Otehotnela niektora po HyFoSy?
Chcem sa Vas spytat ci ste otehotneli po metode hyfosy a za aku dobu?A ci ste po tejto metode nedostali skor menzes?Ja som mavala pravidelny a teraz som po tom zakroku dostala na 25 den hnede slabe spinenie zatial.
Ahojte. Ja mam zase pridpad ze mi menzes po hyfosy meska...aj tak mam nepravidelny ale uz je to 37. den a nikde...lezie to na nervy
@siska266 ahoj, ako to dopadlo nakoniec??? Viem, že je to už stará diskusia, ale zaujímalo by ma ako to nakoniec dopadlo... Mám asi 2 tyzdne po hyfosy a dnes na 28 DC som dostala len slabé krvácanie, skôr spomenie... Je to normálna reakcia po hyfosy?
@88matulka88 Ahoj, tak hyfosy mi len zistilo že mám oba vajcovody priechodné, že som v poriadku.Po ňom ešte nasledovala imunológia, genetika, iui a nič. Nakoniec som musela absolvovať Ifv a som konecne tehu v 4 mesiaci. PO 4,5 roku snaženia sa, hoci som vždy bola proti ifv...No už iná možnosť nebola, nikto a nikde nám nič nenansli, podľa všetkých výborne výsledky a aj tak nič. Takže dlhá je to cesta.....
Skôr po zákroku by si mala špinenie, 2 týždne po hyfosy si myslím ze sa ti rozbieha už menštruácia.

To by aj mna zaujimalo ci ma niektora s tym skusenost