Ovulácia a jej príznaky
Ahojte,
rada by som vedela aké máte príznaky keď ovulujete...bolesť pravého vaječníka?Máte to daktorá.Ďakujem za všetky príspevky a rady vopred. 😀
@erinka123456 Ak si si nasla hlien tak ti zacina ovulacia ,ktora bude do 5-6dni Ale dlhe mas cikli mas.... Ovulacne testy som mala. Aj ja vseliake a vzdy mi ukazali ked bola ovulka. Ake si si kupila ty ?
kupila som od jednej baby cez net---- one step.. stale ukazuju tak isto bud slabu ciarku ale troska silnejsiuu...
@zuzannaaa
@erinka123456 no tie su dobre,,, tak sa uz len tesit na plodne dni a testovat
Ahojte dievčatá, prosím o radu s ovulačným hlienom. Beriem druhý cyklus inofolic, a alchemilku kvôli nepravidelnému cyklu. Hneď prvý cyklus sa mi upravil na 28 dní (predtým 29-35dní). Ovulačný hlien som mala ale podľa mňa málo... Tent mesiac som mala na 13DC raz na papieri hlien a práve teraz znovu - som 15DC. Tak isto to bolo aj minulý mesiac. Hlien priesvitný, ťahavý ale málo a s rozostupom 2 dní. Časovo to vychádza presne na ovuláciu, ale neviem či bola keď je hlienu tak málo... 😒
Ahojte zeny, mam problem..mam nepravidelny cyklus a od 11 do 25 DC mam predpisany duphaston..momentalne som 10 DC a rano som si merala bazalnu a bola 36,8 .. a aj ma bolia prsia.. ale vcera som si robila ovul.test a bol negativny.. poradte..moze sa ovul test mylit?? zvysovanie bazalne znamena bliziacu sa ovulku nie? A 10 DC je akurat
@lienka0220 test sa nemili lebo zachicuje stupajuci hl hormon ,,,,, ale je mozne ze v cera boj negativ a dnes uz moze byt pozitiv a ro plati aj priebehu dna rano negativ a o par hodin uz pozitiv .... Tak to treba sledovat ... Co sa tyka bazalaky v tej ti neporadim
Testuj testuj a ked bude hl vrchol testik ti urcite ukaze len nemozes presvyhnut 🙂
keď som chcela otehotnieť ja tak som na sebe spoznať ovuláciu tým, že som mala väčšiu chuť na sex, a tiež že ma ľahučko pobolievalo v podbrušku.
baby mala som styk v utorok vecer. pichanie intenzivne v nedelu na obed. v nedelu bol aj ten natahovaci hlien. s tym ze nedela bola 12ty den cyklu. zvycajne aj tyzden mam hlieny a ovulaciu na cca 15ty den. cize tento mesiac mi to pride take divne. myslite ze prezili spermie az do ovulacie? 3dni po styku som bola uplne sucha, hlien fakt len dva dni tu sobotu a nedelu. dakujem
Ahojte baby, neviete mi niektorá poradiť, či je vhodné si merať BT aj ráno po večernom styku? 😉
Ahojte. Chcela by som sa s vami poradiť. Podľa hlienu, aký popisujete v príspevkoch by som mala mať ovulku tak 8DC. Teraz som 12DC a mám bolesti ako pri MS ale žiadny naťahovací hlien. Čo si myslíte? Mám tu ovulku skôr alebo až teraz? Ďakujem.
Ahojte, ak by ste niektorá chcela, ponúkam nový nepoužívaný monitor https://www.modrykonik.sk/market/tehotenstvo-pa... Cena je s dohodou.
Mne sa v noci pred ovulaciou sniva o sexe, pravidelne uz par rokov :D Potom nasledne dva dni mam samozrejme na neho zvysenu chut. V den ovulacie ma boli jeden vajecnik a mam tiez migrenu.
Ahojte kcem sa spitat coto znamena ket som ne ovulovala
@123miroslava123 nic nemusis ovulovat kazdy mesiac a nozno si aj ale nevies
@zuzannaaa zobraly mi krv a videli zesom ne ovulovala mala som asi 1 ku 1
Ahojte možete mi poraďiť mám bolesti križov a bolesť podbruško a mala som mrchu 26.5 mala som len 3dňi čo to znamená ďakujem vopred 😊
Ahojte babi mám strašne bolesti bod bruško a menzes mám aš 26.6

@zuzannaaa 22 den.. kupila som si tie lacne testy z ebayu a dneska som mala uz hlien a ten mavam pri plodnych dnoch..tak neviem