Ovulácia, konizácia krčka maternice a tehotenstvo
Ahojte Baby idem si k Vám pre radu🙏 Vo štvrtok mi doktor na prehliadke našiel vajíčko o veľkosti 20 mm, tak sme sa s priateľom milovali vo štvrtok, sobotu a nedeľu. Robila som si aj ovulacne testy a v nedeľu mi vyšli pozitívne a v pondelok už bol bledý. Chcem sa spýtať stačí naše milovanie v sobotu a nedeľu na to aby som bola tehotná 🤰? A chcem sa spýtať či neviete kedy praská cca folikul-Myslím v akej veľkosti? Ďakujem za rady🙏🙏🙏Snažíme sa o babatko už vyše roka a medzi tým mi robili aj konizacii krčka maternice, tak mám celkom stres či sa to podarí.Este by som sa chcela spýtať či je tu niekto po konizacii krčka maternice ? Chcela by som sa spýtať po akej dobe ste otehotneli a či tehotenstvo bolo v poriadku alebo ste boli doma na rizikovom? Ďakujem krásne a prajem pekný deň 🙏🤰😍
@rita0123 ďakujem veľmi pekne😍😘Nezufaj isto sa Vám to podarí. Nám sa stalo to že sme si povedali že v auguste sa nebudeme snažiť keďže nastupujem do novej práce a milovali sme sa mimo ovulacneho obdobia a vyšlo to😍😍 Ja tomu fakt nechapem, keď sme sa snažili nešlo to a teraz to prišlo že ani nevieme ako .A to som bola aj na gynde na začiatku septembra a že nie som tehotná a to mi meškala 10dni mrska, ale dr. že nič nie je stratené a že má takého tucha😜 A na 13 deň meskania som si robila test a buch bol pozitívny, tak som sa potešila 😘😍🙏🙏🙏Ale idem na gyndu až 29.9. tak dúfam že bude všetko oka🙏🙏🙏Tak možno budeš už aj ty tehotná. Užívala som prášky Inofolic tak asi zabrali. Odporúčam ti ich
@srnka333ahoj moja ako sa máš ?ako bábätko na ok no ja užívam kyselinu listovú a tak hádam už by sa mi mohlo by to bábätko doktor mi povedal bola som u neho 12.11ze za pet dní začína ovulácia tak sme sa snažili každý druhý tretí deň no a len to čakanie je hroza 🤦🤦🙏
@rita0123 ahoj moja.Prepač že až teraz píšem ale nemala som moc náladu😓Mala som zle výsledky genetických testov a tak som si zaplatila ešte špeciálne a je všetko oka🙏🙏🙏🙏 Budeme mať chlapčeka 🧒😍Tebe držím palce a dúfam že sa to už podarilo🙏🙏🙏Daj mi prosím vedieť. Myslím na Teba
Ahojte baby prosím vás viete mi poradiť mávam úzkostné stavy a som 20tt hanbím sa to riešiť s dr aby ma neposlal na psychyatriu bojím sa že po pôrode môžem mať psychycke stavy neviem či môžem niečo užívať keď som tehotná ďakujem za radu

@srnka333 Ahoj moja ako sa máš??čo máš nové ?dlho si tu veru nebola