icon

Ovu testy z Číny

deanalla
3. jún 2021

Ahojte dievčatá,

idem si k vám po radu, či s tým niektorá máte skúsenosť, prípadne sa môžete aj zasmiať 😀 Objednala som si ovu testy z aliexpresu (modré) a dnes som ich vyskúšala či vôbec fungujú 😜 a mala som ešte posledné, ktoré som mala kúpené predtým (medpharma, zelený). Všetky som robila z rovnakej vzorky, akurát neviem čo si mám myslieť o výsledkoch 😂😂 ten posledný modrý som dala do čistej vody, či náhodou nedá aj ten dve čiarky, ale ten to trafil. Len pre ozrejmenie situácie som 3 týždne po kyrete a stále mám v sebe hcg cca 50.

Ďakujem za vaše poznatky 🙂

Ovu testy z Číny
sense
3. jún 2021

@deanalla ono niektorenzeny maju ovulacne testy pozitivne aj ked su tehotne...a rozdiel medzi modrym a zelenym tazko povedat, nikdy som nemala ziaden test z aliexpress...plus rovnako ako pri tehu testoch aj ovulacne byvaju roznej citlivosti

deanalla
autor
3. jún 2021

@sense ja viem, ked som bola tehotna, tiez som mala silno pozitívne ovu testy (tie zelene), len mi prislo vtipne, ze na zelenom takmer nic (na foto nie je vidno slabucku ciarku) a modre ako keby som zajtra mala ovulovat. Citlivost je rovnaka, to som pozerala.

roxana61
3. jún 2021

@deanalla neviem ci ti to pomôže, ale ja mam asi tie iste a zatiaľ som pozitívny nemala takto ani raz. Teda ja som ich kupovala tu na sk z nejakej smiešnej stránky- 50ks a 5 ks tehotenské za 12...ale balením su to tie iste co som videla na aliexprese (bielo ružový sáčok a tiež su modré)

deanalla
autor
3. jún 2021

@roxana61 ano, to su presne tie ako hovoris..tiez som ich kupovala po 50 v baleni. Ja som zase tie zelene nemala nikdy jasne pozitivne (mimo potrvdeneho tehu), vzdy iba slaba druha, tak ze vyskusam ine, ale akosi nevydalo 😂

miskanathan
4. jún 2021

@deanalla medpharma je v poslednej dobe najhorsi...ale ako tester si top 👍