icon

Otehotnenie po kyretáži

kikina186
11. nov 2016

Ahojte, minuly mesiac presne 12.10. som potratila vytuzene babatko na zaciatku 7tt, na druhy den mi robili kyret. Chcem sa spytat a poradit sa, kedy ste sa po kyrete zacali znovu snazit o babo. Lekari hovoria ze sa smie az po 3 mesiacoch, ale citala som ze sa moze aj skorej, zalezi aj od toho ako sa zena citi. Ake mate prosim skusenosti?

Strana
z2
kikina186
autor
12. nov 2016

@misha263 a to si pila po kyretazi? Aj pred tehotenstvom? To su nejake vitaminy? Ja beriem kyselinu listovu iba

michala.s
12. nov 2016

Potratila som v 14tt a doktor mi na kontrole po 6tyzdnoch povedal, ze ak chceme mozeme hned, vsetko bolo ok

kikina186
autor
12. nov 2016

@michala.s a podarilo sa, vsetko ok? 🙂

misha263
12. nov 2016

@kikina186 to som pila po kyrete,maternica sa rýchlejšie zahojí.To je čaj 🙂

michala.s
12. nov 2016

@kikina186 donosila som, nebola som na rizikovom a tehotenstvo bolo bezproblémové

kikina186
autor
13. nov 2016

@misha263 no to som este nepocula :/ pojdem to pozriet teda 🙂

mimka_lentilka
4. nov 2021

Ahojte maminky. Mám doma 1,5 ročnú dcérku. Podarila sa nám spontánne, napriek mojej diagnóze. Mám uterus bicorpolis bicornis. Zdvojenú maternicu, dva krcky. Povedali mi, že práve strana je otvorena , ale ľavá je úplne zatvorena aj krcok je tam atroficky. Podarilo sa nám otehotnieť, no som čerstvo po kyretazi. Babu prestalo byť srdiečko. V 16 týždni to zistili , ale velkostne bolo na 12. Zarážajúce pre celý personál aj mňa bolo, že kyret museli robiť pod ultrazvukom. Nevedeli zistiť, kde sa nachádza. Nakoniec bol v ľavej strane. Čiže môžem podľa doktorky otehotnieť už zázračne z oboch strán. Aj krcok sa zmenil. Nikto mi to nevie vysvetliť . Pravdepodobný problém bol v zlom uložení placenty, nevyzivovala, lebo bola práve v tom predeli maternic. Ja by som veľmi chcela ešte jedno babatko. Nechcem čakať. Nakoľko kyret bol v ľavej strane, práva dostala vraj nedotknuta. Môžeme ísť hneď na to? Psychika je samozrejme na tom zle, ale dcérka ma dostatočne zamestnáva, aby som toľko na to nemyslela. Bojím sa ,z e sa dostanem do začarovaneho kruhu neustáleho sledovania sa a testovania😔

mimka_lentilka
4. nov 2021

Ahojte maminky. Mám doma 1,5 ročnú dcérku. Podarila sa nám spontánne, napriek mojej diagnóze. Mám uterus bicorpolis bicornis. Zdvojenú maternicu, dva krcky. Povedali mi, že práve strana je otvorena , ale ľavá je úplne zatvorena aj krcok je tam atroficky. Podarilo sa nám otehotnieť, no som čerstvo po kyretazi. Babu prestalo byť srdiečko. V 16 týždni to zistili , ale velkostne bolo na 12. Zarážajúce pre celý personál aj mňa bolo, že kyret museli robiť pod ultrazvukom. Nevedeli zistiť, kde sa nachádza. Nakoniec bol v ľavej strane. Čiže môžem podľa doktorky otehotnieť už zázračne z oboch strán. Aj krcok sa zmenil. Nikto mi to nevie vysvetliť . Pravdepodobný problém bol v zlom uložení placenty, nevyzivovala, lebo bola práve v tom predeli maternic. Ja by som veľmi chcela ešte jedno babatko. Nechcem čakať. Nakoľko kyret bol v ľavej strane, práva dostala vraj nedotknuta. Môžeme ísť hneď na to? Psychika je samozrejme na tom zle, ale dcérka ma dostatočne zamestnáva, aby som toľko na to nemyslela. Bojím sa ,z e sa dostanem do začarovaneho kruhu neustáleho sledovania sa a testovania😔

Strana
z2