Otehotnenie hneď po spontánnom potrate

kristina132
14. jún 2017

Dobrý deň chcem poradiť 24.5 som spontánne potratila v 7tt a približne 5.6 sa mi objavil bielo priesvitný nezapachajúci výtok a s priatelom sme mali v tom čase pohlavný styk pri ktorom pravdepodobne došlo k ejakulaci ale keďže od potratu ešte neprišla menstruacia tak neviem kedy si môžem urobiť tehotenský test.
Mohli by ste mi poradiť ?

dajna8
14. jún 2017

Tak to je asi ťažko povedať. Ak si ešte nemala odvtedy menštruáciu tak je to asi málo pravdepodobné ale príroda je vie niekedy prekvapiť takže by som to nevylučovala úplne 🙂 Byť tebou tak zájdem k lekárovi alebo stačí ak mu zavoláš či by niečo také bolo vôbec možné a podľa toho sa zariaď.

luchrabci
14. jún 2017

to ze nenabehol cyklus neznamena ze nemohla byt ovulacia, rozhodne najlepsie bude ist ku gyn na hcg hormon kedze este ani na sone by nebolo nic vidiet a mas to jasne. ja som vo februari spontannte potratila, odvtedy mam cyklus a najma ovulaciu rozhadzanu a nedari sa nam, kamoska potratila naraz ako ja a takisto hned otehotnela no znovu neuspesne. takze myslim ze v prirode je vsetko mozne :* drzim palce

zuzans258
14. jún 2017

Ahoj je veľa prípadov, kedy ženy otehotneli aj pred začatím menštruácie, proste ak sa cítiš dobre po fyzickej aj psychickej stránke...a tvoje telo je pripravené...tak proste otehotnieš a test...no tak máš čas...už si raz bola tehotná....určite si si všimla nejaké zmeny napr. v prsiach (bolesť, citlivosť, zväčšenie), alebo na pleti,chute, atď. 🙂 takže ja by som si test robila až po nejakých takýchto príznakoch 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre