Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
ahojte to naozaj je ten Inofolic až taký zázrak?
Neviem či je to taký zázrak, ja ho uzivam 2- hý mesiac a mrcha mi aj tak meškala 12 dní... Ale to bolo hlavne stresom, asi ☹
Ako to tu tak citam, tak so skusim veru aj ja...my sa snazime tiez uz dlho a s jednym potratom a po nom uz opat vyse dvoch rokoch stale nic....tak hadam tu o par mesiacov budem tiez pisat ako mi to pomohlo 😉
Ahojte kocky,
snazime Sa cca 18mesiacov, som po jednom potrate.
Buduci tyzden ideme na prve testy, ci sme ok. Citala som vela odporucani, no stale Si nie som ista. Nezijem na Svk a neviem ci to Uk lekar pozna. Beriete to lebo mate problem s ovulaciou, cyklom ci vajecniky ci aj ked neviete ci Ste ok zdravotne?!? Neviem ci som Sa dobre vyjadrila, jednoducho ci Si to mozem "naordinovat" aj sama ci radsej konzultovat s lekarom?
Co Si myslite?
ahojte kocky,
nemate niektora na predaj Inofolic za lepsiu cenu, ktory sa vam zvysil? rada kupim 🙂
dakujem
@anicka1358 itaj
My sme sa s manzelom snazili 16 mesiacov(nic som nebrala, len merala bazalnu teplotu) a nic...potom som si kupila infolic na odporucanie lekara a po 8.tyzdnoch mi potvrdil lekar graviditu. Brala som jeden sacok vzdy na obed. No a maly ma teraz 4.mesiace 🙂 ci je to vdaka infolicu zvazte same 🙂 drzim palce.
ahojte ja tiez berem inofolic uz tyzden mi meska test som si nerobila ale krcok mam polootvoreny dole a tvrdy??
Ma na predaj niekto inofolic? Kupim 2-3 balenia.
Baby, ostalo mi jedno balenie /chýba len jedno vrecúško/...
Stihla som vybrať prvú krabičku a z druhej len to jedno vrecúško a podarilo sa 🙂
ja som ho tiež začala užívať od augusta tak uvidíme
Dievcata, tie ktore ste otehotneli vdaka INOFOLICU stalo sa vam, ze vam test nic neukazoval dlhsiu dobu, mrcha nikde a az neskor bol test pozitivny?? Neviem co si mam mysliet 😉
mne inofolic upravil cykly,zo 70dnovych na 30 a ked som po polroku uzivania prisla k dr.ten pozeral ako puk ze mam krasne ciste vajecniky..potom mi nasadil clostil a uz cakam na november kedy pride nas drobcek na svet..predtym som sa 5 rokov trapila bez vysledku..takze mne inofolic pomohol
Ahojte. Má tu niekto prosím Vás na predaj balenie INOFOLICU? Ak by sa náhodou niekto našiel, prosím napíšte mi správu... =) ĎAKUJEM
ahojte, máte niekto takú skúsenosť pri užívaní inofoliku, že vám veľmi dlho meškala menštruacia a pritom testy ukazovali negat. vysledok?? dakujem pekne 🙂
therinka ahoj ja som minuly mesiac skusila jedno balenie Inofolicu a teraz mi meska uz 18 dni......ked mi meskala 9 dni robila som si test a bol negativny aj ked je pravda ze ziedneho ducha som tam neskumala....teraz sa pomalicky chystam spravit si dalsi test ale az ked mi nepride dalsia mrska......
ty si na tom ako??
@ therinka @ mima207 ahojte , ja som nasadila inofolic po menzese mala som pravidelny vzdy 27 -29 v mesiaci ...mesiac som brala inofolic a menzes nechodil naradovana , že teda je to tu...ale testy stale negat. dnes prisiel menzes s meskanim 12 dni... 😒
chcem sa spýtať máte niekto skúsenoť s látkou Inositol odporučíla mi ho lekárka je v GS mimistar ...upravil mi cyklus kôli snaženiu sa o tehu, zatiaľ beriem jednu tabletku denne ....hmmmm?
Ahojte,chcem sa opytat ci pomohol inofolic niektorej z Vas po prelieceni endometriozy?
nie vdaka tomu
http://www.zdravie-aloe.sk/produkty/podpora-plodnosti/
mne odporucila inofolic moja doktorka a nezabudla podotknut ze ho mam pit rano a vecer tak uz 7 den ho pijem dufam ze sa coskoro zadari 😉
Mne tiez odporucila inofolic moja doktorka, brala som ho 2x denne rano a vecer asi 1,5 mesiaca a teraz sa mi objavili dve ciarky.. 🙂 takze dufam bude vsetko v poriadku a ja inofolic urcite odporucam 🙂
Ahojte.mne doktor predpísal perlodel, pretože mám zvýšený prolaktin..Ten užívam o 8.9.
Od kamarátky som sa dozvedela o inofolicu a dočítala som sa len dobre recenzie,tak som sa do toho pustila,beriem ho myslím štyri dni ráno a večer. Snažíme sa s manželom o bábo už tri roky.tak držte palce snáď sa budem môcť aj ja pochváliť dvoma čiarkami na teste. 🙂
Ja som tiež začala brať, teraz už 3.deň. Tak som zvedavá.
Ahojte zienky dnes mi kazala lekarka brat inofolic tak sa pridavam k vam a dufam ze zaberie.
mozem napisat aj ked mne nepomohol? nemala som ho odporucany od lekara, sama som si to kupila, uzivala asi 3 mesiace po 1 sacku denne, a este jeden mesiac po 2 a vobec nic. cyklus som mala vzdy ok, takze tam ziadne zmeny, a tehotna stale nie som. takze pomoze tym, ktore maju jeden konkretny problem, s ktorym to dokaze "pohnut" (nedozrievaju vajka napriklad). ale aj tak drzim palce kazdej, ktora to skusa, niekedy staci, ze tomu verite
ja som si objednala a dnes začal tiež brať, pripájam sa...uvidíme 🙂
Ahojte kocky,ak by mal niekto zaujem mam na predaj 2 krabice inofolicu po 20 sackov. cena 22€ aj s postou .
a vdaka inofoliku som otehotnela 🙂
Ahojte tiež môžem potvrdiť Inofolic mi pomohol určite veľkou mierou k otehotneniu + ak možem poradiť baby dajte si aj očistnú kúru. Ja som 2 týždne pred dovolenkou mala melonovú dietu samozrejme nie až tak prísnu :D a po dovolenke som už vedela že nám to konečne po pol roku vyšlo.

ahojte, pridavam svoju kratku skusenot.... o babatko sme sa snazili vyse roka.. chodievala som do jednej lekarne kupovat vitaminy, vhodne pri snazilkovani a zrazu jedneho dna mi poradili inofolic... o dva mesiace mozno ani nie som bola " v tom" teda vlastne som 🙂 momentalne 18tt... drzim palce vsetkym snazilkam.. mozno pomoze aj inofolic aj tzv. placebo, ze mu budete jednoducho verit 🙂