Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@lucka2405 tiez som tu citala, ze niektore baby z inofolicu pribrali. Neviem, zda sa mi to cudne,ze by mal samotny pripravok ovplyvnovat hmotnost, kedze ide o kyselinu listovu a inozitol, co je Vitamin skupiny B rozpustny vo vode, ktoreho nadbytok telo vyluci. Inozitol navyse napomaha spravnemu fungovaniu metabolizmu. To priberanie je mozno sposobene skor zvysenou chutou do jedla, ktoru B vitaminy podporuju;)
@judit26 pozri tento liek nieje zazrak neviem ake vysetrenia mas za sebou ci si bola na laparoakopii ako ci mas pravidelne ovulaciu ako muz ci ma ok spermiogram.ci mas za sebou folikumetriu.niekomu pomoze dovolenka pri mori niekomu pomoze kwd zena schudne ale aj50 kg.zeny maju problem otehotniet.dolezite je aj pri vysokej vaha pri otehotnwni co najmenej pribrat.ja osobne 1 sa nam podarilo pri vahe 89 kg.po cca 2 a pol roku tesne pred umelym oplodnenim.mozno pomohla dovolenka pri mori.2 po 1 roku ked doktor nasadil clostid a robil tu folikumetiu .a 3 po cca 2 pol roku po 1 mes bratia inofolicu a na dalsi mes .sa zadarilo.a to pred pocatim 1 nam doktor vravel ze prirodzene to nepojde.a pred tym 1 pocatim som brala na 6 mes.liek siofor.ale to predpisuju myslim len v cwntre asistovanej reprodukcie.mala som ho brat 6 mes a potom umele a presne po 6 mes som otwhotnela je aj na schudnutie( nemas chut na sladke) a laicky povedane posilnije vajicko.
Baby,prosim o nazor.od nedele spinim tak slabo ruzovo..niekedy ani cez den nemam nic,len na papiere..som bola u dr a pozrel na sono a povedal ze moze tam byt tehu,ale este nevidi.bral krv negativny.mala som dostat 19.juna,ja nemam pravidelny cyklus.a ked mi meskalo tak neprislo.vobec nechapem.☹
@popolusska to veru neviem, viem ze sa pribera z B12 ale to tiez iba z inekcie a nie z tabletiek, mozno ozaj viac jedli🙂
@judit26 ked z krvi neukazolo tak pravdepodobne niesi. zrob tehu test a uvidis. nepichol ti vyvolavacku.
@katarina822 povedal ked nepride tak mam ist a pichne.teraz mam hnedastspinenie..bolesti v pravej strane.neviem no..uvidim.vstredu pojdem
@popolusska presne keď som si to prečítala tak mi to hneď napadlo, že vitamín b podporuje chuť do jedla. Ja tiež zvažujem, či by som nemala začať brať nejaké vitamíny, keďže sa nám nedarí. Len toho priberania sa obávam...
@vlasta1818 nemusis, ja som inofolic brala a za polroka som schudla 7kg, proste sa treba zdravo stravovat a neprejedat 🙂
@vlasta1818 ja beriem Inofolic cca pol roka. Nepribrala som ani gram, ale ani nejem viac ako predtym a sportujem pravidelne uz roky. Mne sa naozaj zda, ze pribera sa skor z kombinacie Inofolic+dam si vecer chlebicek:D. Ale hovorim len za seba;).
@buckeye
@popolusska
haha popelka tak to si ma rozosmiala, že chlebíček. Tak ja z času na čas mám tiež také stavy že neskoro večer by som niečo zjedla ale nie často. Pre b vitamínmi mám rešpekt pretože v puberte som "vďaka" nim pribrala, tak teraz si dávam pozor aby sa to nezopakovalo..
@vlasta1818 ale vitaminy skupiny priamo nesposobuju priberanie, ale chut do jedla, aj to prevazne B12, nie vsetky, aj v tom B-komlexe je B12, ktora to v tom ma nastarosti, cize inozitol je v tomto pripade nevinne 🙂
teraz nedavno vysiel pekny prehladovy clanok o funkcii myoinozitolu v kaskade hormonov a ich regulacii..inozitol napomaha lepsiemu fungovaniu receptorov pre inzulin(aj tie v ovariach, preto sa odporuca pri PCO) a TSH (v stitnej zlaze), ak je znizena funkcia receptorov pre TSH, hypofyza ho produkuje sice viac (co sa ukazuje v testoch), ale stitna aj tak produkuje malo svojich hormonov, lebo signal cez TSH nie je vdaka nie plne funkcnym receptorom dodavany dalej, znizene hormony stitnej zlazy sposobuju priberanie, zle hospodarenie s tekutinami aj ukladanie tukovych zasob, takze ked sa vratim na zaciatok, inozitol by v tomto pripade mal praveze napomahat chudnutiu (cez upravu fungovania TSH), nieco podobne plati aj pre receptory inzulinu a inzulinovu rezistenciu, ci navodenie ovulacie (ovarialne bunky su citlive na nedostatok cukrov, ak im nefuguju sprave signalne receptory, nedozrievaju vajicka, ovulacia sa blokuje..
Ahojte baby 🙂.. Tak inofolic a folandrol vam pomohol k otehu? 🙂
@snazilka19993 nám určite nie, a ani meranie bazálnej teploty, ani ovu testy, ani nasadené lieky od dokyho....jediné, čo nám pomohlo bolo, že sme sa prestali snažiť 🙂
@snazilka19993 mne osobne hej(mam pco), ale mne ho vo velkom nakupila svokruska, inak by som si zohnala inozitol cisty a lacnejsi, nemusi to byt priamo inofolikovy 🙂
Boze ten inofolic je strasne drahy :O.. Akurat dneska som bola kupit dalsi balik.. Uzivam ho od 3dc a zajtra mi konci prvy balik.. Tak od pondelka zacinam s druhym.. Ms mam dostat az o 20 dni.. Ja mam nedozrete vajecniky a nedaju sa oplodnit tak neviem ci to je pco alebo nie.. Dr. Mi blizsie nic nepovedala.. Vsak posudte sami.. Strasne som zvedava co bude ale vsal svoje ucinky by uz mal mat.. Lekarnicka mi povedala ze to je na zvysenie plodnosti,skvalitnenie vajicok a taktiez na posilnenie plodu 🙂.. Co myslite? Odkedy uzivam inofolic tak ma bolia vajecniky 🙂
@snazilka19993 kupuj si patnersky balicek cez internet,vyjde ta to necelych 25eur a neplatis postovne
@vanesanova
Dobry den, este mate inofolic na predaj?
@2petruska8 nie bohuzial uz som vsetok predala...ale ja podla vlastnej skusenosti si myslim ze gynex kvapky su ovela ovela lepsie a maju aj viac ucinkov...
@snazilka19993 toto vyzerá pekne čiarka ružová gratulujem a prajem všetko dobré
A kolko stoji infolic prosim Vas?
@tinkaronko0710 okolo 15e no skus tu na mk zvyknu baby predavat
@butterfly333 dakujem skusim. 😉
@butterfly333 ahoj 🙂.. Tak radost dlho netrvala lebo dneska bol mamatest negativny a to menzes mam dostat az buduci tyzden vo stvrtok..tak neviem ci testy klamu alebo odislo :(
@tinkaronko0710 ahoj ja som kupila prvy balik za 13€ druhy balik uz 17€ tak ide to do penazi :/
@snazilka19993 skus inu značku moja alebo počkaj do ms džím palce
@butterfly333 testovat nebudem..zajtra zavolam na gyndu ci mam pockat na ms alebo mozem prist hned..( u nas na gynde nedavaju terminy) mam cudny pocit.. Bolestive prsia,podbrusko a bolest vajecnikov.. A toto ma nikdy nebolelo skor az v case ms tak 3 dni pred.. Nechcem vtom ripat ale proste test ukazal 2// a vo vnutri tela mi nieco dava najavo ze sa nieco deje.. :(
@tinkaronko0710 Ahoj pozri na magister.sk majú najlepšie ceny na inofolic, ja som objednala 60ks za 33€.
@popolusska ahoj ja som z inofolicu vobec nepribrala skor mi nechutilo jest .. Jedla som iba vtedy ked ma uz zaludok zacal boliet

Baby Pomohlo niekomu sa otehotniet na d 100 kg a ste brali inofolic?piste prosim vas