icon

Otehotneli ste pred menzesom?

leuska1991
30. aug 2021

Ahojte zienky,otehotnela ste niektora tesne pred menzesom?ze ste aj mali menzes este a na druhy mesiac uz nie?a boli ste tehu?

tehotna40
•
30. aug 2021

Moja kamoška ano, dokonca mala menzes slabý ešte aj ďalší mesiac keď už vedela ze je tehotná.

ivik4
•
30. aug 2021

Ja mam ovulaciu pred ms, zakazdym som otehotnela tak. Ale ms som nedostala

sapetka
•
30. aug 2021

@leuska1991 no ak mas pre Ms ovulaciu mozne to je

mauduska
•
Autor odpoveď zmazal
•
kiki68
•
30. aug 2021

@mauduska to odporuje mojmu otehotneniu, ihned prvy den po menstruacii 😂 a pred ms som bola u gyn, videl rozpadnuty folikul. A prvy krat to bolo vobec bez kondomu v ten den po Ms. Cize som musela dostat ovulaciu uplne inak. Dnes ma ten vysledok vyse roka a mrauci tu za usami 😀 tie dni sa mozu posuvat, ani ked je to par mesiacov vysledovane usg ( ako u mna skrz iny problem) , tak furt da to moze nejako posunut a to uplne nepredvidatelne. Lenze ja som si nikdy nemerala bazalnu teplotu, proste na tie ovulacne testy ani nedoslo

dorka_33
•
30. aug 2021

@kiki68 presne ako ja prvý krát bez ochrany presne deň po MS a moje neplodné dní majú za chvíľku 2 roky 🤣🤣🤣

siska53
•
30. aug 2021
sapetka
•
30. aug 2021

@mauduska ano ked mas ovulaciu presne v strede cyklu.. ale nie kazdy ma ovulku ukazkovo. Takze treba upustit od teorie

siska53
•
30. aug 2021

@mauduska no..zial..citala som aj inu teoriu, ktora potvrdzuje aj moje otehotnenie.. ak mas totiz nepravidelny menzes, tak aj ta ovulacia nie je presne vtedy, kedy by podla idealu mala byt.
A ja viem, ze na 100% som otehotnela par dni pred dalsim menzesom. Ten uz bol slabsi a uplne super, ja totiz mavam dost bolestive a silne.
A datum pocatia sa zhoduje s upravenym datumom porodu. Patrala som totiz, kedy som vlastne mohla pocat.
Jediny cas, kedy to mohlo nastat, bol totiz na dovolenke, kde sme boli tesne pred mojim ms.Kedze s priatelom sme nebyvali spolu, obaja s rodicmi, nebol priestor velmi na sexovanie, len ak sme boli na chate ci na dovolenke.. a v tom case sme ten sex mali len na tej dovolenke.. Inak by som musela viac ako 2 tyzdne prenasat alebo porodit skor.. co sa nestalo. Ked mi v polke tehu upravil tp na novy datum, tak to presne sedelo na pocatir na tej dovolenke. A viem, ze to bolo prvykrat, co mu uslo. Viem, ze mu uslo, este som si tu otazku aj polozila, co mu uslo? A nevenovala tomu pozornost. Az neskor, ked som zistovala, kedy to mohlo nastat.

Takze dakujeme za prednasku, myslim, ze vacsina tuto teoriu pozna, ale...nie kazda ma ms ako hodinky.

ivik4
•
30. aug 2021

Ach toto mam tak rada, presviedcat niekoho kto vie kedy presne otehotnel ze to tak nebolo 😒😄

siska53
•
30. aug 2021

@dorka_33 aj moja kamka . Spoliehala sa na plodne a neplodne dni. Jej neplodne dni su uz dospele 🙂.

leuska1991
autor
•
30. aug 2021

@siska53 lebo mne ms meskal tyzden tak som mala slabulinku druhu ciarku,clerblue digitalny 1-2tyzdne. A nasledne som krvacala,bola som u gyn nic este nevidel,hcg bolo 17,brali zas krv,este nemam vysledky. No test z dneska ovela tmavsia druha ciarka,kebyze je to spontanny potrat tak by mala ciarka slabnut a nie silniet ?tak som taka netrpezliva,ze ake budu krvne vysledky. Takze mi jedine to pocatie dava iba zmysel pred menzesom a preto som aj este mozno krvacala...tak hadam vsetko bude dobre,som z toho tak zufala a nervozna ,ani spat neviem

tehotna40
•
30. aug 2021

@leuska1991 skus ešte raz digitálny ci ti ukáže viac týždňov. Kedy si ho robila?

leuska1991
autor
•
30. aug 2021

@tehotna40 digi som tiez skusala 1-2nadalej

tehotna40
•
30. aug 2021

@leuska1991 tak potom len čakať na krv. Držím palce

leuska1991
autor
•
30. aug 2021

@tehotna40 dakujem🥰

mauduska
•
Autor odpoveď zmazal
•
siska53
•
30. aug 2021

@leuska1991 aj ja drzim!!!

leuska1991
autor
•
30. aug 2021

@siska53 dakujem velmi pekne😊

siska53
•
30. aug 2021

@leuska1991 daj vediet!

leuska1991
autor
•
31. aug 2021

@siska53 ahoj,tak uz mi volali. Zvysene hcg. Potvrdene tehu,vo stvrtok sono. Hadam bude vsetko ok. A nebude to mimomaternicove. Zas spinim😕

siska53
•
31. aug 2021

@leuska1991 Tak super a drzim paste!!!

leuska1991
autor
•
10. sep 2021

@siska53 ahoj,takze babo nam odislo. Zistili mi dve cysty na maternici,dufam,ze budem moct este otehotniet🙏

siska53
•
10. sep 2021

@leuska1991 jujj..to ma.mrzi 😥. Drzim paste!! Tie cysty su riesitelne. Verim, ze bud3 dobre a dockate sa vytuzenenho uzlicka!

silviaeli
•
10. nov 2021

@dorka_33 kiki68 to vazne ihneď po MS ??a čo máte chlapčeka akebo dievcatko??

dorka_33
•
10. nov 2021

@silviaeli úplne vážne 🙈 prvý deň po MS prvý krát čo sme si nedali pozor 🤣🤣 a mame už skoro 2rocne dievčatko 🙂 ale teraz sa už dllho snažíme a nič..

silviaeli
•
10. nov 2021

@dorka_33 otehotnieť je ozaj zázrak😍.. ja by som dievcatko ešte chcela☺️, tak preto sa pytam ako to bolo u Vás..mna by nenapadlo, ze hneď po MS..Juuj tak Vam zelam nech čoskoro máte // na teste😉😊

dorka_33
•
10. nov 2021

@silviaeli ďakujem krásne 🙂 aj ja som mala vždy vysnívané dievcatko a splnilo sa mi to 🙂 takže aj keby náhodou sa nám už nepodarí som vďačná za ňu 🙂

dorka_33
•
10. nov 2021

@silviaeli a teda ani mne to ani vo sne nenapadlo ze vtedy sa da otehotnieť 🤣 test som si robila až keď mi 2 týždne meškali a moja mama mi povedala ze som tehotná 🤣 neverila som tomu a večer mi to nedalo spravila som test a tam koľajnice 🥰