icon

Ovulácia a načasovanie pohlavného styku.

marinecka95
8. aug 2019

Ahojte 🙂 už 7 mesiacov sa snažíme o babo a zatiaľ neúspešne. Som po prehliadke u gynekologičky. V utorok 6.augusta mal dominantný folikul 14mm. Podľa slov lekárky by ovulácia mala nastať v piatok/v sobotu a čiže logicky aj dorásť folikul. Dnešný ovulačný test ale nie je ešte pozitívny. Teraz čisto teoreticky - v prípade, že zajtra už bude test pozitívny - kedy naplánovať pohlavný styk? Keďže test indikuje prichádzajúcu ovulaciu niekoľko hodín vopred? Za odpovede ďakujem 🙂

nikusiak9
8. aug 2019

Nic neplanovat lrbo prave vtedy psychika nepuati. Uzivajte si ked mate chut na seba a beztak spermie ziju 5dni takze ci mate tri dni pred ci den stale mozu prezit.

hennyinnsbruck
8. aug 2019

@marinecka95 ja by som naplánovala sex na piatok, nedeľu a utorok.
Ale súhlas s
@nikusiak9

marinecka95
autor
8. aug 2019

@hennyinnsbruck
Rozumiem rade typu nemysli na to 🙂 verte že už na to tak intenzívne nemyslím ako na začiatku. Chcem sa len ubezpečiť, že urobíme všetko pre vysnený malý uzlíček lásky 🙂

hennyinnsbruck
8. aug 2019

@marinecka95 Sex v okolí ovulácie každý druhý deň (keď zbytok mesiaca není toľko času 😉) a klapne to. ✊
Každý deň je zbytočné 😊

marinecka95
autor
8. aug 2019

@hennyinnsbruck bohužiaľ partner robí v zahraničí a príde akurát dnes domov 🙂 čiže v správnom čase. Čiže vychádza to na piatok- nedeľa- utorok😊 a hádam už aj s úspešným koncom ❤️

marinecka95
autor
8. aug 2019

@hennyinnsbruck mám ešte jednu otázočku 🙂 užívali ste nejaké doplnky na podporu otehotnenia?

leeenka26
8. aug 2019

@marinecka95 ja som plánovala 2,5 roka tak všelijak ako bola chut a hlavne často počas ovulácie aj pred aj po, ale podarilo sa až keď sme v čase pred aj počas aj po sexovali každý deň aj 7 dní vkuse.

marinecka95
autor
8. aug 2019

@leeenka26 my už tiež skúšame kedykoľvek - prestala som sa sledovať, stresovať, riešiť len ovuláciu, bazalnu teplotu a veci podobné. Sústredím sa na užívanie si života a a dúfam že to tehotenstvo tak nejak samo potichúčky príde 🙂

hennyinnsbruck
8. aug 2019

@marinecka95 nie len kysel listovú keď ma napadlo😊

marinecka95
autor
8. aug 2019

@hennyinnsbruck a nemáte náhodou skúsenosť s chlorellou pri snažení sa o mimino? Mala by zabezpečiť Detox tela od škodlivín. Mám obavy či spolu so škodlivinami neodíde aj to čo nechcem 🤔

hennyinnsbruck
8. aug 2019

@marinecka95 uff nemám bohužiaľ .. Ja nie som celkovo za takéto všelijaké detoxy (zdravé telo si samo poradí) ani za všelijaké doplnky od vymyslu sveta...

marinecka95
autor
8. aug 2019

@hennyinnsbruck ja tiež nie som zástancom týchto doplnkov. O chlorelle ma presviedča kamoška ale predsa dám na svoj rozum. Snažím sa žiť zdravo, nefajčím, nepijem alkohol takže Detox takéhoto typu zrejme nepotrebujem.

hennyinnsbruck
8. aug 2019

@marinecka95 podľa mňa tiež nie 😊 👌👌👌

tukanec
8. aug 2019

ja by som ovulacny test vobec neriesila. mne vysiel negativny aj napriek tomu ze som ovulaciu mala (a dost vyraznu a silnu) a aj som otehotnela. podla mna su dost nespolahlive

marinecka95
autor
8. aug 2019

@tukanec ja sa na ne tiež nespolieham ale iba si overujem slová doktorky 🙂 podľa toho ako test silnie asi mala pravdu ;)

marinecka95
autor
8. aug 2019

@hennyinnsbruck keď som si prečítala vašu odpoveď tak som si povedala : presne tak, táto žena má pravdu. Žiadne doplnky nejdem užívať, nejdem na to myslieť a určite sa to podarí a hneď sa mi kychlo 3x :D hádam to aj v skutočnosti tak bude 🙂)

gadrels
8. aug 2019

Mechanicke robenie deti je úplne 0b... Z chlapa sa stane len ten co ma púšťať a je to hlavne o psychike

hennyinnsbruck
8. aug 2019

@marinecka95 zlatá 🤣🤣
správne nastavenie inak 👌👌👌👌

kataka10
8. aug 2019

@marinecka95 Ja som uzivala inozitol kvoli dozrievaniu vajicok a samozrejme kyselinu listovu ta vseobecne sa odporuca pred pocatim. Inac som vedela kedy mam plodne dni na zaklade hlienu takze v tie dni sme sa snazili a zvysok mesiaca bol podla chuti a nalady. Ono sa to nemusi prehanat 🙂

marinecka95
autor
8. aug 2019

@hennyinnsbruck nejaký čas mi to trvalo kým som sa dokázala odosobniť od toho, že sa nám nedarí. Pardon za vyraz ale chuť na seba nás ešte neprešla :P skáčeme po sebe ako po údenon a zatiaľ sme neskĺzli do fázy robenia deti na povel a nemilujeme sa z povinnosti a zďaleka muž nie je ten, ktorý je len ten čo púšťa (slová citujem od gadrels) 😁

marinecka95
autor
8. aug 2019

@kataka10 súhlasím s vašimi slovami 🙂 hlienu mám hodne počas celého cyklu. V obdobi ovulácie ho mám ešte hojnejšie a je klzký a naťahovací - teda plodný hlien. Ovulaciu teda poznám na sebe i bez testov

hennyinnsbruck
8. aug 2019

@marinecka95 tak to je ozaj super. To sa dobre číta.

marinecka95
autor
8. aug 2019

@hennyinnsbruck ďakujem za povzbudivé slová 🙂 myseľ mám dobre nastavenú, vyzerá že ovulácia prebehne (už dnes mám hodne ťahavého hlienu) a všetko sa nakoniec konečne podarí a na konci tohto cyklus nájdem // 🙂

hennyinnsbruck
8. aug 2019

@marinecka95 držím silno palce ✊✊

juliet86
8. aug 2019

@marinecka95 ahoj. drzim ti palce. to ze kedy mat sex a kolkokrat sa neda radit ak nevies aky he spermiogram tvojho manzela.... ak je uplne ze ok. dajme toku ze je uplne zdravy tip top tak uprimne majte sex furt 😆 pokojne aj dvakrat denne

marinecka95
autor
8. aug 2019

@hennyinnsbruck ďakujem veľmi pekne ❤️

vilma7
8. aug 2019

Ja som piaty deň po menzese, každý druhý deň sex a hneď ďalší mesiac uz menzes neprišiel a uzlíček lásky si spinká a má 6 týždňov. A ja 43 rokov ;)

marinecka95
autor
9. aug 2019

@vilma7 ďakujem za povzbudenie 🙂 a gratulujem ❤️