Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@laskacik aaaale prosim ta ja po laparke som na 3den bola uz ma ture 😂mam dva rezy jeden v pupku - ano ten bol citlivy po operacii ked som sa zobudila a nejake 2dni potom a druhy mam na lavej strany dolu a tena ank neviem..., ja som bola tento rok 15.7 ak mas nejake otazky kludne mi napis aj IP 🤗
@laskacik ja som bola 4.4. na laparke a hysteroskopii mám na bruchu 3 rezy a už po tyzdni som nič necitila žiadne bolesti. Pila som alchcemilku.
Ja mam uz5 laparoskopii a c pohode samoszrejme ze po prvej to bola hroza ale pitom akoby mi ani nic nerobili
@laskacik nic to nie je. Urcite odporucam, nabudi to vajecniky, mne doktor pichol do kazdeho zo 5x, aj tie vajcovody preplachnute tekutinou... mne sa hned potom podarilo otehotniet. Jedine si zober cukriky na cmulanie na hrdlo, mala som skrabanie v hrdle po hadicke z narkozy. Ale inak v pohode jednodnova chirurgia. Max.nafuknute brucho 2dni a potom pohoda. Ja som bola v TN u dokt.Jankovskeho. po operacii mi ukazal zaznam videa co vsetko vnutri robil.
happymia, butterfly333, lilcek a janifer ďakujem krásne dievčata za povzbudenie a odpovede mala som isť zajtra ale tak som ochorela tak musím najprv vyliečiť a tak ... ono mne kamarátka hovorila že v Košiciach to robia je to polhodinový zákork ale že žiadna narkoza ani laparoskopicky nič tak ma to tak prekvapilo ...na sukromnej klinike nejakej... hádam sa nám podarí nejako napredovať ..:D ešte raz ďakujem 🙂
@laskacik ahoj ja som bola tiez tento rok a nic to neni.ked som sa zobudila tak som len citila naplaste na pupku a jeden na lavo a druhy na pravo a po chvily som sa posadila a hned som aj behala a o18som isla domou.
Kocky, stalo sa vam, ze Inofolic rozhadzal vas cyklus alebo nieco zmenil? Mne napr. ovu test vysiel pozitivny v sobotu, v pondelok som zacala spinit a mierne krvacat. Citala som, ze moze ist o ovulacny vytok, ktory trva cca 2-3 dni. Je to mozne, ze by mi to "nastartoval" Inofolic?
@crazy_girl1 no ovu krvácanie byva 1den aj to len trocha. Teda ja to mávam každy mesiac no len na jednu slipovu vložku viac nie.
@butterfly333 tak ja aj na dve slipove vlozky a trva mi to dva dni. Uz vyzera, ze to konci... Nikdy som to nemala, takze neviem, pripisujem to posobeniu Inofolicu. Nic ine ako ovu krvacanie to byt nemoze, pred tyzdnom som bola u gynekologa a vsetko ok.
@crazy_girl1 Ahoj, mne to úplne rozhodilo cyklus. Mrchu som dostal už na 19 deň .. a další polrok som mala nepravidelný cyklus a zmenené pred Ms syndróm :/
@balee fuha, to vazne? Doktor mi to poradil, verim, ze to neuskodi, ale tak kazda zena je ina... Uvidim, az ked pride mrcha, kazdopadne doberiem balenie, viac neplanujem.
@butterfly333 nemas skusenost... Da sa otehotniet, aj ked mas ten ovu vytok? Nie je to na skodu veci? Vdaka za info.
@crazy_girl1 ja som mavala X rokov cyklus do 21-24 dni max., vdaka Inofolicu sa mi predlzil na tych 25-27 dni a aj sa mi podarilo otehotniet do par mesiacov. A teda jedine co bolo "negativne", tak silnejsi menzes, ale s tym treba ratat, ked sa stimuluje rast vajicok. No a brala som ten Inofolic velmi malo, kazdy druhy den jeden prasok a obcas aj Prenatal od Jamiesonu. Zacinala som na zaciatku cyklu pocas menzesu a asi tak do polky cyklu som len brala.
@janifer co sa tyka vajicok, isto to funguje, mozem potvrdit. Moj lekar na 9dc videl folikul velky 18mm, co je uz pomaly suci na prasknutie... Ja zatial beriem 2x denne, ale dalsi cyklus uvazujem obmedzit na 1x, tak uvidime...Cyklus mavam normal 27-28 dni.
@crazy_girl1 ja som v juni ostala tehu takže to ovu krvacanie je v pohode to je len silnejšia ovu.
@butterfly333 pevne verim, ze ano. Uz to trva 2 dni, dufam, ze to skonciii 🙏
@bibianka15 to fakt hej? no tak hádam ani u mňa to nebude problém aj keď ja som dosť objemná... :(
Babulky, ak by ste mala niektorá záujem o INOFOLIC tak mám na predaj. Zostalo mi 10 sáčkov 😉 🙂
Predám 10 ks, za 6 eur (aj s poštou).
@esperanzita posli mi cislo uctu
@lilcek Pošlem aj na dobierku, len mi do správy napíš, adresu 🙂 🙂
Ahojte mam na predaj inositol od firmy swanson. Mrknite na nete info o nom. Mam jedno cele balenie 100tbl plus nejake zvysne pribalim aj to.
@esperanzita oki
Ahojte ja uzivam inofolic uz 2 a pol mesiaca a zatial mi len mrcha prisla jeden krat sama od seba a a to je u mna pokrok s priatelom sa snazime o babo a zatial nic a teraz cakam zajtra mam dostat alebe zebi som mala dostat sa nejak necitim zatial
@gaby22 Tak to je po pozitívne 😉 uvidis zajtra. Keď sa nedostaví, testik skus
Uz som skusala pred 2 dnami ale to bolo priskoro skusat hadam sa zadarilo
Mne prislo divne lebo od zaciatku bratia inofolicu ma pichalo vo vajecnikoch a pred 3 tyzdnami to uplne prestalo len obcas ma pichne slabo

Ahojte dievčata dámy... ja by som sa chcela informovať nemáte niekto podobne skúsenosti ako o chvíľu opíšem..?? Brala som inofolic a ešte aj beriem aj muž folandrol, on bol už aj na spermiogram to je ok a ja mam isť na prefuk vaječníkov ale že laparoskopicky pod narkozou.a niekto mi povedal že to ani nepomohlo a že to bolí aj teraz po rokoch to miesto ...má niekto s tým skúsenosť? ďakujem :D