icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

zuzana256
13. sep 2016

@lilcek ahoj to je muzsky doplnok vitaminov

zuzana256
13. sep 2016

@pajara ahoj mne rozhadzal akoo somm zacala uzivat jedno balenie tak som presa na femibion 1 a mozem povedat ze som velmi spokojna aj mi to upravilo cyklus

snazilka19993
13. sep 2016

@zuzana256 ahoj ako myslisnze ti ho rozhadzal? Mne uz 4. Den meska na testoch su duchy mam niekedy mam 28-32 dneska som uz 35dc a ms nikde len niley husty vytok.. Obcas ma zaboli podbrusko

zuzana256
13. sep 2016

@snazilka19993 no to som mala aj ja tak ze som uzivala nofolic a potom meskala aj 6 dni a nakoniec prisla a od vtedy som to mala horsie tak konecne sa mi to upravilo na 27 den po uzivani femibion 1 uzivala som to 4 mesiace v kuse a potom bola pauza a znova som zacala uzivat a tento krat uz len kyselinu listovu

zuzana256
13. sep 2016

@snazilka19993 a duchov som mavala aj ja a nic ztoho to boli kanaliky

mausy21
13. sep 2016

@snazilka19993 jeej isto si tehu..nemas foto testiiika???ja som vdaka inofolicu tehu...po 2 rokoch snazenia

snazilka19993
13. sep 2016

@mausy21 draha ja neviem :/ ..jedna hovori mozem byt tehu,druha zas ze je to z inofolicu..vcera v lekarni som sa opitala ze ci inofolic moze rozhadzat ms a ona ze nie.. Nemysli si

peppermint
13. sep 2016

@snazilka19993 mne napríklad Inofolic nerozhádzal cyklus, ale viem, že niektorým dievčatám áno. Dôležité je, aby duchovia na testoch silneli. Ak máš niekoľko dní za sebou iba duchov, to asi nebude tehotenstvo. 🙂

happymia
13. sep 2016

ano pocula som ze moze rozhadzat , mojej svagrinej sa to stalo ... ale dufam ze ja ten pripad nebudem tiez som zacala ho brat teraz pol mesiaca

peppermint
13. sep 2016

@happymia Držím palce, ja som ho vyskúšala tento cyklus prvýkrát a otehotnela som. Neviem, či vďaka Inofolicu, alebo to bola náhoda 🙂

happymia
13. sep 2016

@prppermint dakujem ... alebo "psychika" ze liek urcite zaberie a vtedy sa to udialo , prajem vela zdravicka obom!! a ps: ja som Ok , po laparoskopii pomaly 2mesiace kde sa ukazalo ze ja som uplne Ok len priatel ma zhorseny spermos, uvidime, nasadila som ak telu nieco chyba pocula som chvali , tak sme sa dali nato s kamoskou spolu ...

peppermint
13. sep 2016

@happymia Ďakujem 🙂 Určite sa čoskoro zadarí!

miriam111111
13. sep 2016

Ahojte pridavam sa aj ja.Prvykrat ked som vysadila antikoncepciu sme sa snazili o babo no ms som dostala vzdy az po vyvolavacke.To trvalo par mesiacov.Potom mi dr povedam ze mam polycisticke vajecniky a ze aby som skusila inofolic a uvidime ci pomoze.Mala som ho uzivat 3 mesiace a potom ak nepomoze mam opät prist na kontrolu.A hned prvy mesiac som ostala tehu.Ani som to nevedela lebo ms sice neprisla no testy boli stale negativne ale ked mi povedal ze mam prist az o 3 mesiace tak som k nemu ten prvy mesiac ani nesla.Neskor som zbadala ze mam doma este jeden tehu test tak som si rano povedala ze ho este skusim.A boli tam dve //.Na druhy den som isla k dr. a uz som bola v 8 tyzdni.Teraz sa opät snazime o druhe a tiez s inofolicom.Hned prvy mesiac som mala aj ovulku a potom ms.Teraz by som mala mat ovulku cez vikend tak sa posnazime a uvidime ci sa zadari 🙂 Vsetkym vam drzim palce aby sa to co najskor podarilo 🙂

miriamn76
13. sep 2016

Ja som ho brala jeden mesiac cyklus mam 25 dnovy a mrchu tak 4 -5 dni. Mrcha dosla presne na cas no dnes uz 6 den a stale trva aj ked len take spinenie ale je. Tak mne mox nepomohol😐

happymia
13. sep 2016

@miriam111111 haha aj ja mam mat cez vikend 😂🙈tak nech nam to vynde ..., ale aj tak zeny povedzme si , jeden prasok take "zazraky"?! 😋

snazilka19993
13. sep 2016

@miriam111111 tak toto ma potesilo strasne 🙂 ..drzim vam palce

kikusa23
13. sep 2016

ahojte ja beriem inofolik uz pol roka a nic a posledne 3 mesiace mi chodi menzes na 42 den cyklu a pripada mi to tak že ked mam dostat na 30. den tak vtedy akokeby som mala druhu ovulaciu mam tlaky v bruchu jemny hlien tak ja už neviem .

lemi7
14. sep 2016

ak ma niekto záujem ostal mi inofolic a folandrol, viac IP 🙂

betka1978
14. sep 2016

ahoj, za mňa inofolic nie. snažili sme sa asi rok, potom mi dr. odporučil inofolic a pre partnera folandrol. Brali sme poctivo ja 2x denne a priateľ 1x - 5 mesiacov. Menzes sa mi upravil, ale to je všetko.

karabashka
14. sep 2016

Mne to vobec nepomohlo za dlhy cas co som brala...teraz idem na ivf..

lenka_vi1
14. sep 2016

@lemi7 ahoj kolko ti ostalo? Cena?

lienocka1988
16. sep 2016

@snazilka19993 Ahoj, tak ako si dopadla? Dúfam, že si tehu 🙂

silvuska85
16. sep 2016

Ahojte,ja som za inofolic,prvy mesiac uzivania a ciarky su na teste 😉 predtim rok nic,drzim vsetkym palecky 🙂

mausy21
16. sep 2016

@happymia ano jeden prasok take zazraky!po dvoch rokoch snazenia a slz jeden mesiac inofolic 2x 1 sacok a krasne //na teste...za mna isto hej 😀😀😀😀😀

lilcek
16. sep 2016

@mausy21 joj gratulujem dufam zr aj zamna bude zazracny och dufam

happymia
16. sep 2016

@mausy21 kraaasny ukazkovy tehu test , Gratulka este raz 🤗nooo uvidime ..., ci to aj na mna pol mesiaca uzivania a snazenia necely rok aj pol snazenia 👍🏻

lenka_vi1
17. sep 2016

@mausy21 tak toto už hej! Nádherná čiarka, dočkala si sa vysnívanej silnej čiarky!

mausy21
17. sep 2016

@lenka_vi1 to bol test robeny 18dpo

happymia
19. sep 2016

baby a teraz otazka .., dnes podla poslednej ms slm mala mat ovulku som 21dc ztym ze test ovu negativny a idem na wecko a po utreti vytok s krvou ?! prosim mala ste to niektora pri uzivani Inofolicu? to sa mi ako rozbieha ms alebo ako to mam chapat ?! a este ma od vcera kus trapi mykozka nechapem ale zcoho 😒..., a mam bolesti mierne v podbrusku , fajt som bola vtom ze pokracujeme v snazilkovani a ako vidim mne sa asi ms rozbieha haha

janifer
19. sep 2016

@happymia ten vytok s krvou to mohlo byt prasknutie folikulu. Aj mne sa zda, ze som mala vagin.mykozu suvisiacu s inofolicom. Ja som to brala tak raz za 2-3 dni, ani som nevyuzivala jedno balenie a otehotnela som. To balenie mi vydrzalo tak na 3 cykly, uzivala som len v uvode cyklu na striedacku s Prenatal od Jamiesonu