icon

Otehotneli ste počas prerušovaného styku?

verenna111
18. apr 2016

Caute zenicky.Mozno blba otazka, no zaujimalo by ma kolke z vas alebo aj vase kamosky ste otehotneli pocas prerusovaneho styku ( bez akej kolkvek ochrany ) a po akom case. A tiez ak viete ci to bolo cez plodne alebo neplodne dni. A bolo to pre vas prekvapko? Ciste teoreticka otazka 🙂 diky za odpovede

Strana
z3
myjusiatko
18. apr 2016

Pre štatistické údaje, ja som z prerušovaneho nikdy neotehotnela.

margarita
18. apr 2016

s prerusovanym stykom sice nemam ziadne skusenosti, ale zato sa mi este nikdy nepodarilo otehotniet cez neplodne dni 😉 no uz som bola 7 krat tehotna, vdaka plodnym dnom.

prekvapko to bolo iba raz, ostatnych 6 pokusov bolo planovanych na ovulaciu presne...

elenita
18. apr 2016

Toto by inak aj mna zaujimalo... 😉

seahorse27
18. apr 2016

Ja nikdy...a praktizovali sme naozaj dlho.

adusqua
18. apr 2016

Ja som tiež neotehotnela počas prerušovaného styku, a ten trval aj takých minimálne 5 rokov, čiže asi fakt malé percento, že niekomu sa tak podarí otehotnieť.... 😝

emmusska
18. apr 2016

myslím si že tiež veľmi malá pravdepodobnosť.. my sme to praktizovali rok a neotehotnela som.. teraz sme sa uz rozhodli ze chceme babatko tak sme isli na plno 🙂

marcelatje
18. apr 2016

@verenna111 kamoška má z prerušovaného styku dve deti a bolo to veru prekvapenie 😀 😀 😀 😀 😀
Inak ja ak nechcem mať deti nenechávam zodpovednosť na chlapa ktorý ju má prevziať v momente kedy si najviac užíva 😅 ja verím len sebe nech ide o čokoľvek 😀 😀 😀 😀 😀

susu29
18. apr 2016

Ano, po skoro deviatich rokoch. Prekvapko obrovske😧, bol to sok! A kedze som na to prisla az po dvoch mesiacoch, absolutne netusim, ci som mala plodne alebo neplodne dni.

mima89
18. apr 2016

nie. 🙂

lilianka414
18. apr 2016

Prerušovany myslis tym ze partner sa spravy mimo teba utrie sa a idete znovu druhe kolo 🙂
Alebo myslis tym ze ste bez ochrany a vyvrcholenie muza je niekde inde ako do teba🙂
takto to praktizujeme aj mi uz 7 rokov a zatial nic...

erickatt
18. apr 2016

Za 6 rokov 2x. .. Raz netusim kedy, raz presne viem ( boli plodne... )

lilianka414
18. apr 2016

@erickatt da sa aj cez prerusovany??waw
No ja sa snazim presne cez plodne dni a zatial nic
a ako casto ste mali sex ze sa vam to podarilo

zuzkakov
18. apr 2016

Áno a čoskoro rodím 😀

lilianka414
18. apr 2016

@zuzkakov waw tak to je super.a prepac za taku blbu otazocku ale ako casto ste mali sex ze sa vam to podarilo??mi to takto praktizujeme uz asi 2 rok a zatial nic ale spolu sme 7 rokov

myjusiatko
18. apr 2016

@lilianka414 Niekedy je proste chlap šikovnejší, niekedy nie, alebo sa nedodržia všetky zásady. V každom prípade predpokladám, že tvoj partner asi ešte dieťa nechce, keď máte prerušovaný. Asi by si si mala najskor prehovoriť s ním. 😉

erickatt
18. apr 2016

@lilianka414 cez vikend. Aj to iba raz..

jana_eyre
18. apr 2016

Dlhé roky nie.. Po prvom planovanom synovi som 11mesiacov po porode otehotnela takto neplánovane s dcérou.. Aspon ja si to myslím, jedine že by mi muž zatajil...

erickatt
18. apr 2016

@lilianka414 a pri dcera ( to bolo davnooooo) ze v sobotu svadba ( ha panna ooo kolka romantika) a v nedelu ze ale uplne prvy krat ... A dne to ma skoro 20 rokov

zuzkakov
18. apr 2016

@lilianka414 no bolo to neplánované 😀 Sme spolu 11 rokov a fungovali sme takto možno 8 rokov - úplne v pohode. Dve deti boli plánované a ani jedno sa neporadilo hneď na 1x a toto tretie - sex bol obmedzený, možno 1x za týždeň, lebo muž celé leto robil, bol doma veľmi málo, takže už aj tak obmedzený sex (pri dvoch deťoch) sa obmedzil. No bábo si k nám cestu našlo aj tak. Ale po pôrode už isto riešim nejakú antiku 🙂

lilianka414
18. apr 2016

@myjusiatko mi uz jedno mame a to sme planovali ..a teraz by som chcela druhe

myjusiatko
18. apr 2016

@lilianka414 no tak kde je problem? 🙂

lilianka414
18. apr 2016

@zuzkakov tak super.no tak aj mi mame malo sexu kedze moj tiez vela pracuje a ja pri malej som dost unavenaa.cize vecer ako si lahnem tak hned zaspim.
Do nedavna som si nevedela presne vypocitat kedy mam plodne dni a kedy nie ale asi pred 4 mesiacmi som sa sustredila a podarilo sa .a vtedy ked mam plodne dni tak mame sex aj kazdy den ale zatial sa stale dostavi menzes :-/

salamistka
18. apr 2016

takto som otehotnela prvýkrát neplánovane, druhé plánované a ďalšie nie a nie sa podariť napriek prerušovanému styku...je to vo hviezdach

lilianka414
18. apr 2016

@myjusiatko Do nedavna som si nevedela presne vypocitat kedy mam plodne dni a kedy nie ale asi pred 4 mesiacmi som sa sustredila a podarilo sa .a vtedy ked mam plodne dni tak mame sex aj kazdy den ale zatial sa stale dostavi menzes :-/

vespertine
18. apr 2016

Ano, po roku. Prekvapenie to sice bolo, ale samozrejme ze som pocitala aj s touto moznostou kdesi v podvedomi, lebo mi bolo vzdy jasne, ze to nie je vlastne ziadna zarucena ochrana. A co sa plodnych a neplodnych dni tyka, absolutne netusim...

myjusiatko
18. apr 2016

@lilianka414 aha, tak len potom nechapem, co to ma spolocne s prerusovanym stykom. 🙂
A vypocitane plodne dni nemusia sediet realnym. Odporucam merat bazalnu teplotu, alebo pouzivat ovulacne testy. Akou metodou si plodne dni zistujes?

katkup
18. apr 2016

ak si muz dava na 100% pozor, tak nie......my takto ficime uz 3,5r. a nic - pohodka 🙂 A to sexujeme dost casto ;)

lilianka414
18. apr 2016

@myjusiatko podla hlienu si zistujem....

janka54321
18. apr 2016

Sme to takto praktizovali necele 4 roky a neostala som tehotna...az ked sme sa rozhodli pre dieta...prestali sme si uplne davat pozor a mala sa nam podarila hned na druhy menstruacny cyklus...takze u nas to fungovalo na 100 percent...a momentalne pouzivame ochranu, nakolko druhe dieta neplanujeme...a akosi podvedome sa teraz uz obavam 🙂

myjusiatko
18. apr 2016

@lilianka414 tak to by malo skor, ci neskor klapnut. 🙂

Strana
z3