icon

Skúsenosti so snažením sa o tehotenstvo po kyretáži

katarinakackaa
Dnes o 07:50

Ahojte dievčatá zaujímalo by ma ci sa vám podarilo otehotnieť po zakroku kyretaz pred ptehotnenim sme.sa snažili 10mesiacov kym to vyšlo no zial v 12tt prestalo bábätku byt srdiečko musela som na čistenie mam za sebou prvú menstruaciu chceli by sme.to skúsiť znovu kedze mi mija p.gynekologicka povedala ze nevidi v tom problém len myslím si ze to zasa bude tak ako pred otehotnenim ze to par mesiacov trvalo ake mate.akusenosti prosím?poprípade brali ste neake vitamíny dakujem

hederamonstera
Dnes o 07:54

ahoj, mrzi ma tvoja strata, drzim palce, neboj sa, nemusi to zasa trvat tak dlho, mozes otehotniet na prvy raz, nic sa tym nezhorsilo ani pod. Bohuzial sa to stava dost casto no :( drz sa

anonym_7921cd
Dnes o 08:27

Ahoj, ja som si tiež týmto prešla 2x. 12/2024 9tt dvojičky a 6/2025 16tt. Pri poslednom MA sme si dali 6mesiacov prestávku. Tiež nám gyn. hovoril, že je všetko v poriadku. V januári 2026 som ostala tehotná. Dnes som 34tt a všetko v poriadku 🙏🍀 s tým že beriem clexan a anopyrin od hematológa. Držím palce 🍀 neboj, bude všetko v poriadku 🙏

zuzkaa1991
Dnes o 09:51

@katarinakackaa ja som.mala prve MA v 12tt tiez potom som mala mensie problémy zo spodku ale po roku sa nam podarilo tehu opat úspešne ma 8.5r ;)

katarinakackaa
autor
Dnes o 12:33
@zuzkaa1991

@katarinakackaa ja som.mala prve MA v 12tt tiez potom som mala mensie problémy zo spodku ale po roku sa nam podarilo tehu opat úspešne ma 8.5r ;)

@zuzkaa1991 ja som mala prvý potrat v 2019 a teraz tak isto 12tt.mam obavy ze sa to stane znova

anonym_595014
Dnes o 12:35
@katarinakackaa

@zuzkaa1991 ja som mala prvý potrat v 2019 a teraz tak isto 12tt.mam obavy ze sa to stane znova

@katarinakackaa najskôr by som si poriesila vyšetrenia a potom až plánovala ďalšie tehotenstvo

anonym_7921cd
Dnes o 12:54
@katarinakackaa

@katarinakackaa v tvojom prípade by som pochodila vyšetrenia aby si sa tomu vyhla. 😊

katarinakackaa
autor
Dnes o 14:26
@anonym_7921cd

@katarinakackaa v tvojom prípade by som pochodila vyšetrenia aby si sa tomu vyhla. 😊

@anonym_7921cd mona p.doktorka ma zatiaľ neposlala na žiadne vysetrenia na kontrole ukázalo ze všetko je v poriadku aj po zakroku ze proste sa toto v živote stava

anonym_7921cd
Dnes o 19:58
@katarinakackaa

@anonym_7921cd mona p.doktorka ma zatiaľ neposlala na žiadne vysetrenia na kontrole ukázalo ze všetko je v poriadku aj po zakroku ze proste sa toto v živote stava

@katarinakackaa ja len pre tvoj kľud. Ja som si tieto vyšetrenia obehala sama. Tiež som mala všetko v poriadku. A jasné, stáva sa to.