplna sprostost a nebudem tomu zufalo verit a brat to pretoze sa snazime 5 mesiacov nedari sa a neviem preco a nepomohlo k tomu ani inifolic je to len zbytocne drahe a zbytocna nadej pre baby ktorym sa nedari potom dufaju ze uz ms nepride ze toto urcite pomoze a ona i tak pride aj ked beres nejaky inofolic a zbytocne za to vihodis len 18 eur ci kolko