Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@adulka1989 áno ja som bola s nim spokojna , mne pomohol
@lenussska85 a dlho si uzivala
@adulka1989 pri prvom tehu 3 mes
@kaja_73 presne ako ja 😕 inofolik som brala 2 roky ...nakoniec sme isli do centra ...
@adulyenocka ja to nateraz riešim u svojho gynekológa stimuláciou
PONUKAM 30 SAčKOV INOFOLICU.PONUKNITE
ahojte, chcela by som sa opytat je to ten isty inofolic? dakujem https://www.cocooncenter.co.uk/laboratoires-gen...
Ahojte babule.. Aj ja pijem uz rok inofolic a stale nic :( chodim aj na pregnylove injekcie.. Nemyslite ze po roku by mi uz dr aj liecbu mala zmenit ked evidentne toto nezavera?
A doplnok NatiFam nepoznáte, nemáte skúsenosti?Je to bohatšie zloženie ako inofolic combi.
Ahojte, neviete mi poradiť, kde najlacnejšie zoženiem inofolic? Ďakujem.
@weja55 ahojky, osobne si myslím že áno... Ja beriem inofolic pol roka, ale necítim žiadne zmeny, zrejme ani ovu neprebieha, keď mi gyn. povedala ze mám málo progesteronu... Ale tiež mám užívať rok a potom sa to bude riešiť... Vydržím ešte tento mesiac a idem to skončiť
@evangelina23 ani ja som nemala ovu aj ked som brala inofolic. Tak chodim na tie pregnylove injekcie. Vtedy ovu mam
mne inofolic tiež nepomohol chutí to jak čistá voda a žiadnu zmenu som nezbadala, jediné čo mi teraz zaberá a veľmi pomohlo je gynex.. otehotnieť sa mi zatiaľ nepodarilo ale vidím radikálnu zmenu čo sa týka menzesu, PMS a cysty, ktorá je už preč..
ahojte, mne inofolic pomohol. brala som ho asi polroka a z posledneho balenia len 6ks. uz ho nepotrebujem 🙂 predavam 54ks sackov, spotreba 06/2019. 30€
Ahojte baby 🙂
Zacala som brat Infolic, nakolko s manzelom sa pokusame o dalsie dieta. Pri prvom som mala len vynechanie menstruacii a caste mocenie. Dnes ked som sla na malu tak na nohavickach som si nasla par kvapiek krvi taka slabulinko ruzova, no ms som uz mala. Tiez chodim kazdu chvilu cikat, kazdu chvilu jem a vcera som mala mierne krce v podbrusku. Myslite si, ze mozem byt v tom? Test si este nechcem robit aby som sa nesklamala.

ponúka niekto inofolic na predaj?
Ahojte žienky, ponúkam aj ja inofolic plus, zostalo mi 40 kapsúl, exp.08/18
Predám načaté balenia výživových doplnkov Inofolic ( 43 ks ) a Folandrol (20 ks). Nakoľko sa nám po krátkom čase používania podarilo otehotnieť zakúpené balenia sme nedoužívali. Môžem len odporučiť, my sme sa o bábätko snažili rok a po nasadení týchto výživových doplnkov sa nám to rýchlo podarilo.
Dátum exp.: Inofolic 05/2019 a Folandrol 11/2018
Ahojte dievcata,poradim Vam, ak mate cestu do Polska, tam sa da Inofolic kupit lacnejsie. Skuste sa opytat a usetrite 🙂

Mám na predaj lacnejšiu verziu Inofolicu, český produkt s názvom Fertiprona - obsahuje tiež inozitol a kys.listovú + ďalšie vitamíny. Cena 9€ za 1 balenie (30 sáčkov). Ponúkam 3 balenia.