Otehotnenie po použití tampónu
Ahojte viem že mi to nejako nepomôže ale urobila dom to 🙈 včera sme mali nechránený sex aj sa snažíme o dieťa po styku zomna dosť išlo von tak som si dala tampón nevadí to ? Nemala som doma intimky na večer keď ze sme sa milovali večer. Ja len ze ci je šanca nejaká na otehotnieť ked ze som si ten tampón dala a či nevsiaklo všetko dnu a nic stoho tým pádom. Som jediná co to urobila 🙈 viem som na smiech baby prepáčte
Do skoly si chodila?
Prečo pre pána Jána si si dávala tampón? 😂
@svokrinjazykmonika Asi aby aj tampon otehotnel😀
To si si dala tampon aby spermie z Teba neusli ci ako
Pozri si spermie pod mikroskopom ( vo videu) aka je velka jedna spermia, kolko ich je pri jednom ejakulate a pozri si video vyvoj plodu kolko tych spermii potrebujes aby si otehotnela.
A po tejto téme môžem ísť spať.
Pre dobro tohto naroda dufam, ze si naozaj jedina, co to kedy urobila 🤷♀️
Nechapem co vyšlo von mas menstruaciu?
@terezkaarthuramax mužove semeno...
To je moc aj na túto hodinu dpc.
@enmery 😂🤣som si hovorila ze si sadnem ku kave otvorim kona, ale ze za 2minuty 5h rano tu budem citat ze si nejaka borka dala "štupel" po sexe aby znej neuslo semeno ma kurňa nenapadlo😂
@srbskalizzy Kávu pijem aj ja, ale nie som si istá, či mi tam nejaký duch niečo nepridal, keď toto čítam.🤦♀️😂Zhrnula si to perfektne.
@enmery ak pridal tebe pridal aj mne, nejaku divotvornost bujnu burinku😂
Ženská co chce vychovávať dieťa a nemá ani základné vedomosti o vlastnom tele? Pre dobro potenciálneho dieťaťa sa nerozmnožuj
Zopakuj si Biológiu pre 7. ročník….
Budeš mať dvojičky
Brain has left the chat.
Ale sa tu smejete z nej, horsie veci ludia robia 🙃😅.
Vsak uplne bezne zeny lezia, stojky robia, nohy hore, aby hned "nevytieklo", ked chcu otehotniet. (Podla mna uplne nepodstatna vec, podla mojich skusenosti, ale nesmejem sa z toho). Toto je kus ina verzia toho isteho vlastne.
Na čo si si dávala tampón,to nechápem. Keď raz sú spermie "dnu"tak idú rovno cez krček maternice do vajíčkovodov ,časť samozrejme vytečie,ale na oplodnenie stačí jediná.
Nemáš dôvod si dávať nijaké tampóny,ani nič podobné. A zároveň je normálne aj to,že časť vytečie,to ti tak vadilo? Veď nevytecie liter z teba
No len aby si z toho tampónu neotehotnela 🤌
pred zalozenim rodiny by som odporucila si nastudovat , kde kedy a ako dochadza k oplodneniu.... ak by nahodou si mala pocit, ze aj pri oralnom sexe ich staci tamponom dopravit do posvy a dieta je na svete... usetrim ti sklamanie...
@enmery to aj také tu bolo? 🤣🤣🤣 V poslednej dobe sa to tu hemží prípadmi alá psychiatria 😂

Troll, bez spat