Ovulácia, konizácia krčka maternice a tehotenstvo
Ahojte Baby idem si k Vám pre radu🙏 Vo štvrtok mi doktor na prehliadke našiel vajíčko o veľkosti 20 mm, tak sme sa s priateľom milovali vo štvrtok, sobotu a nedeľu. Robila som si aj ovulacne testy a v nedeľu mi vyšli pozitívne a v pondelok už bol bledý. Chcem sa spýtať stačí naše milovanie v sobotu a nedeľu na to aby som bola tehotná 🤰? A chcem sa spýtať či neviete kedy praská cca folikul-Myslím v akej veľkosti? Ďakujem za rady🙏🙏🙏Snažíme sa o babatko už vyše roka a medzi tým mi robili aj konizacii krčka maternice, tak mám celkom stres či sa to podarí.Este by som sa chcela spýtať či je tu niekto po konizacii krčka maternice ? Chcela by som sa spýtať po akej dobe ste otehotneli a či tehotenstvo bolo v poriadku alebo ste boli doma na rizikovom? Ďakujem krásne a prajem pekný deň 🙏🤰😍
Mali ste niektorá že nafúknuté brucho ale prsia ma bolia a mám ich naliate tak neverím či to mám brat ako menzes seno 5dni ma prísť alebo tehotenstvo robila som si aj test a nič tak neviem cítim sa tak zvládne únava hlad zvýšená teplota ale niesom chorá
@srnka333 vieščo ako každé ráno mám také menšie bolesti ako pri menzese ale čo má trápi je to nafúknuté brucho čo som mala vždy tri dni pred menzesom a nie týždeň pred menzesom ale tak ja už neako viem že to príde menzes ...ja mám tri detičky 2chlapcov obaja mi chodia do škôlky a tá najmenšia má 2roky 😁veľkú radosť mi robia