icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

crazy_girl1
8. okt 2016

@gaby22 držím ti päste, ja tiež dufam, ale ešte mi do mrchy ostáva týždeň ... dlhý čas 😉 ked bude mrcha meskat deň dva, skús zase tesnut

gaby22
8. okt 2016

Skusim a dam vediet ci boli 2 ciarky

crazy_girl1
8. okt 2016

@gaby22 dufam, že tam budú // koľajnice ako lusk... inak, merias BT alebo si si robila ovu testy?

gaby22
8. okt 2016

Ovu so si netobila ale tak cca 3 tyzdne dozadu som mala taky priesvitny hlien a pichalo ma moc pod bruchom a uz cez 2 tyzdne mam teplotu stale hore cez 37.5

crazy_girl1
8. okt 2016

@gaby22 tak to znie veľmi nádejne! Ak bola ovu pred dvomi-tromi týždňami, tak menzes ti už musí meskat... či to si mala tesne po predchádzajúcej mrche??? Tie bolesti a hlien???? To by ti už testik mohol pekne ukázať .. teplota je super! 😉

gaby22
8. okt 2016

Bolesti som mala od konca jula ako som zacala uzivat inofolic

crazy_girl1
8. okt 2016

@gaby22 ja beriem Inofolic prvý cyklus a tiež bola ovu bolestivá, ale dalo sa to prezit... čoho som sa zlakla bolo ovu krvácanie, to som v živote nemala, až teraz..trvalo mi až 3 dni.

gaby22
8. okt 2016

Hadam inofolic ozaj pomoze kamaratka ho uzivala 4 tyzdne a hned otehotnela na prvy sup

crazy_girl1
8. okt 2016

@gaby22 počula som tiež o takých šťastných babach, ktorým sa s Inofolicom podarilo hneď v prvý cyklus... netrúfam si odhadnúť, zatiaľ sa cítim normálne, žiadny príznak.

gaby22
8. okt 2016

Ved ani ja nejake extra vykivi nemam len ta teplota mi vrta v hlave bola som aj na krv pred tyzdnom a ziaden zapal ani nic nemam

crazy_girl1
8. okt 2016

@gaby22 ale to z krvi by ti tehu hadam zistili, nie??? Uvidis, či príde mrcha... niekedy si tá teplota robí s nami čo chce... 😉

majkaajanik
8. okt 2016

My sme užívali s manželom. Ja inofolic a manžel folandrol, približne 4 mesiace ale ako som šla ku gynekológovi na odsledovanie rastu folikulov, aby mi zistil, že či mám vôbec ovuláciu a ako rastú folikuly, tak presne ten mesiac som otehotnela. Vrelo odporúčam ak Vám to umožní gynekológ, lebo ja som mala trošku nepravidelný cyklus, až na tretí týždeň po menštruácii som mala ovuláciu. A teraz som v piatom mesiaci tehotenstva. Vytúžené bábätko 🙂

gaby22
8. okt 2016

Mali ale mne robili odberi skrz stitnu zlazu ci nemam s tym problem a na moje prekvapenie nemam tak neviem na gynde mi furt len vyvolavacky picha a duphaston predpisuje ale stale hormony brat to neni dobre tak preto skusam inofolic

crazy_girl1
8. okt 2016

@gaby22 jasne, keď to ešte ide, tak čo najmenej liekov a hormónov. Inofolic a Femibion sú výživové doplnky, netvrdím, že je to úplne bez chémie, ale tak vždy lepšia voľba... verím, že nám to pomôže k vysnívanému babenku. 😉

gaby22
8. okt 2016

Bodaj by si mala pravdu lebo toto cakanie je neznesitelne

crazy_girl1
8. okt 2016

@gaby22 mi hovor.... do mrchy mám ešte ďaleko, a ked príde, ten deň je najhorší... ale sme mladé, zdravé, pôjde to, netreba zúfať... 😉

gaby22
8. okt 2016

Mas pravdu raz sa toho dna dockame ked nepride mrcha a // na teste

crazy_girl1
8. okt 2016

@gaby22 inak, aj drahý niečo užíva? Môjmu som naordinoval E vitamín 😉

gaby22
9. okt 2016

Zatial nie ale zacne folandrol od buduceho mesiaca preventivne

crazy_girl1
9. okt 2016

@gaby22 vyskusajte a daj vediet... 😉

gaby22
9. okt 2016

Oki

bibianka15
9. okt 2016

Ahojte ja mam uz iba dva dni do ms dufam ze nepride

crazy_girl1
9. okt 2016

@bibianka15 drzim päste, snad nepride. Ja az o 6 dni mrcha... Aj testujes, ako sa citis???
@bibianka15

ekyna
9. okt 2016

@gaby22 ja som si robila test tyzdenpotom ako som mala dostat menzes a bola len jedna ciarka. A ked stale nechodil, urobila som si po 2tyzdnoch s tym, ze nech som zodpovedna, ale cakala som zase len 1 ciarku. A ked boli 2, zostala som na zachode rano ako obarena :D vysla som z testom v ruke nechapajuc za mojim drahym :D

gaby22
9. okt 2016

Ja som testovala ored 4 dnami a nic len jedna ciarka a neska ma prist mrcha no zatial nic hadam ze ani nepride

ekyna
9. okt 2016

@gaby22 drzim palce 🙂

bibianka15
9. okt 2016

@crazy_girl1 celkom zvlasne boli ma pravy vajecnik a ustach mam cudnu chut.test je negativny zatedy

bibianka15
9. okt 2016

@crazy_girl1 budem aj tebe drzat palce nech nepride nech su dve//

gaby22
9. okt 2016

crazy_girl1/ takze mrcha nedorazila rano robim test len trocha na slabo pichne v lavom vajecniku a teplota 37.7 uvidime zajtra

ekyna
9. okt 2016

@gaby22 ved uvidis. Ale nic si z toho nerob ak bude len jedna ciarka. Ja som mala dve az dva tyzdne po tom ako som mala dostat. Kedze som mala posunutu ovulaciu