Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@piskootka
Dobrý deň, mám záujem ak je ešte ponuka platná. Ďakujem.
@tinkaronko0710 ja som uzivala kazdy den jeden sacik a vzdy vecer som si ho dala, ked som sla spat.
@andrea1800 dobry den. Uz je predany.
@piskootka
Ďakujem za odpoveď.
@piskootka a mám brat od prvého dňa MS? Alebo môžem hocikedy? Ďakujem
@edita0527 Dobrý den,mala by som záujem o infolic. Ďakujem
Mam záujem o infolic ak sa da. Dakujem
@nektarik
@tinkaronko0710 uz ho zial nemam...
@nektarik a mozem sa opytat,že pomohol ti infolic,lebo ja ho beriem asi týždeň a som viac podráždená a viac taká lutostiva. A mám strašne chute na jedlo. Snažíme sa a v auguste som mala 1 deň MS,ale ešte som si test nerobila. Počkám na mrchu a uvidim,keď nepríde, tak si spravim test. Ďakujem
@tinkaronko0710 no ja ani tak na 100% neviem povedat ci mi pomohol Inofolic alebo to bolo normalne. Otehotnela som po 8 mesiacoch a predtym som skusala aj Gynex. Potom ten Inofolic a po nom som ostala tehotna. Ale mne to doporucila lekarka ked uz sme asi 4 mesiace skusali a nic :D a potom ked som ho o par mesiacov kupila a dobrala 20 sackov to vyslo.
@nektarik aj mne to odporučila dr. Tak uvidime. Zatiaľ mrcha nikde tak uvidim. Ešte počkám :')
Ahojte, náhodou inofolic combi na predaj?? A Ďakujem 🙂
Dobry vecer,Mám záujem o infolic ak niekto má na predaj. Ďakujem. 😉
@katarinka183
Ahoj Katka,
mne ostalo 40 kapsúl Inofolic Combi, ktoré ti rada posuniem. Môžem ti ich predať za 25 Eur bez postovneho. Spotreba do 04/2018.
(Kupovala som 60 kapsúl za 43 eur.)
Len pre info, som v 15. tt, takže asi to fakt pomaha a budem rada, ak pomôže aj tebe... 🙂
@leleveve Ahoj a to je prášok, alebo kapsule? Lebo ja by som chcela prášok ak sa da. Dakujem
@leleveve
Ahoj mám Pco,tak dúfam, veľmi sa naňho spolieham 🙂 že mi pomôže 😉
Ja by som ho od teba určite vzala 😉
@tinkaronko0710
Inofolic Combi sú kapsule, je to niečo viac ako Inofolic prášok, vhodné pre zeny s polycystickymi vajecnikmi..
Ak nemáš PCO, tak ti stačí Inofolic prášok 😉
Ak by mal niekto záujem o Inofolic Combi, ostalo mi 40 kapsúl, spotreba do 04/2018. Predám za 25 Eur na dobierku, poštovné v cene, pôvodne 60 kps za 43 Eur.
Mne to pomohlo - čakáme bábätko 👍😉
@leleveve ja to vezmem. Dalo by sa poslat? Ďakujem
Ahojte, kupim folandrol. Nezostal niekomu?
Ahojte kúpim infolic kapsule,alebo prášok ak niekto má este. Ďakujem.
Dobrý deň surne zháňam infolic ak niekto má a nepotebuje,tak odkupim. Dosť to súri, keďže už mám len 3 ks a potrebujem surne. Ďakujem veľmi pekne.
@edita0527 mám záujem o infolic ak je to ešte aktualne,lebo surne zhanam. Ďakujem
@tinkaronko0710 ahoj,bohužial už nemám
@tinkaronko0710 ahoj Tinka, nechceš si z pilulky objednať? Tam máš Inofolic vrecká 60ks za 31,49 a Inofolic combi 60tbl za 34,89. Doručenie je veľmi rýchle.
Ahojte, brala som Inofolic 3 mesiace, ale kedze som nevedela, ci to u mna funguje a ci uz ovulka nastala alebo nic, rozhodla som sa ho vysadit, aj ked rozmyslam,ze znova zacnem a s dvomi sackami denne. Ale moja otazka je, je tu niekto kto vysadil Inofolic a potom mu meskala MS? JA ho neberiem od 1.9. a dnes som 32DC. S Inofolicom som mala MS 28-30 dni. Moze byt, ze sa mi tie hormony zase posalili,ked uz ho neberiem?
@mailinka4 ahoj, zatial nemam skusenost s vysadenim, ja ho beriem len prvy mesiac, ale chcem sa ta spýtať či nemáš skúsenosť s bolestivejším PMS pocas užívania inofolicu? ja mam 22dc a uz ma druhy den boli v podbrusku akoby som mala coskoro dostat MS a este aj prsia mam citlive uz niekolko dni.

@piskootka a mozem sa opytat,že ako to mám uzivat? Od kedy a koľko krát denne. Ďakujem veľmi pekne