Otehotnenie pri nepravidelnej menštruácii
Ahojte dievčatá
Mna by zaujimalo ako ste otehotneli pri nepravidelnom ms ?
Robili ste si ovu testy?
Prosím o vaše rady
Ja mam nepravidelnú menštruáciu od začiatku a neriešila som žiadne testy ani nič nechali sme na náhodu a prírodu a naša "náhoda" bude mať pomaly 2 roky 🥰
@ddd333 ovulacne testy+ bazalka, otehotnela som na prvy pokus. Inak neviem ci by sme sa trafili, lebo “mesiac” predtym mi cyklus trval cez 60 dni, ten v ktorom som otehotnela by podla ovulacie nmal byt 34 dnovy 🤪. Graf bazalky som si robila uz polroka dopredu pred snazenim, nech spoznam telo.
@c_est_la_vie a odkedy mám tie testy zacat robí hneď Po menzese ? Vďaka
@ddd333 otehotnela som 3x pri nepravidelnej ms, zakaždým sme si užívali sex ako sa nám chcelo a žiadny problém, pritom ovuláciu mávam aj 30.deň cyklu. Ale skvelá pomôcka je bazálny teplomer. Ešte dodám, že úspešne boli len 2 tehotenstvá, ale to s pravidelnosťou ms nemá asi nič.
@ddd333 zavisi aku mas priemernu dlzku cyklu. Skus ju vydelit dvoma a a od cosla odratat 4-5 dni. Ja som mavala najkratsi cyklus 32 dnovy, tak som zacinala tedtovat ovu tak na 11.-12 den ( ovu prisla az na 20).
@c_est_la_vie oki skúsim aj tvoju radu dakujem

mne sa to nepodarilo, aj pri snazeni sa a s pomocou liekov, nastavovani cyklu, ale poznam babu - nepravidelny cyklus, polycysticke vajecniky, otehotnela bez snahy, bez testov, nahodu a nehodou, zistila ze je v tom, az ked bola v druhom triemestri🙈