Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@tinkaronko0710 ja som uzivala kazdy den jeden sacik a vzdy vecer som si ho dala, ked som sla spat.
@nektarik a mozem sa opytat,že pomohol ti infolic,lebo ja ho beriem asi týždeň a som viac podráždená a viac taká lutostiva. A mám strašne chute na jedlo. Snažíme sa a v auguste som mala 1 deň MS,ale ešte som si test nerobila. Počkám na mrchu a uvidim,keď nepríde, tak si spravim test. Ďakujem
@tinkaronko0710 no ja ani tak na 100% neviem povedat ci mi pomohol Inofolic alebo to bolo normalne. Otehotnela som po 8 mesiacoch a predtym som skusala aj Gynex. Potom ten Inofolic a po nom som ostala tehotna. Ale mne to doporucila lekarka ked uz sme asi 4 mesiace skusali a nic :D a potom ked som ho o par mesiacov kupila a dobrala 20 sackov to vyslo.
@nektarik aj mne to odporučila dr. Tak uvidime. Zatiaľ mrcha nikde tak uvidim. Ešte počkám :')
@katarinka183
Ahoj Katka,
mne ostalo 40 kapsúl Inofolic Combi, ktoré ti rada posuniem. Môžem ti ich predať za 25 Eur bez postovneho. Spotreba do 04/2018.
(Kupovala som 60 kapsúl za 43 eur.)
Len pre info, som v 15. tt, takže asi to fakt pomaha a budem rada, ak pomôže aj tebe... 🙂
@leleveve Ahoj a to je prášok, alebo kapsule? Lebo ja by som chcela prášok ak sa da. Dakujem
@leleveve
Ahoj mám Pco,tak dúfam, veľmi sa naňho spolieham 🙂 že mi pomôže 😉
Ja by som ho od teba určite vzala 😉
@tinkaronko0710
Inofolic Combi sú kapsule, je to niečo viac ako Inofolic prášok, vhodné pre zeny s polycystickymi vajecnikmi..
Ak nemáš PCO, tak ti stačí Inofolic prášok 😉
Ak by mal niekto záujem o Inofolic Combi, ostalo mi 40 kapsúl, spotreba do 04/2018. Predám za 25 Eur na dobierku, poštovné v cene, pôvodne 60 kps za 43 Eur.
Mne to pomohlo - čakáme bábätko 👍😉
Dobrý deň surne zháňam infolic ak niekto má a nepotebuje,tak odkupim. Dosť to súri, keďže už mám len 3 ks a potrebujem surne. Ďakujem veľmi pekne.
@edita0527 mám záujem o infolic ak je to ešte aktualne,lebo surne zhanam. Ďakujem
@tinkaronko0710 ahoj Tinka, nechceš si z pilulky objednať? Tam máš Inofolic vrecká 60ks za 31,49 a Inofolic combi 60tbl za 34,89. Doručenie je veľmi rýchle.
Ahojte, brala som Inofolic 3 mesiace, ale kedze som nevedela, ci to u mna funguje a ci uz ovulka nastala alebo nic, rozhodla som sa ho vysadit, aj ked rozmyslam,ze znova zacnem a s dvomi sackami denne. Ale moja otazka je, je tu niekto kto vysadil Inofolic a potom mu meskala MS? JA ho neberiem od 1.9. a dnes som 32DC. S Inofolicom som mala MS 28-30 dni. Moze byt, ze sa mi tie hormony zase posalili,ked uz ho neberiem?
@mailinka4 ahoj, zatial nemam skusenost s vysadenim, ja ho beriem len prvy mesiac, ale chcem sa ta spýtať či nemáš skúsenosť s bolestivejším PMS pocas užívania inofolicu? ja mam 22dc a uz ma druhy den boli v podbrusku akoby som mala coskoro dostat MS a este aj prsia mam citlive uz niekolko dni.

@piskootka a mozem sa opytat,že ako to mám uzivat? Od kedy a koľko krát denne. Ďakujem veľmi pekne