icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

jonka88
15. jan 2015

Ahojte dievčatá, hľadala som nejakú diskusiu na inofolic...ak by ste niektorá potrebovali, tak mne ostalo jedno celé balenie (20 sáčkov) - a jedno takmer celé (18 sáčkov). Predám ich dokopy za 23 € + poštovné - to je cca 2 €, ak by ste mali záujem, napíšte do pošty. Kľudne aj pošlem foto 😉 Expirácia 03/2016.
A spomeniem aspoň svoju dobrú skúsenosť. Doktor mi minulý rok diagnostikoval PCO (jeden vaječník áno, druhý vraj na hranici kritéria PCO), inak mám aj maternicu otočenú dozadu ....a že ak sa chystáme otehotnieť, tak odporúča už vopred brať tento Inofolic. Snažiť sme sa chceli až za 2 mesiace, po svadbe, no tak som si ho kúpila už vopred. Brala som ho až po MS, 1x denne a ku koncu cyklu aj vôbec. Čiže ozaj tak všelijako. Dostavili sa mi aj bolesti v podbrušku na ľavej strane, že som sa niekedy ledva postavila a ledva dostupovala práve na ľavú nohu (tie bolesti trvali 2 týždne). Využívala som dokopy dve balenia. Dva týždne po svadbe som aj otehotnela a o necelé 2 mesiace aj rodím. Prajem veľa zdaru aby ste sa čo najskôr mohli tešiť!

spageta85
21. jan 2015

baby rozmyslam nad tym infolicom ked ho tak chvalite je to na predpis a co asi stoji??diki moc za odpovede

makrelka123
22. jan 2015

Ahojte.Citala som tu vela pozitiv na inofolic,tak som sa dnes rozhodla,ze ho vyskusam.Mam pat rocne dievcatko,druhe som potratila😞Toto vsak bolo s byvalym partnerom.Teraz som vsak staaaastne vydata.Snazime sa o babatko.Neviem teda ci je to problem ale ja mam 24,manzel 37(nema deti).Pred mesiacom som podstupila laparskopiu,pretoze mi praskla cysta.Snazime sa asi rok..snazime..jednoducho sa milujeme bez nejakeho silnenia a sledovania sa..Upokojujem sa ze nam to troska pomoze😊.A dufam ze vela z vas sa potesia aj vdaka tomuto lieku pri spozorovani //.Drzkam palceky az sa nam to podari a este tento rok budeme kocikovat😉

anna232
22. jan 2015

nemáte niekto na predaj viac balení inofolic? poprosím info do IP

erikavasko
22. jan 2015

ahojte baby chcela by som poradiť začala som ižívať Inofolic a či má nejake ucinky poradte ako to mám užívať dakujem 🙂

tajkazanova
22. jan 2015

ahoj ja som mala problemy s menzesom nemala som ho rok myslela som ze otehotniet nemôzem (tupana) gyn. mi predpisal inofolik vraj na podporu menzesu ..nech ho dostanem a dostala som akurat darcek v podobe môjho synceka Matejka ♥♥♥ Dnes má rok ♥♥♥

silvinkabb
3. feb 2015

ja mam otazku ci ste niektora z neho aj pribrali?

afra
3. feb 2015

pribrala som asi 6 kg za 10 mesiacov uzivania :\

A ano, pomohol mi otehotniet 🙂 nemala som vobec ovulaciu a len vdaka inofolicu som ju mala.

majola222
5. feb 2015

Ahojte.tiez sa s manzelom snazime,brala som inofolic 8 mesiacou a nepomohol mi ani otehotniet ani mi nezmenil ciklus.Ze pomaha aj na plet?hmm nepovedala by som.takze moja skusenost nieje az taka skvela ako tu niektore citam.teraz beriem duphaston ktory mi hned prvy mesiac upravil ciklus. Takze skusame to dalej aj bezneho

nikus5490
11. feb 2015

Ahojte dievcata !) mne doktofka vcera povedala ze si mam kupit inofolik lebo ze mi stimuluje vajecniky a ze do 3 mesiacov by som mala otehotniet. Kedze nemam pravidelnu menstruaciu tak dufam ze mi to zaberie

lienka22110
17. feb 2015

Ahojte, prosím Vás, Inofolic sa môže začať užívať ktorýkoľvek deň cyklu alebo od 1 DC? včera mi ho odporučil lekár len som 3 DPO tak neviem či mám čakať a začať ho brať až od 1 DC alebo si ho mám kúpiť hneď? 😕

larnaca
17. feb 2015

neviem, či je to podobné ako infokolik, ale ja som brala kvapky Gynex pred otehotnením, cca 2mesiace a hneď sa zadarilo 🙂 a zopár známym taktiež 🙂 tu na MK je veľa info o nich

chocinela
17. feb 2015

caute chcem sa spytat inofolic a fertilcare moze sa to spolu uzivat?

lienkalen
17. feb 2015

Ahojte, ja som brala Inofolic dva mesiace a podarilo sa!!!!. Spociatku som neverila, ale ked som si spravila test a bol pozitivny, uverila som 🙂

dellitta123
17. feb 2015

Ahojte dievčatá, mám otázočku začala som užívať Inofolic cca 2 týždne, nikde sa neviem dočítať o vedľajších účinkoch, pretože ma začalo neskutočne nafukovať a preháňať, vysadila som a prešlo to. Máte niektorá podobné skúsenosti? Je to možné, že to mohol spôsobiť Inofolic? viete poradiť niečo iné ako toto? ďakujem

zuzankaa0102
17. feb 2015

Ahojte dievcata. Uzivam inofolic rano a vecer, mozem k tomu pridat kvapky gynex? Ma niektora skusenosti s touto kombinaciou? Dakujem za kazdy nazor ;)

zdencaaaa
23. feb 2015

Beriem inofolic necely mesiac a dnes pred ocakavanou menstruaciou na teste druha ciarka

mirusik1807
23. feb 2015

ahojte chcem sa spytat je inofolic to iste co nosifol?

ynivon
24. feb 2015

@silvinkabb Ja som sice len na zaciatku brania, ale moj dr. povedal, ze sa z neho skor chudne, lebo urychluje metabolizmus cukrov.

katarina822
24. feb 2015

mirusik1807 pozri si zlozenie inofolic a nosifolu. nosifol ma viac vit. pozri tu https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/nosifol-pri-problemoch-s-otehotnenim/

ladyblcha
24. feb 2015

@silvinkabb - ja som z neho pribrala. inofolic je vlastne vitamin B (B8 - inositol) a kyselina listova. pozri zlozenie. Nemal by sa zapijat so sladenymi napojmi a drzat si medzi kavou a inofolicom odstup 2hodiny.

hphilips1
10. mar 2015

moja známa berie nosifol forte a je spokojná ,že jej pani doktorka vravela,že to môžu brať spolu aj s manželom ,lebo to ma zloženie pre oboch partnerov a stačí vraj len jeden sáčok denné..a môže to brať aj počas celého tehotenstva ,lebo už raz mala rizikové tehotenstvo..

trinity246
10. mar 2015

Dobry den ja by som sa chcela spytat na nejake vedlajsie ucinky tychto praskov beriem to len tyzden zatial nic nepocitujem...len ma pobolieva v podbrusku je to normalne? ....

anuliq
16. mar 2015

Ahojte 🙂 Babeny Prosím Vás poraďte mi či veľmi vadí keď jeden deň neužijem ten prášok lebo už nemam a kupit ho môžem až zajtra Prosím o radu je to doplnok tak dufam že to až tak nevadí ak máte stým nejaká z Vás skúsenosť napíšte..... za každú odpoveď veľmi pekne Ďakujem😉 a prajem pekný deň ......

bytcanka10
17. mar 2015

a co by si chcela pocitovať?? Infolic je len vyzivový doplnok, ktorý može napomoct k otehotneniu,, ja beriem infolic mesiac a pol po dva prásky denne,, tak mi to predpisal zensky, pretoze uz skoro rok sa snazime s priatelom otehotniet,,, a teraz mi meskaju a robila som si test a objavila sa tam druha slaba ciarocka,,,
ostal mi infolic krabicka + 6 ks navyse, kto by chcel vyhodne kupit, nech sa ozve

petka74
30. mar 2015

@virihe Ahoj chcem sa opytat ci este stale mas na predaj inofolic mala by som zaujem.

zuzana256
1. apr 2015

ahojte Folic Acid je tiez dobra kyselina listova? ma niekto snou skusenost?dakujem lebo neviem by sa mi podarilo pocat ktoru kyselinu mam brat.

aureelia
4. apr 2015

Ahojte baby, ja uživam Inofolic už vyse roka - no nepomáha. Upravil mi len cyklus, ale tehotná stále niesom...asi bude problém inde, možno u partnera... Inofolic uživam nadalej aj keď ma to stojí peniaze, lebo bez neho by som mala nepravidelný cyklus... a o to menšie šance na počatie..:(

altama
6. apr 2015

Ahojte , ja som začala brať Inofolic a manžel Folandrol , tak uvidíme , čo bude. Chodím teraz na monitoring, ale ovu akosi nič. tak držte palce

ludkaol
8. apr 2015

Ahojte..
Ja som si prešla roznymi vitamínmi..liekmi...a stal sa u nás zázrak..po 6tich rokoch som tehotná a ostali mi doma nepoužité vitaminky pre tehulky ak by ste chceli 🙂
Pridám Vám foto..