icon

Ostávali ste ležať, alebo ste hneď vstali po pohlavnom styku?

mojedieta
14. máj 2013

Ahojte, rada by som vedela aké máte skúsenosti, keď ste otehotneli, či ste po pohlavnom styku hneď za minútku vstali a išli sa sprchovať alebo ste ležali niekoľko minút ...
Ďakujem

Strana
z2
vejula
15. máj 2013

@sharlotta no tak my sme šťastní, že sme stihli kym deti spia, ja teda idem hned do sprchy, lebu už čakam kedy začne mala plakať a ked dojčim, chcem mať prsniky čiste

yanni
15. máj 2013

My tiez ideme do sprchy. Obaja. Jasne, ze nie hned, este si polezime, pomojkme sa. Ja som to tak robila stale alebo sa isla aspon vycurat. A od konca minuleho roka dbam na to este viac. Mala som v priebehu 2 mesiacov 4 krat zapal mocoveho mechura a lekar odporucal riadne sa osprchovat. Nie len vycurat. A robi to aj moj muz.

sharlotta
15. máj 2013

@materina_duska
@zuzana76 to,ze zaspi by ma neurazilo,ale to,ze by sa isiel hned umyt...citila by som sa jak spinava slapka z ulice.My sme osprchovani predtym ..

zuzana76
15. máj 2013

@sharlotta my aj pred aj potom, necitim sa vobec zle vo vyzname, ako z ulice a pod., ja sama sa praveze citim zle, ked sa potom neosprchujem, mne to vadi samej, ze sme od ejakulatu obaja , ani to vobec neberiem v tom vyzname,ze by sme sa tym padom menej lubili, ved kazdy to vnima inak, super je, ze nam vyhovuje obom ist sa osprchovat.

amadora
15. máj 2013

@mojedieta my sme druhého syna splodili na stojáka v sprchovom kúte počas sprchovania takže si myslím že je to úúúúúplne jedno či sa po sexe leží či sa sprchuje či čo sa robí, na počatie to nemá vôbec žiadny vplyv 🙂

ena1903
15. máj 2013

Ja si vobec nemyslim, ze je to blba tema. Ktovie, mozno su to fakt len babske reci, ale ja som po par neuspesnych mesiacoch snahy o babo tiez zacala skusat nevstat a ostat co najdlhsie lezat. Predtym som cele roky po sexe bezala minimalne na WC, lebo ked som ostala len tak lezat, tak ma to na druhy den dole vsetko bolelo a palilo. Potom som si povedala, ze pre babo nieco vydrzim a ak je aspon mala sanca, ze to moze niecomu pomoct, nevstanem hoci celu noc. A maximalne na druhy mesiac sa zadarilo. Netvrdim, ze to bolo tym, brala som aj Femibion a milovali sme sa skoro kazdy den, ale clovek nikdy nevie co vsetko sa na tom uspechu podielalo.

sisisi
15. máj 2013

aj ja som otehotnela prave ten jeden raz, co som s tym spala celu noc!

vikis5
16. máj 2013

@livocka21 Dobre vedieť 🙂

cmulinko
16. máj 2013

@amadora co plati u teba nemusi platit u inej.

tiumen
16. máj 2013

ja som vždy ostala ležať max tú minútku lebo aj ked som ležala tak to pomaly šlo von 😀

amadora
16. máj 2013

@cmulinko veď ale to je tak vo všetkom v živote. načo sú potom takéto témy? či sem treba napísať len to že áno ležať a ležať a ležať??? 😕

cmulinko
16. máj 2013

@amadora nie to som netvrdila,ze len lezat a lezat ale ani nebudem tvrdit,ze to nema ziadny vpliv len preto,lebo ty si pocala po stojacky.nemalo to vpliv u teba ale u inej to moze mat dost velky vpliv.preto som napisala to co som napisala,ze co plati u teba nemusi u inej.u mna to platilo az 5 krat ale tiez sa teraz nebudem vyjadrovat tak,ze urcite to musi platit aj u inej,lebo mne to fungovalo az 5 krat.

amadora
16. máj 2013

@cmulinko tak si prečítaj ešte raz moju odpoveď a napísala som "takže si myslím...." nie že to tak je lebo to ja tvrdím. tak ak chceš rýpať tak najprv pozorne čítaj

suzy34
15. jún 2013

Ja som ostala lezat este 30 minut a podarilo sa to na prvy krat..

velkacica
5. sep 2014

priateľ ejakuluje značné množstvo, takže sprcha je nevyhnutná vždy "po" 😀

danielkadandy
24. feb 2019

Ahojte tiez to riesim...nedari sa nam otehotniet... no ja ked nejdem po styku sa hned vymocit a umyt tak schytam zapal mocaku..

Strana
z2