Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
Ahojte .. chcela by som sa opýtať hlavne tých ktorým inofolic pomohol...beriem ho od 6dc dnes som 28dc a mám 3 dní do ms ...bolenie podbrusku ako pred ms a čo je pre mňa novinka žltý výtok nie hustý ale riedky ako pri ovulke ...bez zápachu mali ste to niektorá?
Mne pomohol aj teraz pri 3tom tehotenstve, plus vitamín e, alchemilka ...nasadila som všetko🙂
Baby, a brali ste niektorá Duphaston súčasne s inofolicom ? Beriem Duphaston od 16 dňa cyklu 10 dní... A začala som s inofolicom, len neviem všade čítam E Duphaston blokuje ovuláciu....dr tvrdí že nie, že ho mam užívať ďalej ale už som zmätená 🤷 ďakujem
@zuzka_puska ja si myslím že mi pomohol, ale či to tak je vie len pán Boh, lebo súčasne som papala Maca prášok (koreň plodnosti). Začala som obe užívať, zhruba mesiac a nasledujúcu menštruáciu som už nedostala 😉držím palce...
@zuzka_puska a zabudla som ti napísať k iveci🙈že Duphaston som pred tehu nebrala, ale pamätám si že niektoré baby ho brali aj ako prípravu na tehu, až po otehotnení som ho užívala do 12 tt a že aj infolinc si môžem dobrat....ver lekárke, na nete sa píše kadečo ale keď máš dobrú gynekologička tak zrejme vie čo ti hovorí😉
@sccarlet ďakujem pekne🙏😊
@zuzka_puska ahoj blokuje to máš pravdu ale je dôležité kedy Ti ju nasadí, buď na udržiavanie alebo na upravu. Asi v tvojom prípade sa snažíte keďže používate aj Infolic. My sme ho brali s manželom rok a stále nemáme babo. On užíval Folandrol. Nakoniec po troch rokoch snaženia sme prešli do centra a tam nám povedali že mi ho v našom prípade nepotrebujeme. Pokial Sa Vám nezadari 3-5 mesiacov tak zbytočne Vám je ho užívať, oni to závisí od ženy či máte problémy:.. treba napísať spravu
@smejulinko ja beriem od 16 dňa cyklu, 10 dní dve tabletky denne. Duphaston. A tiež inofolic ale ten len mesiac a pol zatial. a do akého centra ste prišli, že vám toto povedali? Neviem presne aké centrum myslíš 😊😊😊 ja napríklad problémy nemám žiadne, na gynde všetko v poriadku, štítna zlaza v poriadku, u obvodacky tiež všetko super. Tak ale už nechápem, keď nemám žiadne problémy a muž tiež nie, tak ako je možné že sme sa ani raz netrafili do plodneho dňa.... 🤷 A keďže u nás gynekológ robí také to komplet podrobné vyšetrenie až po roku snaženia...tak cakam 😩 kedy rok prejde.
@zuzka_puska napíšte mi správu, presne takýto problém sme mali aj my. Vedela by som Vám písať Story o tom 😁
@smejulinko písala som správu 😁
@julka82 ahojte, nemali ste po ionfolicu horšie PMS a potom aj MS?
Ahojte baby, tak po pol roku snazenia o druhe babo mozem potvrdit,ze po mesiaci nasadenia inofolicu nam pomohol a dnes som si nasla dve krasne čiarky na teste ;) síce mi predĺžil cyklus z 26-26 na 30,ale stalo to za to..a este som mala z neho ten 1.mesiac neskutocny PMS..bolesti prs, bruska,nervozita atd..hrozne,ale stalo to za to 🙂 tak snad vsetko dobre dopadne! Takyto istý scenar aj pri 1. Tehu..pol roka nic, nasadila som inofolic a zrazu za mesiac a pol tehotná. Takze ODPORUCAM !!!!
@afrolady ahoj, no super 👏 gratulujem a ďakujem za info 😉, ja som tiež prvú MS mala hroznú...druhu už normálne. Prosím ťa a tento mesiac ťa boleli prsia? Keď hej kedy to prešlo?
@sccarlet super, aj tebe gratulujem 😍
@abcmajacba ďakujem,moje zlatíčko bude mať o týždeň 1,5roka❤️
@abcmajacba mna boleli prsia hned aj v ten mesiac ked som nasadila inofolic..od polky cyklu stale..a potom aj ten druhy mesiac,ale to uz z tehotenstva očividne ;)
@afrolady ďakujem za odpoveď 😍 toto mám aj ja presne tak isto, tak som nevedela či to môžem pripísať aj tehotenstvu...na test ešte musím pár dní počkať 😔
Ahojte potrebujem poradiť mám jedenásť dní po ms mám výtok žltej hustej farby a včera som mala pocit akoby mi cvrklo a keď som šla na wc tak som zistila že som to mala výtok tmavo hnedý s ružovým pripomínajúc lepidlo...a bolí ma podbrušku....beriem femibion1 už vyše dvoch mesiacov. Ďakujem za radu 🙏
@abcmajacba mne test najrpv neukazal nic..ale to som si robila len na konci cyklu..az potom po 4 dnoch meskania som mala 2 čiarky ;) drzim prsty

@miirca to je super..a po akom case sa vam zadarilo??