Otehotneli ste cez menzes alebo koncom menzesu?
Ahojte babenky. Tak som tu znovu. Veľmi si prajeme s priateľom mať bábo, no je veľmi málo príležitostí kedy by sa nám to mohlo podariť, keďže priateľ je stále v robote a keď je doma a sme spolu, tak buď mám práve ms alebo tesne pred ňou. Boli by sme veľmi radi za prírastok do rodinky. 😊Myslíte, žeby sa nám to podarilo už teraz cez mršku?
Ja som otehotnela tesne po menštruacii mala som posunutu ovuláciu gynekolog vravel že niekedy sa to stava
@medovka14 jaj no to je tiež pravda. Ale neviem s určitosťou povedať, keďže gynekologička mi vravela žeby mala prísť ovulácia v ľavom vaječníku. Ale akosi nič, neviem o tom momentálne. Keďže má nič nebolelo, vždy ma bolievali vaječník pravý pri ovulácii a teraz nie. Je možné, že sa mi posunula alebo nenastala vôbec? 😊
@nikolkamar Jaj tak to máš fajne teda.😇 Kiežby sa to aj mne stalo. Som počula, že spermia prežije v maternici pár dní tak možno by sa zadarilo aj keď neviem.😕 No uvidíme čo a ako.
@nikol2122017 Bolo to neplanovane tehotenstvo ale kto by sa nepotesil drobcekovi 😀
@nikolkamar No veru to áno. Myslím že každý sa vždy poteší aj keď situácia možno nie je práve ideálna. 😁
@nikol2122017 Moja sestra otehu den pred MS, to sa občas stane. Ale poznám aj prípady, kedy ženy otehotneli cez mrchu, ale je to skor vzácne ako bežné, ale človek nikdy nevie. Najlepšie je veľmi nad tým nerozmýšľať a milovať sa, ked je chuť, ono to príde. 😉
Potesim ta, aj ja som otehotnela vraj akosi zazracne, podla lekarky. Ratali mi termin porodu dva tyzdne neskor ako som ja tvrdila ze som otehotnela a tak mi povedala, ze by som musela otehu dva dni pred MS. A to je velmi mala pravdepodobnost. Ale stalo sa. 🙂 porodila som tyzden skor ako predppokladali,ale uz zo zelenou vodou. A vtedy sa ma pytali, ci som mala vyratany TP spravne 😲. Ale tesime sa z 8 mesacneho drobca 😍
@nikol2122017 no v tvojom pripade by som vsadila na ovulacne testy. ms mas pravidelny? ja som pila alchemilku (ale len od zaciatku ms po ovulaciu, potom sa prestava) a braka inofolic. pomohlo.
No bohuzial je to vysoko nepravdepodobne. Niektore zienky maju sex v den ovulacie a aj pred nou a aj tak roky nic, pocas MS ovulovat je strasne nepravdepodobne... teda urcite nie tak, ze ma zmysel v to dufat, ak teda nemas nejaky ultra kratky cyklus... ale uvidis, cyklus si vies teoreticky trosku poposuvat, ale nie az tak moc... My mame maleho zarobeneho dva dni pred MS, mala som cysty, asi to rozhodilo cyklus. Cysty sa v tehu nastastie vstrebali, len my sme tento darcek dlho predychavali 😂 Drzim palce, nech sa aj tak podari.
@katkasalakova
Tak to je teda parádne 😊😊Gratulujem ti. Tak teším sa s tebou z drobca nech ste zdravý.
@ukulela
Mám pravidelnú vždy na 15 mi vychádza ms. Len minulý mesiac sa mi posunula o 3 dni neskôr. (Už sme sa snažili aj minulý mesiac, najskôr som bola prekvapená, že mi mešká, no potom som bola aj rada a nakoniec z toho nič) . A ovulácia možno ani neprebehla to by som cítila ako vždy pri ovulke. A neviem tento mesiac ani dáko bolesti výrazne som nemala cez ms a väčšinou mávam celú mršku bolesti a to silné. A akosi aj kratšiu mám ako mávam väčšinou 5-6 dní a už po 3-4 dňoch úplne minimálnu. Skoro nič tak som ostala zaradená v jeden deň úplne silná a na druhý deň som ani nevedela že ju mám.😕😊 Tak neviem čo mi je. Nevieš mi náhodou poradiť??😇😆
@anjelicek26
Ďakujem za tvoj názor. Viem, že to je málo pravdepodobné ale na druhej strane sú prípady, keď žena otehotnie práve cez ms a neplánovane a nechce bábo. Ďalej sú potom ženy čo sa snažia roky a nič z toho.😕😣...Ďakujeme ❤❤ Hádam sa zadaní.
Zadarí **
Ahoj, pozri si už aj existujúce diskusie
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/je-mozne-tyzden-pred-menstruaciou-otehotniet/
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/otehotnenie-pocas-menstruacie-ako-je-to-mozne/
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/je-mozne-otehotniet-den-pred-menzesom/
@xxxxxnnnnn Ďakujem určite pozriem.
Ja som otehotnela 2 dni po MS 🙂
@teduazemer Jee gratulujem❤❤
A čo sa týka mňa nakoniec priateľ nešiel do roboty tak sme boli spolu v deň ovulacie ale nakoniec sme sa rozhodli ešte počkať. Lebo momentálne je priateľ bez roboty, takže by to nebolo práve najideálnejšie. Ale zas ak sa pripravilo budeme len radi.😇😍 Nič iné ako čakať mi neostáva. Priateľ si aj všimol, že mám nejaké väčšie bruško ako zvyčajne tak neviem teda no.😂 Mne sa nezdá akosi ale tak je pravda, že v poslednej dobe by som zjedla všetko čo nezje mňa.😉😉 Stále niečo pučím do seba.😂
@nikol2122017 Haha tak dufam,ze Ti to vijde ..😘 Moje priznaky vsak boli presne opacne..prestalo mi chutit jest a zacala som byt strasne unavena 🙂 A potom uz prisli klasicke nevolnosti..Kedy mas (ne)dostat MS? 😅
Dakujem❤️
@teduazemer
Hah ďakujem😂😍😍
Vieš čo ako ja bývam v poslednej dobe stále unavená lebo som dosť vyťažená nejako stále niečo riešim, čiže dáko ani nemám čas rozmýšľať nad tým či som a či nie.
15.12. By som mala dostať no nerozumiem sa tomu keďže za posledné 3 mesiace mi to skáče volako (odkedy sa snažíme no). Raz mi to mešká 3 dni potom príde načas ale slabučká ms a tak.😂 Naposledy to bolo skôr špinenie než ms.
Nemáš začo ❤️ nech ste obaja zdravý!

Záleží kedy si mala ovuláciu.. Sú prípady, kedy ženy otehotneli tesne pred, tesne po alebo aj počas ms.. Ci to bolo práve teraz, to ti nikto nepovie 🙂