icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

michaela_lm
20. mar 2016

Ja kupi snazime sa nepomaha nic napis prosim spravu

babatkoo
20. mar 2016

Nam pomohol tiez. Viac ako rok k nam nechodil bocian. Tiez nam ho lekar odporucil. Brala som ho 2 mesiace a na treti som uz bola tehotna. Okrem neho som uzivala aj kvapky na vajecniky z lekarne, zensky caj a macu. Urcite odporucam 🙂

laskacik
30. mar 2016

AHojte baby no ja som zvedavá či pomôže aj nám ja beriem inofolic asi týždeň a manžel folandrol tiež somnou a predtým som mala nasadený dufaston už veľa rokov a ešt emi doktor nasadil clostylbegyt , čudné mi je že niekedy som ani nemala ovulaciu a teraz ani nie podľa teploty ale podľa ovu testov 4 dni v kuse čo už to je pre mňa veľmi zaujímavé tak hádam sa podarí.. chcem sa opýtať je tu aj nejaká pani, slečna, dáma ktorá nemá ideálnu postavu a váhu, ale trpí obezitou a podarilo sa ?? ďakujem za odpoveĎ

jarejsn
4. apr 2016

Ahojte 😋 Konecne aj ja mozem potvrdit tehotenstvo a to po pol roku snazenia nic a po mesiaci a pol uzivania partnerskeho balicka ( inofolic a folandrol), kedze aj manzel je dolezity budeme rodicia. Velmi sa tesime 👏👏👏 ak mate zaujem ostalo mi este dost z oboch balickov kludne napiste.

liliputka23
11. apr 2016

ahojte mam na vas otazku menstruaciu som mala normalneale mam strasne dlhe cykly a vcera sme mali s muzom nechraneny sex mohla by som zacat brat inofolic ?? Pytam sa preto ze co ak napriklad som z toho otehotnela alebo mam radsej pockat do dalsej ms

zara1357
Autor odpoveď zmazal
vanesanova
3. máj 2016

Predam 11 ks inofolicu za 7 eur aj s postovnym ak chcete piste do spravy.

ajka322
10. máj 2016

Ahojte babenky.... Moc som neverila na tento zázrak,aaaale čuduj sa svete po mesiaci užívania (2roky snaženia)na teste // 😱takze je to tam... Prišiel mi ale balík z lekárne 2 balenia ak by mal niekto záujem rada posuniem ďalej... 1 balenie:20 dávok :15 eu vrátane poštovného, Ak ma niekto záujem napíšte mi na mail: a.matuscinova@gmail.com

mimusa154
13. máj 2016

Ak by niekto mal zaujem, ostalo mi jedno baleneie inofolicu, chyba len jeden sacok, mne stacilo vybrat jednu krabicu a pol rocne snazenie zrazu zafungovalo. Cena 8 €

tinkaronko0710
14. máj 2016

Ahojte a chcem sa opytat,ze co hovorite na duphaston a kyselinu listovu? Chcem vymenit za infolic. Co na to hovorite? Poradtte mi pls.

barbi339
3. jún 2016

ahojte zienky chcem radu mam pcos zacinajuce a uz rok sa snazime s manzelom o babetko uz druhe prve bez komplikacii nejako prislo 🙂 a druhe sa nedari a citam ze inofolic je dobry ako sa ma uzivaat zatia som si kupila a beriem jeden sacok denne + pijem alchemikovy caj rano pol litra vecer pol litra a vitamin E kedze je vitaminom plodnosti poradte mi prosim zena so syndromom pcos ma menzes, lebo jamma azdy mesiac len mi sem tam meska den dva a ma ovulku zena,?,

evinna2
19. jún 2016

Pred desiatimi dnami som začala brat inofolic po odporúčani lekára. Dufam, že sa zadarí...Uz čakáme dlhé dva roky a stale nič... 😒

zdenus35
4. júl 2016

my sme sa z priatelom snažili skoro 2 roky skoro denne a zrazu sa nám to podarilo ako zázrakom cez menzes,no neprijemne dost ale zadarilo sa,pred tou posl.menštruaciou som pila denne iba žensky čaj

5lucinka1
27. júl 2016

Ahojte mám na predaj 2 balíčky inofolicu nové ak by mal niekto záujem za 20+ pošta keďže jedna pani neprevzala dobierku

miriam111111
1. aug 2016

Za mna možem inofolic len odporucit.Mala som PCOS a žiadnu MS.Za mladi sa stalo ze som ju nemala aj pol roka.Antikoncepciu som brala asi 10 rokov aby som mala PC.Ked som ju vysadila lebo sme chceli babo tak same problemy.Ziadny cyklus,ziadna ovulacia.Dr mi po nejakom case spomenul Inofolic tak som ho hned zacala brat a po vybrati 2 baleni sa to podarilo a dnes nam uz beha po dome 2 rocna dcerka.Teraz sa chceme snazit o druhe tak som znova nasadila Inofolic a uvidime ci zaberie opat 🙂

leeenka26
1. aug 2016

ja teda nie akurat som pribrala :(

tina018
4. aug 2016

Ahojte, mne to pomohlo, nestihla som vybrat ani vsetky balenia, ak by mal niekto zaujem mam na predaj 2 balicky po 20 kusov, jeden balik za 10€ 🙂

humajnicek
4. aug 2016

Mám dve kamarátky, jednej inofolic pomohol a druhej vôbec akurát ako tu už aj zaznelo z neho celkom pribrala. Každé telo je iné a na každé telo platia iné pravidlá treba to tak aj brať 🙂

moonka1
4. aug 2016

u nas ani inofolic nepomohol k uspechu. Budem musiet asi vyskusat nieco ine :-/

kenaiy
5. aug 2016

Rok sa snazime o babatko a je prvy mesiac co beriem inofolic neviem ci je to vdaka nemu ale ja tomu verim aha 🙂 dnesne rano je krasne mala prist ms dufam ze nepride uz 🙂

pukita
5. aug 2016

My sme brali Inofolic+Folandrol a nic. Niektore kamosky mi davali ruku do ohna za kyselinu listovu ze na druhy mesiac otehotneli a nic. Conceive plus lub.gel vraj stacilo dvakrat pouzit...my nic 😀 Proste ked sa ma chytit sa chyti aj bez tychto predrazenych bludov. Akurat kyselinu listovu beriem stale lebo mi robi dobre po inej stranke ale inak som sa na vsetko vykaslala.

judit26
11. aug 2016

Ahojte baby.prosim o radu.chcem sa otehptniet,a brat inofolic,ale mam 115kg.myslite si ze mi podari ked mam taku vahu?a este ktomu ze mam nepravidelny cyklus.dakujem za kazdu odpoved.

lucka2405
11. aug 2016

@judit26 Ahoj neviem ale niektore dievcata s neho este pribrali tak neviem ci je pre teba vhodny, ja osobne som nepribrala.

judit26
11. aug 2016

@lucka2405 ja som brala inac pri prveho a som neprebrala.len sa pytam ze ci mi aj vtedy pomoze?a aj vtedy mozem brat pred menzesom?

lucka2405
11. aug 2016

@judit26 Asi treba skusit zato nic nedas🙂 mne nepomohol vobec ani k ms ani tehu.

judit26
11. aug 2016

@espana76 ahoj.mas este napredaj ten inofolic?ale co si pisala tam 10eu,to je co?by som zobrala za 10e co predavas.diki 🙂

judit26
11. aug 2016

Baby ked mam 115kg tak pomoze mi inofolic?dakujem.

buckeye
11. aug 2016

@judit26 mas spraveny hormonalny profil? Inozitol (co je v inofoliku) je dobry pri pco, ak mas nadvahu, primarna liecba je zmena stravy (viac bielkovin, menej sacharidov), zaradit strukoviny, a viac sa hybat, ale to vsetko plati pri pco, takze najprv treba zistit, ci to nie je tvoj pripad ak mas nepravidelny cyklus

katarina822
11. aug 2016

@judit26 ja som brala 1 mes.od 1 dna menstruacie.nie hned ale dalsi mes.som ostala tehu.tiez mam fajnu vahu.inak prve co vsetci lekari ti budu hovorit schudnut. Skus pozriet aj nosifol je to podobny liek

buckeye
11. aug 2016

@katarina822 to je logicke, kedze tuk(hlavne abdominalny) je hormonalne aktivny a narusa cyklus a pokial je k tomu pridruzene pco, tak duplom, podla studii velka cast zien s pco, ktora schudne sa im stav zlepsi a aj otehotneju