Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@sisike86 to je aj s postou či plus pošta.
Ahojte 🙂 mne lekár v máji minulý rok nasadil inofolic plus manžel skúsil užívať kyselinu listovú a v auguste som otehotnela, presne o mesiac mám termin pôrodu 🙂 dá sa povedať do roka a do dňa 🙂 takže u mňa áno určite tým nič nepokazíte užívala som vrecúško denne.
Ahojte, mam na predaj Inofolic (16vrecúšok), spotreba do 05/2017. cena s poštovným: 6€
Ahojte, mam na predaj Inofolic vrecuska 18 ks, spotreba do 05/2019. Ak by mal niekto zaujem 🙂
@beyo1 ahoj ja by som mala záujem ak ho ešte máš 😉
@katkamirgova ahoj, uz nemam... ☹
@beyo1 nevadí 😉
Ahojte baby ak má niekto na predaj inofolic..... Tak mi prosím napíšte veľmi by som vám bola vďačna 😉
Ahojte baby môžem brat Inofolic A Gynex zároveň ?
Aj niekomu vobec pomoholvak ano po akom case ja som to po piatich mes.vzdala
Dievčatá ako čítam,myslím že som si dala dobre poradiť. Máme už 4 a pol ročnú dcérku a teraz keď sme sa rozhodli pre druhé baby, sa nám už 5mesiacov nedarí (prvé sa podarilo mesiac po vysadení HAK-nahoda) 😊 včera som sa bavila s kamoškou že sa nedarí a tak a ona že chod si kúpiť toto ( napísala na papierik INOFOLIC) a už som letela do lekárne...Ak to zaberie tak budem šťastná ako blcha...
Ja zatial uzivam to 2 mesiace a nic uvidim dalej☹
@martina7905 Ja som 3 mesiace po 1 sacku..od zaciatku aprila uz 2..tak uvidime
Mám 20-25 sáčkov Inofolicu, dobrý je do 05/2017. Posuniem ho za poštovné. Možno sa niekomu zíde. Viac info v IP.
@martina7905 a mala sinoredtym problem z cyklom? Ono ved aj manzelove spermije maju nejaku "vahu" v tom ci sa zadari. Mne teda pomohol lebo zo 45dnovych cyklov sa stali 30 dnove. A na druhy cyklus to vyslo😊
@martina7905 ja som mala 60 sáčkov a nepomohlo, plus som mala aj gynex kvapky a nič 😕
Nemáte niekto zvyšný inofolic na predaj?
@kinkushka ahoj este mas ten inofolic .a cena.
Baby ja beriem Inofolic už 6mesiacov a pribrala som 5kíl cvičím, behám každý druhý deň, nejem sladké a nie a nie zhodiť tých nadbytočných kíl. Menštruácia sa mi posunula o 3dni. Má niektorá aj takéto skúsenosti ?
Ahojte,snazilky)chcem sa pridat k vam a zacat uzivat infolic,uz mam aj kupeny,ale neviem sa nakopnut zacat.lebo su rozne rekaice.
ale,niekto tu pisal,ze sa nesmie kofein???neviete preco nahodou?maminka to tam nerozpisovala:(
a zacali ste same od seba uzivat??ze nie po porade s lekarom.dakujem
@sona1175 mas ten inofolik?
@beyo1 pisala som ti spravu
Cawte baby ak ma niektora z vas na predaj inofolik napiste mi spravu mam zaujem vopred Ďakujem
@nicky655 ahoj mne moja dr. Nic nepovedala ze nemozem kofein ale mne to nepomohlo.vobec takze moj nazor
@martina7905 ja som tiez velice kupila ale teraz vaham ci vibec brat,lebi rozgadzat si este viac cyklus nechcem,a pribrat ako niektore maminy pisali tiez nie☹
@nicky655 ja som tiez pribrala po inofolicu 3kg a rozhadzalo mi to cyklus
@martina7905 ved toto ,keby aspon clovek vedel ci to pomoze:(ale pribrat a rozhadzat si este vacsmi cyklus:(
Ahoj baby mam na predaj inofolic keď že mne nepomohli tak ich rada posuniem ďalej možno niekomu ešte pomôžu mam novy balík 20 kusový cena 10 + pošta.

ja som brala len raz denne. 2 mesiace.
@butterfly333 . 10 e, moze byt?