icon

Ovulácia, konizácia krčka maternice a tehotenstvo

srnka333
14. apr 2021

Ahojte Baby idem si k Vám pre radu🙏 Vo štvrtok mi doktor na prehliadke našiel vajíčko o veľkosti 20 mm, tak sme sa s priateľom milovali vo štvrtok, sobotu a nedeľu. Robila som si aj ovulacne testy a v nedeľu mi vyšli pozitívne a v pondelok už bol bledý. Chcem sa spýtať stačí naše milovanie v sobotu a nedeľu na to aby som bola tehotná 🤰? A chcem sa spýtať či neviete kedy praská cca folikul-Myslím v akej veľkosti? Ďakujem za rady🙏🙏🙏Snažíme sa o babatko už vyše roka a medzi tým mi robili aj konizacii krčka maternice, tak mám celkom stres či sa to podarí.Este by som sa chcela spýtať či je tu niekto po konizacii krčka maternice ? Chcela by som sa spýtať po akej dobe ste otehotneli a či tehotenstvo bolo v poriadku alebo ste boli doma na rizikovom? Ďakujem krásne a prajem pekný deň 🙏🤰😍

Strana
z7
rita0123
13. sep 2021

@srnka333 Ahoj moja ako sa máš??čo máš nové ?dlho si tu veru nebola

srnka333
autor
14. sep 2021

@rita0123 ahoj moja mala som také horšie obdobie ale už sa to zlepšilo....podarilo sa mi otehotnieť 🙏😍😍Len ešte je to všetko také čerstvé že nechcem to zakríknuť. A to tento štvrtok nastupujem do novej práce tak neviem ako to bude. A ty sa máš ako? Čo máš nové?

rita0123
14. sep 2021

@srnka333 🙏🙏😘tak to si so ❤️gratulujem nech sa ti hlavne darí a šetrí ja nič mne už mesiac mešká menzes bola som už aj u dr všetko mám v poriadku len mám rozhádzané hormóny tiež sme sa snažili o bábätko ale neúspešne už neviem či je neaka nádej ale nechám to tak zatiaľ😉

rita0123
14. sep 2021

@srnka333 a ideš do práce keď si tehotná či budeš doma

srnka333
autor
14. sep 2021

@rita0123 ďakujem veľmi pekne😍😘Nezufaj isto sa Vám to podarí. Nám sa stalo to že sme si povedali že v auguste sa nebudeme snažiť keďže nastupujem do novej práce a milovali sme sa mimo ovulacneho obdobia a vyšlo to😍😍 Ja tomu fakt nechapem, keď sme sa snažili nešlo to a teraz to prišlo že ani nevieme ako .A to som bola aj na gynde na začiatku septembra a že nie som tehotná a to mi meškala 10dni mrska, ale dr. že nič nie je stratené a že má takého tucha😜 A na 13 deň meskania som si robila test a buch bol pozitívny, tak som sa potešila 😘😍🙏🙏🙏Ale idem na gyndu až 29.9. tak dúfam že bude všetko oka🙏🙏🙏Tak možno budeš už aj ty tehotná. Užívala som prášky Inofolic tak asi zabrali. Odporúčam ti ich

srnka333
autor
14. sep 2021

@rita0123 chcem nastúpiť do práce, len sa bojím čo mi na to povie šéf keď poviem že som tehotná. Ale chcem to povedať až po 12tt

rita0123
19. sep 2021

@srnka333 tak sa hlavne šetrí a držkaj sa v zdravý a to je na predpis alebo si to kúpim v lekárni?tak nech ti ta robota vijde ale dávaj si pozor keď si tehotná nenamahaj sa moc nech pekné bábätko rastie a veľa zdravíčka prajem 😉🙏

srnka333
autor
19. sep 2021

@rita0123 to mi odporučil gynekológ s aj my to predal u neho v ordinácii ale majú to aj v lekarni- dá sa to tam kúpiť. Ďakujem krásne budem dávať na seba pozor a aj ty dávaj pozor na seba 😍

rita0123
18. nov 2021

@srnka333ahoj moja ako sa máš ?ako bábätko na ok no ja užívam kyselinu listovú a tak hádam už by sa mi mohlo by to bábätko doktor mi povedal bola som u neho 12.11ze za pet dní začína ovulácia tak sme sa snažili každý druhý tretí deň no a len to čakanie je hroza 🤦🤦🙏

srnka333
autor
10. dec 2021

@rita0123 ahoj moja.Prepač že až teraz píšem ale nemala som moc náladu😓Mala som zle výsledky genetických testov a tak som si zaplatila ešte špeciálne a je všetko oka🙏🙏🙏🙏 Budeme mať chlapčeka 🧒😍Tebe držím palce a dúfam že sa to už podarilo🙏🙏🙏Daj mi prosím vedieť. Myslím na Teba

rita0123
10. dec 2021

@srnka333 ahoj moja mám sa dobre som 5tt tehotná 🙏😁štvrtok idem ku dr a tam mi to potvrdy tak uvidím tak sa držiak a veľa zdravia tak gratulujem k chlapčekovi🙏

srnka333
autor
10. dec 2021

@rita0123 jej super....to je ale krásna správa 😍😘Krásny darček k Vianociam. Potom daj vedieť ako si dopadla. Moc sa teším s tebou

rita0123
11. dec 2021

@srnka333 ďakujem moja aj ty sa držkaj ktorom si už tt.ja už sa neviem dočkať keď uvidím na ultrazvuku strážne sa tešíme na bábätko a ty sa ako cítiš byva to zle mne chvala Bohu nebýva zle len ma pobolieva brucho a niekdy mám kŕče 😟ako sa ti drží bábätko už aj meno máš ?😀

srnka333
autor
24. dec 2021

@rita0123 Ahoj moja ako si dopadla u doktora? prajem Ti krásne Vianočné sviatky plné pohody a radosť 🌲🌲🌲🌲

rita0123
25. dec 2021

@srnka333 ahoj moja dobre bola som 16.12 a všetko je v poriadku som už 7tyzdni bábätko už bije srdiečko a ty ako sa máš ?ako bábätko prajem ti veselé Vianoce a šťastný nový rok veľa zdravia ❤️🙏

srnka333
autor
26. dec 2021

@rita0123 jej tak to rada čítam , že je všetko oka🙏🙏🙏Aj Vám prajeme krásne sviatky a všetko dobré do Nového roku.No ja už som v 22 TT tak mi to veľmi rýchlo ide. Čakáme chlapčeka a ja zase nakupujem ako šibnutá 🤣🤣🤣a to mám vecičky po malom.

rita0123
26. dec 2021

@srnka333 ja mám kopu vecičiek po malej 😁tak mne je jedno čo to bude hlavne nech to je zdravé kedy máš termin pôrodu?a už máš aj meno bábätká

srnka333
autor
9. jan 2022

@rita0123 veď aj ja mám veci po malom ...len má baví nakupovať 🙈🙈🤣🤣🤣Mám termín prvý 29.4. a potom to posunul na 6.5., tak neviem čoho sa mám držať. A ty?

rita0123
12. jan 2022

@srnka333 ahoj moja vieščo mne ešte ani nepovedal termín pôrodu a to som 10tt poslal ma na 3Dsono a poradňu mám až vo februári tak som zvedavá čo povie ☺️

rita0123
16. feb 2022

@srnka333 ahoj moja ako sa máš?ako bábätko zdravý ste ja mám termín 11.8.a pohlavie mi nevie povedať 😊

srnka333
autor
20. feb 2022

@rita0123 ahoj moja ...jej že 11.8.....to je termín na moje meniny😍Ja mám termín 6.5. My sme zatiaľ všetko oka len už sa mi horšie hýbe keďže kilečka naskakujú 🤣🤣🤣 Tento týždeň ma čaká veľké sono v 30tt tak sa moc teším. Ty sa ako cítiš? Držte sa😘

rita0123
21. feb 2022

@srnka333 ja dobre tak už máš veľké bruško ja také e ešte malé ...len ma trápia kŕčové žily no a som zvedavá na dialšiej poradne aké mi povie pohlavie 😁teším sa keď malinké uvidím drzkajte sa napíš keď budeš mať čas

rita0123
24. mar 2022

Ahojte baby prosím vás viete mi poradiť mávam úzkostné stavy a som 20tt hanbím sa to riešiť s dr aby ma neposlal na psychyatriu bojím sa že po pôrode môžem mať psychycke stavy neviem či môžem niečo užívať keď som tehotná ďakujem za radu

Strana
z7