icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

lenicak
27. nov 2013

urcite ano viluska

majuszka87
Odpoveď bola odstránená
saphira83
30. nov 2013

Ahojte 🙂 O babatko sme sa s manzelom snazili nieco vyse dvoch rokov. Pri manzelovej diagnoze oligospermia a mojich PCO sme uz mysleli, ze babatko mat nikdy nebudeme. Nakoniec som si kupila Inofolic a pre manzela Andrositol ( nieco ako Inofolic ale vytvorene pre panov, vyraba to ta ista firma). Po dvoch mesiacoch uzivania Inofolicu a Andrositolu ( u manzela) som zistila ze som tehotna 🙂 Dufam len ze vsetko dobre dopadne a dotiahneme to do stastneho konca. Este jedna rada, vynechajte kavu a vsetky napoje s obsahom kofeinu (cola, cierny caj.....vsak viete ;) ). Myslim ze aj to malo obrovsky vplyv. Prve tri dni bez kofeinu hlava poboli ale stoji to za to 🙂

maxi33
30. nov 2013

Ahoj dievcata, mame dvoch synov 10 a 12 r. a chceli sme este jedno babo tak sa snazime uz dva roky. Teraz mam 35 a dr.mi pred 6 tyzdnami odporucil nech skusim uzivat inofolic ze 1x denne, ja mudra z diskusii som zacala brat 2x denne. Spravil mi hormonalny a pred tyzdnom prisli vsledky ze to vyzera na zvysenu cinnost stitnej zlazy, ze tam bude pravdepodobne problem preco sa nedari. No viete si predstavit moje dnesne ranne jacanie, ked mi den meskala a ja som tam nasla dve ciarky. No myslim ze tomu pomohol inofolic. Musim si samozrejme poriesit tu stitnu, ze co to tam sarapati lebo viem ze je to nebezpecne pre babo. Tak dufam ze toto vymodlene babo zdravo donosim. Zelam vam vsetkym nech mate co potrebujete a tesite sa aj vy...stale sa citim ako vo sne.

gladriel
30. nov 2013

Ahojky myslim si ze inofolic je super vec.vdaka nemu som zazila pocit ovulacie uz pocas prveho mesiaca brania.pila som ho 1x denne +gynex kedze ten som brala este pred tym ako somvedela ze nejaky ten inofolic existuje.stastie bolo ze v tom obdobi ked sme sa rozhodli mat mimco som menila lekarku takze bola vstupna prehliadka kde som je povedala ze chcem babo a ona mi poradila hned inofolic len som si nebola ista kolkokrat denne mi kazala ho brat,zacala som v oktobri.mala som otocenu maternicu mozno aj preto mi to poradila.pacilo sa mi nalekarke ako ma povzbudila ze vecina zien po zacati brania inofolicu do 2 mesiacov otehotnela a ze veri ze do vianoc bude pisat tehu knizku.gynex mi narobil patalie zo psychickou a priatelovi tiez.tak sme skusili ze tie problemy su z gynexu po par dnoch ustupili.ten mesiav a teda uz druhy som mala meskanie len jeden den.priatel mi zakazal gynex a kedze som nasla na nete ze inofolic na otehotnenie sa ma brat 2 krat denne aj som tak urobila.10.10. som mala poslednu mrchu.odvtedy na 13dc som sa zobudila napichnutie v pravom boku a aj podla ovu testov prebehla vtedy ovulacia.tyzden na tom som sa citila opacne ako mesiac pred tym ziadne bolesti prs nic ani citaky tak som si vravela ze to nevyslo a uz som na to nemyslela.5 dni pred tym ako mala prist mrcha ma bolelo ma brucho a hlava a chcela som si dat ibalgin.ale nedalo mi to a urobila test.neviete si predstavit ako som bola mimo ked tam bol duch.no a mrcha nerpisla15.11 som mala potvrdene tehu a aj vypisanu tehu knizku a vcera som vydela uz aj srdiecko.ak moze esteaj doporucit priatel bral aphrodisia rapid prave iba moje plodne dni.je to bylinny pripravok.musi brat lieky ktopre nie su sice skodlivedietatku ale jemu ano kedze ma potom problemy pri sexe.dufam ze pomohlo.

kelynkaaa
2. dec 2013

ahojte babenky..citala som si tu vase skusenosti lebo som si prave dnes kupila inofolic..lekar mi to neodporucil aj ho chcem zmenit lebo mi pri kazdej navsteve dava ine informacie v lete mi povedal ze okrem zvyseneho stresoveho hormonu ktory zbijeme som zdrava ako ryba..ze take dobre vysledky uz davno nevidel..a teraz v novembri mi zasa povedal ine nemile veci koptre ma uplne dali dole..nedava mi to zmysel ze za necele tri mesiace sa mohli vysledky tak tmenit..aj preto chcem zmenit lekara..no a prave u neho v cakarni som na plagate videla inofolic...a tak som si ho kupila...potesili ma vase komentare a tie jeho pozitivne vysledky..s manzelom sa snazime o babatko viac ako rok a je pravda ze po nom velmi tuzime..momentalne prezivame stresujuce obdobie lebo sme kupili byt prerabanie stahovanie dokoncovanie no hruza no verim ze uz s apomaly ukludnime A s pomocou inofolicu by to mohlo aj klapnut..no napisala som hlavne preto ze na sackoch inofolicu pise jeden denne aj v lekarni mi povedali ze jeden a tu v diskusis som od viacerych vas citala ze ste brali dva sacky denne...ako to teda je..?? dakujem za radu.,..🙂

andilecek
5. dec 2013

Ahojte všechny maminky a snažilky,

takže k Inofolicu. Já jsem ho užívala letos cca marec-máj, jeden sáček denně. Doporučila mi ho kamarádka, která se též snažila otěhotnět něco přes rok. My s manželem jsme se též snažili cca rok. No a v júni už jsem byla těhu. Doktor mi tedy znegoval všechnu mou radost, že to nemůže být z inofolicu. Každopádně Inofolic podporuje tvorbu vajíček a já když jsem byla před otěhotněním na kontrolním soně, tak jsem měla vytvořených přirozenou cestou 7 vajíček !!! Mohl za to Inofolic, nebo ne? Kdo ví....Fakt je ten, že jsem v 6.měsíci a kamarádka, co mi ho doporučila v 8.

Je to těžké, to takto posoudiit, ale víra dělá hodně a já věřila, že díky Inofolicu se mi otěhotnět podaří a stalo se. Není to zase taková investice a určitě se oplatí, když už nic jiného alespoň vyzkoušet.

aluska11
6. dec 2013

Snažíme skoro rok a dnes som užila 1 krát inofolic...a budem veriť že pomôže 🙂

labocca
7. dec 2013

....treba dufat🙂. Som na tom podobne. Infolic beriem treti den. Vsade citam len same dobre spravy tak uvidime. 🙂

majajajaja
9. dec 2013

Ahojte, chcem vám len povedať, že inofolic mi pomohol, mam už jedného chlapceka, ale nedarilo sa mi otehotniet druhy krát. mám PC O, inofolic som brala asi 5 mesiacov a teraz sa to podarilo, ak by niekto chcel predám jedno cele balenie +2sáčky grátis lacno, už ho nepotrebujem 😀

monulkava
12. dec 2013

Ahojte, som veľmi rada, že tu čítam len samé pozitívne veci na Inofolic. my sa s manželom snažíme o deculo niečo viac ako pol roka a zatiaľ neúspešne. Som po gyneko operácií už viac ako rok a zatiaľ sa nejak nechytáme. Inofolic som začala užívať na odporúčanie kamarátky. Tej ho odporučil doktor na PCO, ja PCO nemám, ale aj tak som si ho kúpila a zatiaľ nepociťujem žiadnu zmenu, je pravda, že ho užívam ešte len niečo výše týždňa a začala som s ním presne tri dni pred ovu, tak uvidíme čo to urobí. Manžel Inofolicu veľmi verí, tak sme sami zvadaví. Veľmi nám pomáhajú takéto recenzie na rôzne doplnky a obzvlášť ako je táto kde zisťujeme, že infofolic má podľa príspevkov tu veľmi veľkú úspešnosť 🙂 Babule všetky, ktoré ste tehu veľmi vám držíme palčeky aby bolo všetko tak ako má byť a tie ktoré tehu ešte nie sú, verím, že vďaka Inofolicu čoskoro budeme :D

yuriadna
Odpoveď bola odstránená
maja923
12. dec 2013

Ahojte dievcata. Ja som zacala brat inofolic tento mesiac kratko po skonceni ms. Tiez verim, ze uz dalsia ms nepride a ze sa zadari. Snazime sa (ale dako to neprezivame, aj ked my zeny to prezivame) asi 2-3 mesiace. Ja som ho zacala uzivat na zaklade recenzii prave tu na modromkoniku a teda dufam, ze sa budem coskoro z vami delit o radostne spravy 🙂 drzim vam vsetkym palce!

marttina333
Odpoveď bola odstránená
moschino1986
16. dec 2013

no ja beriem inofolic tak ze zacala som od sept.a jeden mesiac som vynechala lebo som sa vzdala.nie som tehotna...bola som v lekarni a len tak som sa opytala kolko sa ma brat inofolic lebo som bola smutna:-O a lekarnicka ze to aj pol roka ☹ brat sa to musi..povedala ze aj ona musela dlho brat..tak mi svitla nova nadej...chceme babo..

pinokijko
22. dec 2013

ahojte snažilky... Ja mám veľmi dobrú skúsenosť. Kamoška ktorá nemohla dlhšie otehotnieť mi zavolala ,že "či som počula o inofolicu. a ja že nie? ,, že aby som ho brala lebo ona po mesiaci užívanie 2xdenne otehotnela a je v 5mesiaci tak mi chcela poradiť velmi, lebo vedela že nám sa tiež už 10rokov nedarí miminko a nevyšlo ani IVF. TAK SOM SA DO TOHO DALA. Brala som ho od 14dňa cyklu...Menzes došiel ako má presne na deň.A tak aj další mesiac som brala Inofolic 2xdenne+vit.E a INDONAL kôli cistám na prsníkoch. A čo sa nestalo ostala som tehotná dalšia MS NEPRIšLA. Takže vďaka Pánu Bohu a aj Inofolicu som v 9týždni. Takže Baby verte tomu funguje to....

daja18
27. dec 2013

Ahojte dievčatá. Ja som Inofolic začala brať minulý mesiac, potom som však prerušila na pár dní a začala zase na začiatku decembra. No a podarilo sa!! 🙂 v pondelok mala prísť mrcha, v stredu som si urobila tehotenský test a tam sa ukázali //, nechcela som tomu uveriť, tak som si urobila pre istotu ešte jeden test na druhý deň, nakoľko pred tým sme sa dosť snažili a nevychádzalo nám to... Veľmi sa aj s mužíčkom tešíme, je to taký náš obrovský vianočný darček!! 🙂 Týmto by som však chcela povedať, že si myslím, že Inofolic mi naozaj pomohol, ja som ho brala dva krát denne, teda ráno a večer ako mi poradila moja výborná gynekologička. Veľmi Vám snažilkám držím palčeky!! 😉

veriaca
27. dec 2013

Mám PCO, doktorka mi odporučila Inofolic...brala som ho iba 2 mesiace, stres z pohrebu,nechuť, vek po 35, finančná náročnosť...deti mám, ale...neskúšali sme, vypustili z hlavy, neriešili, vzdali sa ...
no asi nakoniec jeho množstvo v krvi ovplyvnilo stav, prišla ovulácia a teraz som v 10 týždni!!!
Odporúčam teda skúsiť!

elenitas
3. jan 2014

Ahojte dievčatá. My sa snažíme už skoro rok a stále nič. Zistili mi hyperprolatinémiu a stále sa zisťuje s čoho lietam od doktora ku doktorovi a tak ma aj opúšťala nádej na tehu. V utorok mi doktorka odporučila inofolic a dnes mi prišiel 😉 takže dúfam, že čoskoro mi začne znovu cyklus ktorý som nemala už 3 mesiace a čoskoro budeme traja 🙂 🙂

1beruska
7. jan 2014

Ahojte ja beriem Inofolic 20 dni a uvidím či to zaberie. Vyskúšala som všeličo aj sme boli na testoch v Martine a všetko v poriadku. Snažíme sa už 2 a pol roku, a nikdy som nebrala antiku. Už som bola aj v takom stave že som len ratála začiatok-ovu-menz. Lebo všetci očakávali kedy bude dieťa a aj v práci bol to velký tlak na psychyku,ale už som v pohode dostala som sa z toho. Inofolic som si kúpila sama,tu som sa dočítala že má samé pozitívne výsledky. Tak uvidíme s takou malou dušičkou dúfam že nám to pomôže. 🙂

tinacho
13. jan 2014

Ahojky, beriem inofolic už 3 mesiace a nič, snažime sa o bábo 2 roky, jedna MA v 8tt pred rokom a stále nič, psychika robí svoje, ten maratón na dlhú trať ma už nebaví....inofolicu moc neverím asi to zabalím

virihe
14. jan 2014

ahojte..🙂 nema niekto zaujem o inofolic ostal mi, kedze sa nam po mesiaci a pol s inofolicom podarilo🙂
kupila som ho za 13,20€ + postovne a predavam ho za 12 €+ postovne/ za krabicku.. mam 3 krabicky po 20 sackov do 10/2015.. keby to niekto vzal vsetko , dam k tomu aj 6 sackov, co ostalo mne 10/2015 a dva sacky-vzorka do 9/2014..🙂

niki85
22. jan 2014

Ahojte. Ja som tehotna vdaka inofolicu.. cca 3 cykluse som ho pila pekne.. teraz som 8tt. verim moc v jeho silu.. lebo snazili sme sa cez 2 roky a tu zazrak. Ostali mi balenia inofolicu ked ma nekto zaujem predam lacno..

sarusik
31. jan 2014

Ahoj,treba brat 2 sacky denne,jeden rano a vecer. Mne to pomohlo a otehotnela som po 2 mesiacoch uzivania

petra16
3. feb 2014

Ahojte, chcem sa opýtať či má niektorá z vás skúsenosti s Inofolicom a endometriózou...??? Konkrétne som 2 týždne po laparoskopii kvôli endometrióze a našla som článok ohľadom Inofolicu. Podarilo sa vám otehotnieť s endometriózou aj pomocou Inofolicu??? Ďakujem za každý názor a skúsenosť

marcik48
7. feb 2014

pripajam sa 🙂 tiez mam PCO, Inofolic som zacala brat v marci 2013 po operacii cysty na vajecniku, brala som ho rano aj vecer az do 3.1. ked mi gynekolog potvrdil tehotenstvo, o babo sme sa pokusali rok a pol, 9 mesiacov som brala inofolic a teraz som v 11tt, v den ked som sa dozvedela ze cakame babo mi pirsla z lekarne zasoba inofolicu na 2 mesiace, tak rada posuniem dalej za rovanku cenu ako som kupila 12E za balenie 🙂 uz ho nastastie nepotrebujem 🙂

snehulienka82
7. feb 2014

Caute baby, ja som tiez brala inofolic, ale iba 2 cykly... neotehotnela som, ale mozno to bolo kratko... a mozno sme mali malo sexiku... ktovie... teraz skusame bez inofolicu...

petulle1986
7. feb 2014

Ahojte baby, ja som tiez teraz zacala brat Inofolic a rovno i s Clostylbegytom. Mate s tym niektora skusenosti ? Mam PCO a vela moznosti nemam, ale po tom co tu citam take dobre recenzie, dufam, ze mi tiez pomoze k otehotneniu pretoze si dietatko velmi prajem . Je tu nejaka babenka s PCO ktora uziva Inofolic ?

kristin01
10. feb 2014

Ja som tiež po uzivani inofolicu,prvý mesiac tak tiež dam vedieť,teraz iba čakáme 😉

janaplt
10. feb 2014

Kočky, a ako sa inofolic uziva? pocas celeho cyklu, alebo treba po ovulacii vysadit, alebo ako? dakujem 😉