icon

Otehotnenie po použití tampónu

21. mar 2025

Ahojte viem že mi to nejako nepomôže ale urobila dom to 🙈 včera sme mali nechránený sex aj sa snažíme o dieťa po styku zomna dosť išlo von tak som si dala tampón nevadí to ? Nemala som doma intimky na večer keď ze sme sa milovali večer. Ja len ze ci je šanca nejaká na otehotnieť ked ze som si ten tampón dala a či nevsiaklo všetko dnu a nic stoho tým pádom. Som jediná co to urobila 🙈 viem som na smiech baby prepáčte

Strana
z2
cyberk
21. mar 2025

Troll, bez spat

dskjhfdlkdjhl
21. mar 2025

Do skoly si chodila?

svokrinjazykmonika
21. mar 2025

Prečo pre pána Jána si si dávala tampón? 😂

dskjhfdlkdjhl
21. mar 2025

@svokrinjazykmonika Asi aby aj tampon otehotnel😀

ivik4
21. mar 2025

To si si dala tampon aby spermie z Teba neusli ci ako

jajanka31
21. mar 2025

Pozri si spermie pod mikroskopom ( vo videu) aka je velka jedna spermia, kolko ich je pri jednom ejakulate a pozri si video vyvoj plodu kolko tych spermii potrebujes aby si otehotnela.

januska12323
21. mar 2025

A po tejto téme môžem ísť spať.

petamich
21. mar 2025

Pre dobro tohto naroda dufam, ze si naozaj jedina, co to kedy urobila 🤷‍♀️

terezkaarthuramax
21. mar 2025

Nechapem co vyšlo von mas menstruaciu?

deti95060810
22. mar 2025

@terezkaarthuramax mužove semeno...

enmery
22. mar 2025

To je moc aj na túto hodinu dpc.

srbskalizzy
22. mar 2025

@enmery 😂🤣som si hovorila ze si sadnem ku kave otvorim kona, ale ze za 2minuty 5h rano tu budem citat ze si nejaka borka dala "štupel" po sexe aby znej neuslo semeno ma kurňa nenapadlo😂

enmery
22. mar 2025

@srbskalizzy Kávu pijem aj ja, ale nie som si istá, či mi tam nejaký duch niečo nepridal, keď toto čítam.🤦‍♀️😂Zhrnula si to perfektne.

srbskalizzy
22. mar 2025

@enmery ak pridal tebe pridal aj mne, nejaku divotvornost bujnu burinku😂

janai1
22. mar 2025

Ženská co chce vychovávať dieťa a nemá ani základné vedomosti o vlastnom tele? Pre dobro potenciálneho dieťaťa sa nerozmnožuj

sulavikova
22. mar 2025

Zopakuj si Biológiu pre 7. ročník….

majo111222
Odpoveď bola odstránená
enmery
22. mar 2025

@janai1 Takých je plný kôň.

mimikarol
22. mar 2025

Budeš mať dvojičky

really8
22. mar 2025

Brain has left the chat.

123profil321
22. mar 2025

@mimikarol
@really8 😂😂😂😂

nevenka
22. mar 2025

Ale sa tu smejete z nej, horsie veci ludia robia 🙃😅.
Vsak uplne bezne zeny lezia, stojky robia, nohy hore, aby hned "nevytieklo", ked chcu otehotniet. (Podla mna uplne nepodstatna vec, podla mojich skusenosti, ale nesmejem sa z toho). Toto je kus ina verzia toho isteho vlastne.

enmery
22. mar 2025

@nevenka Moja top je žena, ktorá sa pýtala, či môže byť tehotná, lebo jej malé dieťa sa opiera rukami o zem a vystrkuje zadoček hore a ze vraj to je signál, že bude mať súrodenca.😂🤌

jaskolka
22. mar 2025

Na čo si si dávala tampón,to nechápem. Keď raz sú spermie "dnu"tak idú rovno cez krček maternice do vajíčkovodov ,časť samozrejme vytečie,ale na oplodnenie stačí jediná.
Nemáš dôvod si dávať nijaké tampóny,ani nič podobné. A zároveň je normálne aj to,že časť vytečie,to ti tak vadilo? Veď nevytecie liter z teba

jaskolka
22. mar 2025

@nevenka podľa mňa jej skôr vadilo, že bude mať"mokre "nohavičky potom,keď píše,ze nemala poruke intimku
Ale ktovie, možno to použila aj z toho dôvodu,že "udržať spermie"dnu 🙈

stellarstar
22. mar 2025

No len aby si z toho tampónu neotehotnela 🤌

krasneleto
22. mar 2025

pred zalozenim rodiny by som odporucila si nastudovat , kde kedy a ako dochadza k oplodneniu.... ak by nahodou si mala pocit, ze aj pri oralnom sexe ich staci tamponom dopravit do posvy a dieta je na svete... usetrim ti sklamanie...

123profil321
22. mar 2025

@enmery to aj také tu bolo? 🤣🤣🤣 V poslednej dobe sa to tu hemží prípadmi alá psychiatria 😂

evcagabi
22. mar 2025

@enmery to s vystrkovanim zadocka som citala dnes v mojej terminovke. skoro ma odpalilo 😅

nevenka
22. mar 2025

@jaskolka neviem veru, aka bola motivacia na ten tampon 🤔

Strana
z2