Ovu test a PCOS
@annkajanik A aký dlhý máš cyklus? Ja pri PCO mám cyklus cca 45-50dní a ovulačný test som mala vždy pozit až okolo 30-35 dňa. Takýto test je zatiaľ negatívny a takáto čiarka tam môže byť celý mesiac. Prvé mesiace to musíš odsledovať. Každá má ovuláciu inokedy.
ak počas menštruačného cyklu dostanete viac ako jeden pozitívny výsledok a medzi prvým a posledným pozitívnym ovulačným testom uplynú viac ako 3 dni. V tomto prípade nejde o 2-3 pozitívne výsledky, pretože, ak získate vzostupnú krivku, vrchol a tiež vysokú krivku, ale už zostupnú úroveň LH. V tomto prípade má vaše telo trvalo vysokú hladinu LH. Môže ísť o podozrenie na PCOS (syndróm polycystických ovárií) alebo začiatok menopauzy. Ak sa s týmto prípadom stretneme, určite navštívte svojho gynekológa!
@mattkapd ďakujem krásne za info a všimla som si ze to bolo neskoro robene na 13 deň mala som začať oveľa skôr... A áno mam. Pcos asi to bude v tomto no všimla som si ze som mala. od MS stále hlien co sa mi v živote nestalo stále úplne mokrá... Ale už to zmizlo
Ja mam pcos a nikdy som nemala pozitívny ovulacny test takže záleží to určite od viacerých faktorov. Pri pcos treba tie testy robiť najlepšie od začiatku cyklu do konca a spojiť aj s meraním bt inak to moc význam nema

@annkajanik ja mam napr PCO, robila som si ovu testy stvrtok-nedela. 10-13 dc. v sobotu bola najsilnejsia a v nedelu aj hlien. isla som k dr v pondelok 14dc a vraj sliznica uz vyzera ako po ovulacii. toto je vsak este slabe, mozno vela napity test. opakuj kazdy den priblizne v rovnaku dobu ci bude silniet. mozes mat aj posunutu