icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

annie89
24. dec 2017

Ahojte, kočky 🙂
Idem si ku vám po radu, či náhodou niektorá nemala rovnakú skúsenosť.
Inofolic (2 vrecúška - ráno/večer) užívam už druhý týždeň.
Keďže sa aktívne snažíme o bábätko, všetko sledujeme.
Do mrchy mi zostáva ešte celý týždeň, ja už však neviem zmestiť prsia ani do jednej podprsenky (o bolestivosti nehovoriac) a počas posledných štyroch dní mám neznesiteľné bolesti v podbrušku.
Tehotenský test mi zatiaľ nič neukazuje. Takže sama neviem, čo sa mi s telom deje.
Mali ste niektorá takéto "príznaky" počas užívania inofolicu?
Veľmi krásne ďakujem za akúkoľvek správu 🙂

zuzanag1
24. dec 2017

Ja som bola tehotna po inofolic.mne pomohol.mala som nepravidelny cyklus

smejulinko
24. dec 2017

@annie89 ahoj môžeš to mat príznaky aj MS, moc sa sleduješ lebo to poznám sama na sebe. Väčšinou príznaky sú podobne ako pred MS...ja taktiež som mala rovnaké príznaky a myslela som že už budem tehotná a nič... počkaj keď Ti budú meškať a potom uvidis... držím palce

lilmona
24. dec 2017

Neviem ci som bola tehotna vdaka nemu brala som ho mesiac a ten mesiac nic.. Ale na dalsi mesiac som otehotnela a doktor vravel ze dokonca som ovulovala z oboch vajecnikov tak neviem ci to k ovulacii pomohlo alebo nahoda 😊

annie89
24. dec 2017

@smejulinko ďakujem ti 🙂

penelope2066
26. dec 2017

Baby prosím vás kedy sa má začať brať Inofolic?

lili2015
Autor odpoveď zmazal
kakatulik
28. dec 2017

@penelope2066 kedykolvek.

nufka13
28. dec 2017

Ahojte ak máte niektorá záujem tak mám na predaj partnerský balíček Inofolic a Folandrol.

marikap18
28. dec 2017

@penelope2066
Kedykolvek, ja som ho tiez uzivala

penelope2066
28. dec 2017

@nufka13 Aká je cena?

nufka13
28. dec 2017

@penelope2066 cena je 18€ s poštou

vierusik5
1. jan 2018

Ahojte.. 😊 aj my sa snažíme už rok a 3 mesiace.. Začala som brať pred týždňom Inofolic... Akurát po MS som zobrala prvý sáčok..tak dúfam,že budúci mesiac už MS nepríde 🙏😍

maya1234
2. jan 2018

Ahojte baby Z manzelom sa snazime O babo Uz asi 3 roky no bez uspesne vsetky vysledky testov su u oboch v norme v lekarni my odporucili femibion 800 tak som ho zacala tento tyzden brat citala som ze aj inofolic je Dobry
Neviete my niekto povedat aky je Medzy nimy rozdiel?

adulka1989
2. jan 2018

Prosím vás máte skúsenosťi s kvapkami gynex alebo racej inofolic

linda03
2. jan 2018

@adulka1989 ja som inofolic brala asi 3 mesiace a mm folandrol (zistili mu oligo..spermie) a nic.. potom sme mali pauzu.. cez leto po polrocnej pauze od snazenia (menila som robotu, tak som chcela vydrzat) som sebe kupila gynex a jemu kotvicnik tinkturu + zinok + vit C 1000mg a cuduj sa svete, zostala som tehotna po mesiaci.. ale je pravda, ze som na to nemyslela.. len som si nakvapkala tusim 7 kvapiek rano a isla do roboty... ci pomohol neviem, ale asi ano 😊

adulka1989
2. jan 2018

@linda03 to je SÚPER ja tiež uvažujem viac nad kvapkami no začínam si myslieť či nemám alergiu na spermie alebo zas dajaka baktéria bráni

maya1234
2. jan 2018

Spermiogram mojho manzela je ukazkovy takze asi Bude problem inde Moja menstruacia a aj ovulacia je na cas a aj vsetko ostatne lekar my dal kyselinu listovu na mesiac nech vyskusam tu som dobrala a teraz som zacala brat femibion 800 a asi zacnem aj inofolic teraz mame dvojmesacnu prestavku lebo manzel je v zahranici spolu Budeme asi zaciatkom Februara 🙂

linda03
2. jan 2018

@adulka1989 ja som si ich kupila viacmenej kvoli tomu, ze som mala divne cykly - niekedy az 38 dni, bolesti brucha 10 dni a viac.. a ked som ho uzivala prvy mesiac a potom cakala na menzes, uz neprisiel 😊

adulka1989
2. jan 2018

@linda03 to je pekné naozaj a pred tým ste sa snažili ako dlho

linda03
2. jan 2018

@adulka1989 3 roky... raz som potratila asi rok a pol dozadu.. ja si myslim ale ze psychika je velky pan.. tiez som sa stale sledovala a riesila kazde pichnutie a neviem co vsetko.. ked som sa na cele vyprdla a prestala som s tym, tak sa zadarilo .. preto hovorim, ze neviem ci gynex alebo psychika pomohla 😊

adulka1989
2. jan 2018

@linda03 ták skúsim nemám čo stratiť len sa bojím aby mi cyklus nerozhodilo ja mám pravidelní 28 preto som ešte žiadne vytamíny ani nič nebrala

linda03
2. jan 2018

@adulka1989 no to uvidis ako to zaposobi ... verim, ze dobre a budes coskoro tehu ☺

adulka1989
3. jan 2018

@linda03 už ani neviem čo mám skúsiť na ten gynex sú dobré skúsenosti u druhých ale aj na inofolic

linda03
3. jan 2018

@adulka1989 kazdemu zaberie nieco ine..musis len vyskusat..

maria24102015
5. jan 2018

Ahojte,ma niektora na predaj Folandrol?

lenkalika
Autor odpoveď zmazal
lenkalika
Autor odpoveď zmazal
adulka1989
7. jan 2018

@lenkalika ako dlho ste sa predtým snažili

lenkalika
Autor odpoveď zmazal