icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

kaja_73
7. feb 2018

Mám na predaj lacnejšiu verziu Inofolicu, český produkt s názvom Fertiprona - obsahuje tiež inozitol a kys.listovú + ďalšie vitamíny. Cena 9€ za 1 balenie (30 sáčkov). Ponúkam 3 balenia.

katka435
8. feb 2018

@kaja_73 Máš odskúšané Fertipronu? Pomohlo ti to?

lenussska85
8. feb 2018

@adulka1989 áno ja som bola s nim spokojna , mne pomohol

kaja_73
8. feb 2018

@katka435 Žiaľ mne nepomohla, zistilo sa, že nemám ovuláciu ☹

adulka1989
8. feb 2018

@lenussska85 a dlho si uzivala

lenussska85
8. feb 2018

@adulka1989 pri prvom tehu 3 mes

adulyenocka
9. feb 2018

@kaja_73 presne ako ja 😕 inofolik som brala 2 roky ...nakoniec sme isli do centra ...

kaja_73
9. feb 2018

@adulyenocka ja to nateraz riešim u svojho gynekológa stimuláciou

barbi339
10. feb 2018

@adus99 cenw toho inofolic combi ak je v ponuke
A vam pomohol ?

adus99
22. feb 2018

@barbi339
MAM Už LEN KLASICKY INOFOLIC. ANO AJ LEKAR SI VšIMOL ZLEPšENIE

adus99
22. feb 2018

PONUKAM 30 SAčKOV INOFOLICU.PONUKNITE

ludka0611
23. feb 2018

ahojte, chcela by som sa opytat je to ten isty inofolic? dakujem https://www.cocooncenter.co.uk/laboratoires-gen...

weja55
3. mar 2018

Ahojte babule.. Aj ja pijem uz rok inofolic a stale nic :( chodim aj na pregnylove injekcie.. Nemyslite ze po roku by mi uz dr aj liecbu mala zmenit ked evidentne toto nezavera?

tdli
Autor odpoveď zmazal
tdli
15. mar 2018

A doplnok NatiFam nepoznáte, nemáte skúsenosti?Je to bohatšie zloženie ako inofolic combi.

tslobik
26. mar 2018

Ahojte, neviete mi poradiť, kde najlacnejšie zoženiem inofolic? Ďakujem.

kaja_73
26. mar 2018

@tslobik Ahoj, mám na predaj výživový doplnok Fertiprona, obsahuje podobne ako Inofolic zložku inozitol, ale je to český výrobok.

lusyc
26. mar 2018

@kaja_73 mala by som záujem

evangelina23
27. mar 2018

@weja55 ahojky, osobne si myslím že áno... Ja beriem inofolic pol roka, ale necítim žiadne zmeny, zrejme ani ovu neprebieha, keď mi gyn. povedala ze mám málo progesteronu... Ale tiež mám užívať rok a potom sa to bude riešiť... Vydržím ešte tento mesiac a idem to skončiť

weja55
2. apr 2018

@evangelina23 ani ja som nemala ovu aj ked som brala inofolic. Tak chodim na tie pregnylove injekcie. Vtedy ovu mam

dede33
18. apr 2018

mne inofolic tiež nepomohol chutí to jak čistá voda a žiadnu zmenu som nezbadala, jediné čo mi teraz zaberá a veľmi pomohlo je gynex.. otehotnieť sa mi zatiaľ nepodarilo ale vidím radikálnu zmenu čo sa týka menzesu, PMS a cysty, ktorá je už preč..

radostka
22. apr 2018

ahojte, mne inofolic pomohol. brala som ho asi polroka a z posledneho balenia len 6ks. uz ho nepotrebujem 🙂 predavam 54ks sackov, spotreba 06/2019. 30€

pepka29
29. apr 2018

Ahojte baby 🙂
Zacala som brat Infolic, nakolko s manzelom sa pokusame o dalsie dieta. Pri prvom som mala len vynechanie menstruacii a caste mocenie. Dnes ked som sla na malu tak na nohavickach som si nasla par kvapiek krvi taka slabulinko ruzova, no ms som uz mala. Tiez chodim kazdu chvilu cikat, kazdu chvilu jem a vcera som mala mierne krce v podbrusku. Myslite si, ze mozem byt v tom? Test si este nechcem robit aby som sa nesklamala.

sticker
anabelkaa
7. máj 2018

ponúka niekto inofolic na predaj?

kaja_73
7. máj 2018

@anabelkaa
@anabelkaa Ahoj, mám na predaj prípravok Fertiprona. Obsahuje tiež inozitol ako aj Inofolic, ide o český výrobok.

marcimi
8. máj 2018

Ahojte žienky, ponúkam aj ja inofolic plus, zostalo mi 40 kapsúl, exp.08/18

ariania
15. máj 2018

Predám načaté balenia výživových doplnkov Inofolic ( 43 ks ) a Folandrol (20 ks). Nakoľko sa nám po krátkom čase používania podarilo otehotnieť zakúpené balenia sme nedoužívali. Môžem len odporučiť, my sme sa o bábätko snažili rok a po nasadení týchto výživových doplnkov sa nám to rýchlo podarilo.
Dátum exp.: Inofolic 05/2019 a Folandrol 11/2018

tdli
Autor odpoveď zmazal
tdli
16. máj 2018

@ariania ahoj a prosím ťa ako dlho si užívala inofolic?aké zmeny si na sebe pozorovala?2x denne či iba 1x?Ďakujem

ameli221
16. máj 2018

Ahojte dievcata,poradim Vam, ak mate cestu do Polska, tam sa da Inofolic kupit lacnejsie. Skuste sa opytat a usetrite 🙂