Ovu testy z Číny
Ahojte dievčatá,
idem si k vám po radu, či s tým niektorá máte skúsenosť, prípadne sa môžete aj zasmiať 😀 Objednala som si ovu testy z aliexpresu (modré) a dnes som ich vyskúšala či vôbec fungujú 😜 a mala som ešte posledné, ktoré som mala kúpené predtým (medpharma, zelený). Všetky som robila z rovnakej vzorky, akurát neviem čo si mám myslieť o výsledkoch 😂😂 ten posledný modrý som dala do čistej vody, či náhodou nedá aj ten dve čiarky, ale ten to trafil. Len pre ozrejmenie situácie som 3 týždne po kyrete a stále mám v sebe hcg cca 50.
Ďakujem za vaše poznatky 🙂

@deanalla neviem ci ti to pomôže, ale ja mam asi tie iste a zatiaľ som pozitívny nemala takto ani raz. Teda ja som ich kupovala tu na sk z nejakej smiešnej stránky- 50ks a 5 ks tehotenské za 12...ale balením su to tie iste co som videla na aliexprese (bielo ružový sáčok a tiež su modré)
@deanalla medpharma je v poslednej dobe najhorsi...ale ako tester si top 👍

@deanalla ono niektorenzeny maju ovulacne testy pozitivne aj ked su tehotne...a rozdiel medzi modrym a zelenym tazko povedat, nikdy som nemala ziaden test z aliexpress...plus rovnako ako pri tehu testoch aj ovulacne byvaju roznej citlivosti