Otehotniem v 2010 - verím tomu. Pridajte sa
Ahojte dievcata, ak planujete otehotniet zaciatkom roka pridajte sa a podelme sa spolu o nase radosti a starosti.
S drahym sa uz tesime a verime tomu, ze sa to podari skoro. Meriam BT, robim ovu testy a sledujem hlien. zatial sa teda nenudim 😃 a vy ako?
S drahym sa uz tesime a verime tomu, ze sa to podari skoro. Meriam BT, robim ovu testy a sledujem hlien. zatial sa teda nenudim 😃 a vy ako?

•
8. jan 2011@martina2001 však samozrejme, hoc toho doma mám dosť, ale určite mi to nedá a ešte niečo pokúpim
0
@lubica69 tak rýchlo šup predávaj: Ja som tiež tie camka kukala, oranžový je dobrý a ten zelený som videla niekde aj v bielom. Ja som za svetlé alebo pestré farby kočiara, nech má bábo dobrú náladu aspoň z farieb 🙂 keby som našla niečo fakt zaujímave mám kúpiť mi povedal mm , ale myslím že na jar bude lepší výber, začnú prechádzať na golfáče s vačšími deckami
@lubica69 fuu ja som myslela že oddychuješ 😃 ale nič si s toho nerob to aj ja mám to isté 😃
@martina2001 oddychujem Ležím a na notebooku obzerám inzerá chlapi išli na plaváreň
@lubica69 ja som včera večer kukala, ale okrem toho jané som nič nenašla. aj ja ležím a kukám na to čo by mi asi trebalo a potom to referujem mm, a len gúľa dáko očami 😃
Dobré ráno papuľky, čítam že ste mali včera varenie na pretrase 😉 u nás čo navarím sa zje, síce malý občas ohučí ale prejdeho to potom 😃 a mm sa nesťažoval nikdy, akurát vysvetlil švagrine že jeho žena lepšie varí jak ona spolu so svokrou dokopy 😃 to malo byť vyznamenanie pre mňa 😃 a odvtedy sa mi švagrina netrepe do kuchyne.
Začni písať odpoveď...

Odošli