icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

katttka1981
Odpoveď bola odstránená
julka82
autor
Odpoveď bola odstránená
sandri
23. apr 2013

ahojte, my sme sa snazili 5 mesiacov a stale nic. Z toho raz anovulacny cyklus (stalo sa mi to prvykrat tak si viete predstavit to moje sklamanie, lebo som dufala, ze som tehotna a preto mi meska menzes). Po 5 mesiacoch snazenia som isla na pravidelnu kontrolu a som to spomenula dr. ze sa snazime a stale nic a ze sme z toho nestastni a ona mi odporucila inofolic + urobila folikulometriu a vydala povel, ze tyzden zakaz cohokolvek a po tyzdni sa snazit 😉 velmi som tomu neverila ale inofolic som teda poctivo uzivala, mm sa ma tyzden nedotkol a ked sme uz potom mohli, tak sme si to odbili len preto, ze dr. povedala, ze vtedy sa mame snazit, lebo sme boli obaja unaveni z prace a jedine po com sme tuzili bol spanok 😝 vobec som tomu neverila a ani som sa nezapodievala sama sebou a nejakymi pocitmi, bola som presvedcena, ze to nemohlo vyjst. Je pravda, ze do konca cyklu sme spolu potom este sex mali, ale predtym sme sa snazievali aj kazdy druhy den a nic.... viete si preto asi predstavit moje prekvapenie, ked som si v dnes ocakavaneho menzesu spravila test a ten bol pozitivny!!! 😀 tak som si romanticky predstavovala ako to oznamim mm a zmohla som sa len na to, ze som mu vletela do kupelne (sa prave sprchoval), strcila som mu test pod nos a spytala sa: "kolko ciarok vidis?" 😀 nuz a odvtedy sa tesime na drobceka a uzivame si vsetko nove s tymto prijemnym cakanim spojene 😀 vsetkym snazilkam drzim palce!!!

abusa
Odpoveď bola odstránená
matulka87
Odpoveď bola odstránená
matulka87
Odpoveď bola odstránená
sandri
Odpoveď bola odstránená
donna11
23. apr 2013

ahojte, tak pridavam aj ja svoju skusenost..brala som hak 10rokov, vysadila som ju min rok v juni a snazili sme sa stale..myslela som, ze cyklus ma byt 28dni, tak som sa vzdy sustredila len na stred cyklu a potom sme to uz flakali a hlavne mna neskor tak bolelo brucho, ze ani sex nemohol byt..dr mi vravela, ze to mam PMS a mam pit feniklovy caj..tak som to neriesila, ale zacala citat tu na mk, ze cykly byvaju aj dlhsie, ovu tym padom neni len presne na 14DC a tak sme skusili aj napriek mojej bolesti prave pocas tychto dni a hned sa zadarilo, ale neskoncilo dobre, spontanny potrat..potom som mala anovulaky, az v decembri mi dr odporucila inofolic a ak po 3 mesiacoch nezaberie, skusime liecbu..tak sme sli do toho, nemam co stratit a ja som sa s tym vyrovnala, ze keby cosi, tak sa dr postara..prvy mesiac som ho brala na zaciatku cyklu som si dala 2 balicky, co mi dala dr vzorky a potom az ked som zohnala v lekarni, cize az na nejaky 16DC??na 23DC som dostala ms a potom uz brala poctivo od zaciatku..cykly som mavala 35DC, ale cakala som, ze inofolic mi ovu posunie dopredu, tak som cakala a cakala a ovu sa dostavila klasicky na 23DC s bolestami jak hrom, sexik samozrejme bol a vysledok tohto mam prave v brusku.. 🙂
..inak pri inofolicu mi nechutilo sladke, celkovo som menej jedla, ochlpenie som mala podstatne redsie a pomalsie rastlo a ta ovu bola najviac - ani hybat som sa poriadne nemohla..ale toto vsetko stalo zato 🙂 je to neopisatelny pocit mat v brusku to malinke stvorenie, hlavne ked ho uz zacinate citit.. 🙂
..vela stastia vsetkym prajem 🙂 a hlavne pozitivne myslite, verte tomu a pokuste sa tehu vypustit z hlavy, netlacte tak na pilu..

mariosmykal
26. apr 2013

Diskusiu odomykám, nakoľko sa detailnejšie venuje otázke otehotnenia vďaka Infolicu a zhŕňa snažilky, ktoré vďaka nemu otehotneli.

sandri
Odpoveď bola odstránená
sobicatko6
26. apr 2013

ahojte baby, chcela by som od vas radu neviem sa rozhodnut ci kupit infolic alebo kvapky femigrad ..totiz my sa snazime od januara nic ale extra, no a v aprili mi dr povedala ze mam slabo polycysticke vajecniky a tento mesiac mi menezes zatial neprisiel asi mam anoovulacny cyklus..no a preto sa neviem rozhodnut ze co kupit prosim poradte mi..aj o femigrade som pocula, ze tiez pomaha k otehotneniu ,ale ked tolke pisete o infolicu, no femigrad je lacnejsi..dakujem za kazdu radu

alchemilkazltozelena
27. apr 2013

@sobicatko6 ja beriem femigard uz mesiac, tak uvidim, ked som ho kupila tiez som si vravela ci som radsej nemala infolic, davam si 1 lyzicku denne, dakedy 2. sama neviem ci to daco pomoze, uvidim o 2 tyzdne ci pride ms :-/

sobicatko6
Odpoveď bola odstránená
alchemilkazltozelena
Odpoveď bola odstránená
sobicatko6
Odpoveď bola odstránená
alchemilkazltozelena
Odpoveď bola odstránená
sobicatko6
Odpoveď bola odstránená
taja27
27. apr 2013

ahojte baby ja berem inofolic vyše mesiaca...dnes osm 40 dc...10 dpo...ovu som mala na 29 dc...pred tým som mala nasadaný dufaston aj to asi na skrátenei cyklu lebo osm dr povedala že cchem otehotniet a mam dlhý cyklus krvacam ale dlhý 42 dnový ...nasadil do 15 dna cyklu!!brala som 3 mesaice...chodil mi na 30 dc...no začala som si merat BT ovu som zistile že mam tetno cyklus na 29 dc!!!pred tým som malanovulačný pochopitelen mi ju blokol dufatson...berem inofolic som zevdava či zabere verim že ano.. už čakám menzes...ale velmi chcem 2// .-///uvdiime ako dopadlo bratie inofolicu 1 mesiac....robila som tets na 10 dpo ale beily.-((takže tak baby prispievajte viac aby sme čitali tie pozititiivne skusensoti!!!!.))))

zuzana36
28. apr 2013

Ahojte, bola som oslovena, aby som sem prispela so svojou skusenostou. ja uz mam dve deti a ked sme sa rozhodli, ze by nas potesilo este jedno, tak som mala necelych 34 rokov. NESLO TO!!!!! a neslo to az 5 rokov. Verte, ze sme skusili vsetko, IUI, -2X, IVF -3X, nebudem pisat co to so mnou robilo, no povedala som si, ze teda pre ,, USPECH" to cele absolvujem. ak uz nevyslo ani to posledne- / konecne bolo aj co mrazit- takze vseho-vsudy sme absolvovali 6 vkladov!/, tak som povedala DOST!!!! nevladala som, snazila som sa tesit z nasich dvoch deti- naozaj sa je comu tesit, ale ostalo mi take prazdno. ale kedze som sa snazila mysliet racionalne, tak som samu seba presviedcala, ze uz mam vek a nakoniec uz je aj cas vediet kedy treba prestat. ale hovorim, smutok a tuzba ostala. prestali sme uplne snazilkovat. asi pol roka pauza. Bolo ale predpovedane, ze tretie mat budeme. prvykrat, ked som mala 35, ze budeme a bude to neskor. druhykrat pocas vkladou ivf, ze sa nam to nepodari, ze otehotniem neskor a prirodzene. tuto predpoved som si dala,, potvrdit" este u jednej numerologicky, ktora mi napisala, zer nemam ratat , ze sa nam podari oteho umelo, ale ze po mojich narodkach si najdem vytuzene palicky. normalne ma tato sprava polozila do kolien. sla som na posledny vklad a cakala. jesne, ze to nevyslo a to uz pisem vysie- prepacte, ze skacem. potom teda ta pauza. v decembri som citala, ze na trh pride inofolik a tak som sa zacala pohravat s myslienkou, ze i ked budem mat 39, ze ci to neskusime. kupila som si inofoli asi druhy tyzden v januari a zacala brat. nehladela som v ktory den to je, ale brala som ho. som zdrava, nic mi nie jea aj tak som si ho nasadila. je to vitamin, tak co. teda ak sa berie iba raz. ak sa berie 2x za den- tak som to brala, tak uz lieci. urcite ste si letaky uz o inofoliku citali. prvy mesiac som nala ms presne na 28 den. citila som, ze daco sa deje s mojim telom, ale hlavne strasne som bola hladna a za ten prvy mesiac som pribrala 3 kg!!! neskor som si zvykla nan a prestal vlci hlad. druhy mesiac februar, som mala ovu presne na 14 den, vyuzili sme to aj po ine dni, ale menzes prisiel. bola som nastvana, ale zvyknuta, ze to tak je a sama sebe som si povedala, ze pojdem tak este mesiac a ze si nasadim clostil- sama, mavala som ho od mojej doc, tak som ryskla. a tak som cakala na ovu v dalsom cykle a testovala som ovu testami. aj sme to vyuzivali, ze je cas, lenze testila som dalej a zistovala som, ze mam vysoko pozitivne ovu testy uz par dni a ani neviem preco, ale cikla som aj na tehu test a tam kolajnice ako svet,testovacia ciarka silnejsia ako kontrolna. som nevedela, ci plakat od stastia, ci jasat, ci co. tak som behala ako raketa a pisala som muzovi, ze nech testy -ovu nekupuje, ze ich uz netreba- on to nepochopil, tak som mu poslala foto-NEPOCHOPIL!!! 😀 😀 😀 tak som mu volala, ze ci nevidi a on, ze co ma vidiet a ja , ze ved testy, ze su pozitivne a ze ten posledny je tehu. konecne mu doplo 😀 😀 takze ja som musela byt tehu , uz v case poslednej ms, ktora trvala iba dva dni ale bola normalna, kedze v case ovu som uz mala pozitivny tehu test. a zabudla som, ja som ten clostil aj brala, viete si asi predstavit ako som sa bala, ze sa nieco zle stalo. gynekologicka ma ubezpecila, ze urcite nic sa nestalo, ale teda neviem presne, ktory som tyzden, pretoze mi to nesedi ani na jednu ms, takze to zajtra upresni na sone a hovorila , ze aj neskor, ze najpresnejsie to bude v 12TT. tak cakam a dufam, ze bude zajtra uz srdiecko. Vobec sa necitim tehotna, obcas ma bolia prsia, ale inac je mi normalne, presiel aj hlad prestalo boliet brucho a teda iba viem, ze som tehotna, jednak podla testov, tak podla krvi a prveho sona. tak ja sa tesim, ze inofoloc existuje. drzim vam palce snazilky 😉

zuzana36
Odpoveď bola odstránená
kitulka
Odpoveď bola odstránená
katttka1981
30. apr 2013

Ahojte babulky. Tak podelím sa aj ja s vami o moju skúsenosť. Po štyroch mesiacoch neúspešného snaženia som prvý mesiac užívania infolicu včera večer našla krásne // paličky. 😀 Inofolic som začala užívať na 7DC. Môj cyklus vždy býval 31 až 35 dňoví, no tento mesiac prišla ovulka už na 15DC. Dnes som len 26 DC a 11DPO, No paradox je, že na 02.05. som objednaná ku gynekológovi na preventívku, kde som chcela nadhodiť že už nejaký ten mesiac sa snažíme no zatiaľ bez výsledku a s pýtať sa ho Inofolic, pretože ja som si ho kúpila a začala užívať svojvôlne 1 sáčik večer a zdá sa že pomohol. Toho druhého tam pôjdem aj keď ešte asi nebude nič vidieť, no aspoň nech krv zoberie a potvrdí tehotenstvo..teda aspoň dúfam, Držte nám palčeky aby sa to potvrdilo a všetko dobre dopadlo. Všetkým snažilkám držím prstíky, aby inofolic čím skôr zabral a čítali sme tu len samé dobré správičky... 😉

julka82
autor
Odpoveď bola odstránená
katttka1981
Odpoveď bola odstránená
ennynka
Odpoveď bola odstránená
zuzana36
Odpoveď bola odstránená
anksunamonka
Odpoveď bola odstránená
ennynka