Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@sarah30 brala som ho dva mesiace a straasne som jedla, tiez som pribrala za dva mesiace asi 4 kila. teraz ho uz dva tyzdne neuzivam a pohoda, uz sa davam do normalu 😀
Ja som brala Inofolic, a este pred douzívaním posledných 2 sackov z prvého balenia, sme zistili, že sme tehu 🙂 to bolo radosti. 🙂 Ak máte niektora záujem, mám este dalsie 2 balenia
Ahojte chcem sa opýtať od kedy by som mala začať užívať inofolic? Na zaciAtku cyklu alebo to je jedno? Dakujem
baby pripajam sa ku konzumentov inofolicu.....som uz viac ako 6 mesiacov po kyrete kvoli MA a rozhodla som sa skusit to tymto sposobom. nikde som sa ale nedocitala ako teda kedy je najlepsie zacatu zivat....takze som kupila a uzivam. ako vam poradili .....brat to denne alebo su prestavky napr poca MS??? dik
Ahojte. My s priatelom sa uz 20 mesiacov snazime o babatko. S doktorom som to ale zacala riesit az tieto posledne dva mesiace. Ovulaciu si vypocitat neviem, tak chodim na merania folikul. Doktor pripisuje tuto situaciu faktu, ze priatel je stale v zahranici a malokedy v obdobi kedy mam mat ovulaciu. Ale vcera necakane prisiel domov, ja berem tyzden inofolic a v pondelok mam ist na dalsie meranie tak po dlhom case bude doma pocas ovulacie a hadam by to mohlo vynst 🙂
Ahojte baby chcem sa opytat uzivala som inofolyc 2x1na 10 dni a teraz mam dostach mrchu 10 totiz ja mam nepravidelny cyklus kvoly PCO a neviem ci mozem uzivat terax inofolyc alebo ci mam pockat na mendzes a pi ms zacat s uzivanim prodimmmmm o radu
inofolik sa moze zacat uzivat kedykolvek a uziva sa 2x denne bez prestavky pred otehotnenim teda ked sa snazite a aj pocas tehotenstva do 12tt
treba dodrzat 2hodinovy casovy odstup od kavy
Ahojte, predam inofolic 3x20ks exp.4/2016 za 35€ s poštovnym alebo osobny odber Pieštany
ahojte, iba vas chcem povzbudit, druhu dcerku sme vyrabali asi desat mesiacov a nedarilo sa, ako nahle som zacala uzivat jeden sacok Inofolicu, v ten mesiac so aj citila pekne bolest v podbrusku a sup, uz som v desiatom tyzdni tehotna. Urcite nieco na tom Inositole, ktory Inofolic obsahuje bude, muselo mi to riadne nastartovat dozretie folikulu.
Takze, to je moja skusenost, sama som prekvapena 🙂 😉
Ahojte ja som začala včera brať inofolic,uživam ho 1krat denne,poradila mi ho lekarnička v lekarni,tak som zvedava,ake to bude mať učinky..🙂o mimčo sa pokúšame 8 mesiacov, neni to ešte dlhá doba,ale keď žena začne po dieťatku tužiť a nedarí sa tak je človek sklamany a skuša čo by pomohlo.Tak ak mi to pomože určite napišem. 🙂
ahojte, stalo sa niektorej z vas ze vam inofolic skrátil jeden mesiac cyklus a druhý zase meskal ale tehotna som podla testu neni...
Ahojte baby. Inofolic je najlepsie brat 2x za den-rano a vecer...Najlepsie je zacat brat od 1dna cyklu po ovulaciu- kedze inofolic pozitivne ovplyvnuje tvorbu vajicok,tak po ovulacii nema zmysel ho brat...staci zas az ked dostanete ms.Takisto je hlupost ho brat aj pocas tehotenstva. Plus k inofolicu sa odporuca brat este kyselina listova,kedze pre snazilky a tehotne je odporucana denna davka kys.listovej 800mg a inofolic obsahuje len 200mg. Kys.listova,ktora je v tele naviac Vam ziadno neublizi,lebo ju vycikate 😉 Problem je,ked je jej menej.
Zacinam tento cyklus aj ja s inofolicom, tak Vás budem informovat 🙂 Velmi nam vsetkym drzim palce!!!!A moc moc prajem kazdej zene, ktora si praje babetko,aby sa cim skor stala matkou 🙂
Ahoj holky,
na konci ledna jsem vysadila HA, s tím, že v létě se začneme snažit o miminko. Po vysazení přišla MS normálně, jako vždy. Další se už neobjevila, dostala jsem vyvolávačku, po které jsem to dostala, spíš takové slabé…Čekala jsem na další měsíc a zase nic, dostala jsem Norethisteron, po týdnu braní se dostavila MS a poté jsem měla přijít na kontrolu na gyndu.
Z krve mi zjistili, že mám všechny hormony v pořádku, i testosteron. Sám doktor říkal, že s tím žádnej problém není. Potom mi udělal ultrazvuk, kde mi zjistil PCO. Doma jsem z toho byla docela vykolejená a zklamaná. Dostala jsem další Norethisteron na týden, a Inofolic k tomu. Teď v pondělí večer, beru poslední Norethisteron, potom bych to měla dostat. Další cyklus by měl být už s INOFOLICEM, tak uvidíme, jak to dopadne.
Chci se zeptat, jak je možné, že mám hormony v pořádku a i přesto mám PCO?? Je tu někdo takový?
Ahojte, mne stacilo vyuzivat dva balicky 2x denne po jednom sacku a pomohol nam. Ostali mi este tri plne balenia, je to 20 sackov v jednom baleni, predam vsetky tri za 30€ plus posta, ak by mal niekto zaujem, exp. 4/2016. Bezne stoja okolo 14-15€ za balenie. Budem sa tesit, ak niektorej z vas tiez pomozu.
Ahojte baby, minuly rok v decembri sme si povedali s muzom, ze nechavame tak, ci sa podari... ja s mojimi sialenymi cyklami, vacsinou 40dnovymi... avsak v decembri-januar som mala 60dnovy, to bolo hrozne, gynekologicka mi odporucila Inofolic a kamoska mi este povedala, ze nech pijem rebricek obycajny caj (je to vlastne akoby zensky caj, pre zeny s nepravidelnymi cyklami na upravu).. tak som si dala inofolic raz denne do ovulacie a rebricek som pila tiez raz denne rano... cyklus zostal sice 35-40dnovy, ale ovulacia bola, co predtym som mala problem, no a minuly tyzden 2 ciarky... naozaj zienkam s nepravidelnymi cyklami odporucam INOFOLIC, aj ten rebrickovy caj 🙂 a ak mate nepravidelne cykly, je naozaj na nezaplatenie merat si bazalnu teplotu, ja som totiz netusila predtym nikdy, kedy budem mat ovulaciu,... a s meranim vsetko dava(lo) zmysel 🙂 a kazdopadne naozaj sa neoplati tolko mysliet na otehotnenie, ja som si vzdy hovorila, ze nam je s muzom dobre a ked to ma prist, to pride, ze zatial mozem shoppingovat a vychutnavat si slobodu 🙂
mne nepomohol. Brala som ho pol roka a nič. Potom som sa nato vykašľala, prestala som ho brať, zdal sa mi strašne predražený. Nakoniec som otehotnela aj keď som nič nebrala
Ahojte kocky, zostal mi inofolic, a miliooooon ovulacnych testov ak by ste mali zaujem.
Ahojte baby. O bábätko sme sa s manželom snažili vyše pol roka a nešlo to voláko. Počula som o inofolicu a objednala som si dva balenia a začala užívať. Neviem ako je to možné, ale od začatia užívania som nedostala už menzes. Po odskúšaní testu som zistila, že som tehotná. Takže myslím, že INOFOLIC nám veľmi pomohol k nášmu vytúženému bábätku. Už len nech všetko dobre dopadne nakoľko som len v 7 tt. Ahojte. A odporúčam 😉
Ahojte,ja som brala inofolic 4 mesiace, zacala som kedykolvek a aj pocas mrchy,pomohol mi,napravil sa mi cyklus.😃Kamoska mi poradila,ze nasla na nete,ze existuje aj moznost kupit inozitol 100tbl samostatne,objednala som si to+ kys.listova to su zlozky Inofolicu,presla som nato,takze sa uvidi.
ja som brala Nosifol (rovnaký jako Inofolik) a tehotna som. Ak by mal niekto zaujem, zostali mi 3 balenia.
Kočky, ak by mal niekto záujem, predám 10 vrecúšok Inofolicu a 22 vrecúšok Folandrolu. Záruka je do 10-2016 /len jeden Folandrol je do apríla 2016/. Cena dohodou 🙂
Mam na predaj Inofolic, ostalo mi 24 ks. V pripade zaujmu, napiste mi prosim do spravy.

ahojte takže pridávam sa ku debate.. ja som začala s inofolicom cca pred dvomi týždňami hned prvý den MS, či sa z neho priberá alebo nie ešte neviem posúdiť avšak je pravdou že som stále hladná 😀 pre inofolic som sa rozhodla len na základe vašich skúseností tak uvidím či zaberie.. ja som o bábo prišla teraz v januári a žena ktorá túži mať babatko vyskúša všetky možnosti, tak to je aj môj prípad.. určite dám vedieť čo a ako.. ked som zostala tehotná na nový rok bolo to prirodzene bez akýchkolvek prípravkov či vitamínov.. pijem alchemilku a pila som ju aj predtým možno aj to má niečo do seba.. po kyrete som sa chcela rýchlo zregenerovať takže aj kvôli tomu kedže posiluje steny maternice.. no uvidíme 🙂