icon

Ovulačné krvácanie. Ako si to vysvetliť?

1valeria1
20. nov 2010

Ahojte, uz neviem ako si to vysvetlim....skoncila mi MS pred 8smimi dnami....a teraz uz 3 den slabo krvacam....dnes som zbadala s krvou aj natahujuci sa hlien je mozne ze je to spojene s ovulaciou? snazime sa o babo a teraz neviem ci to mam brat ako nejaku predzvest niecoho zleho ☹ a ci sa snazit aj cez slabe krvacanie alebo cakat...☹

lenuskaa33
31. okt 2012

ahojte, mozem sa vás spýtať, tak v strede cyklu som dostala slabé krvácie, trvalo tak 3-4 dni a teraz mi neprišla menštruácia... stretli ste sa s tým už niekto? ďakujem...

gombicka
3. nov 2012

@lenuskaa33 a ako si vedela rozoznat rozdiel medzi tym ovulacnym krvacanim a skutocnou menstruaciou?

lenuskaa33
4. nov 2012

právaže neviem čo to bolo, menštruácia to nebolo, bolo to príliš slabé a bolo to 19 dni po začatí skutočnej menštruácie..

lila69
12. nov 2012

Ahojte baby, mozno budete vediet poradit. Zacali sme sa snazit o babo a tento mesiac sa mi vidi, ze mam akesi rozhadzane hormony. Menzes som dostala normalne 27.10 ale ked uz mal koncit tak som mala stale spinenie, ktore skoncilo az 13ty den od zaciatku menzes a prave vtedy som bola na preventivke u svojho lekara. POdla sona vsetko OK, prebiehali mi plodne dni, vajicko bolo nachystane "na cestu". Aj som lekarovi povedala o spineni, ktore som pred tym vobec nemala, ale povedal ze to budeme riesit az keby sa to opakovalo, nakolko vsetko vyzera byt v OK. Presne 14ty den od ms sme sa posnazili 🙂, dalsie dva dni som pozorovala ovulacny hlien.
Prekvapilo ma vsak, ze o dva dni som zacala silno krvacat. - presne v strede cyklu . Tak teraz vobec netusim o co moze ist.
Pri prvom dietati som toto urcite nemala, cysta by to tiez nemala byt - inak by bola vidno na sone pred par dnami.... Tak neviem. CO som si studovala o ovulacnom krvacani tak by malo nastat po oplodneni az cca 6-12ty den a malo by byt urcite slabsie.
Mate s tymto niekto skusenosti?

maci_267
17. nov 2012

@lila69 ahoj, ovulacne krvacanie je krvacanie pocas plodnych dni, cize v obdobi ovuacie.. To si mal pravdepodobne ty.. Spinenie pri uhniezdovani vajicka nastava na 6-12 den, ale to je nieco ine, nemalo by byt (aspon podla uja Googla) silne, len taky hnedasty vytok kratkodobeho charakteru.. Deje sa malokedy ale vsimla som si, ze vela zien tu na MK ho spominalo.. 😉

lila69
18. nov 2012

@maci_267 dik za odpoved, zostala som prekvapena, lebo vela bab popisuje ovulacne krvacanie ako nieco kratkodobe a nie prilis silne, ale v mojom pripade to pripominalo silnu menstruaciu a trvalo to 4 dni. No som velmi zvedava co to vlasne bolo, lebo doteraz som sa s takym niecim nestretla i ked uz 1 dieta mam.

pa_mi
19. nov 2012

@lenuskaa33 ja som to mala tento mesiac. dnes som 40 DC a menzes nikde...a testy negativne.

lenuskaa33
19. nov 2012

@pa_mi tak mne tento mesiac pekne prišiel menzes, všetko ako má byť ale teda zase o týždeň skôr, tak uvidíme ďalej.. snažíme sa ďalej 🙂

pepiska2812
20. nov 2012

Baby ja ma ten isty prbblem,mala som menstruaciu 1ho novembra a trvala mi 4 dni a tot v strede cyklu mi zacal najskor trosicku hnedy vytok a dnes slabunko krvacam,bojim sa co to je,lebo sa tiez snazime o babo a u doktora som dost casto,po gyn,stranke som mala vsetko v poriadku,ked mi robil vnutorne sono,ale tie moje hormony su v katastrofalnom stave,lebo mi povedal,ze ked chcem mat kazdy mesiac mrchu,tak musim brat hormony... :(

pa_mi
5. dec 2012

@lenuskaa33 aj ja. mne prisiel teraz konecne po 55 dnoch. boze, to je na nervy. dufam ze sa to teraz uz unormalni

lenuskaa33
6. dec 2012

@pa_mi držím palce 🙂

misel1
2. jan 2013

Babenky mozem sa vas spytat inak neviem kam s tou otazkou,som 22DC a vcera po sexiku so spermou vyslo aj trosku krvy moze to byt ovulacne krvacanie ci nieco ine??pocas sexu som nemala ziadne bolesti nic praveze az naopak velmi dobre 😉 dakujem za kazdu odpoved

kveta
2. jan 2013

@misel1 Ajoj, moze ist napriklad o zapal v posve alebo polypy alebo problem na krcku. Kazde taketo krvacanie patri ku gynekologovi. Nezanedbaj to, nech neskor nelutujes.

misel1
2. jan 2013

@kveta prave ze som bola u doktora pred vianocami a vsetko ok tak neviem co to ma byt nikdy som to este namala ale to iba trosku bolo a uz nic ani ziadne bolesti nemam uvidime co bude nasledovat 🙂

katkamila
25. feb 2013

ahojte teraz mam 17ty den cyklu a uz asi treti den mam taky hnedo ruzovy silny vytok ziadne bolesti ani nic .. mala som prerusovanu suloz v 7 den cyklu .. trosku sa bojim moze to byt priznak tehotenstva alebo je to len sposobene ovulaciou ? pocas ovulacie som mavala silnejsi vytok ale nikdy takejto farby pomozete mi ?

svmajka
3. apr 2014

@lila69 ahoj, vieš čo bolo príčinou tvojho krvácania? Ja mám presne to isté už druhý cyklus. O bábo sa snažíme už dlhšiu dobu ale beznádejne. Bolo to naozaj len krvácanie spôsobené ovuláciou, alebo to bolo niečo iné? Budem rada ak mi dáš vedieť ako to s tebou dopadlo. Ďakujem

dudinka31
2. máj 2014

kočky, mám jednu otázku na vás 🙂 momentálne mám plodné dni a tiež mám hlien, mám sa báť? 😖 😖 😖 nejaká som z toho nesvoja, už to sledujem asi 4-5 mesiacov,,, treba íšť k dokymu? ... Dakujem 🙂

adawada
8. aug 2014
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

čaute babule 18 DC som začala krvácať jasnočervenou krvou + mierne bolesti brucha. Najprv málo a potom dosť silno. Trvá to už druhý deň a neviem si rady či ísť k lekárovi alebo nie. Som 18m po porode, snažime sa o bábo, dojčím a cyklus mám +/- pravidelný 30-32 dní. Neviete niektorá poradiť? 14 DC a 17DC sme s boli s manželom naostro 🙂

Zažili ste niečo podpobné? Vďka za každú radu.

lusswinki
30. nov 2014

@kveta
Ahoj kvetka, vo svojom príspevku si spomenula výraz "superplodna" čo si tým myslela? 😀 no nemaj má za blbu 😀

munu
18. jan 2015

Ahojte zienky.. Co si myslite o slabuckom ruzovkastom vytoku uprostred ovulacie?

gejbi17
24. apr 2017

@misel1 je to uz davno co si tu pisala, ale mala som ten isty problem a neviem si to vysvetlit...milovanie a potom so spermou vyslo trosku krvi a pol dna som mala taky ruzovy vytok....moze to byt ze prebieha prave ovulacia...ako to tebe dopadlo? zistila si nieco viac ohladom toho 🙂

alison11
22. aug 2017

@katkamila Ahoj ako to u teba dopadlo z tým výtokom?Ja od 13dc mám hnedastý do tmavo červena krvácanie akoby skôr výtok len sem-tam také špinenia :-/ zo začiatku som mala aj bolesti a aj citlivé prsia a podbruško už to mám 4 deň ale druhý bol najsilneší z nich ale nie ako ms tiež špinenie ale silnejšie viac.Neviem si to vysvetliť ovulačné testy som mala aj dnes takmer pozitívne 3 deň. čo som si testovala.

barbora_baja
5. jan 2018

Ahojte , chcem sa opýtať, mám 2 týždne po menštruácii a dnes rano som začala slabo krvácať a špiniť .....Je to normalne??Este sa mi to nikdy nestalo. Dakujem

alison11
5. jan 2018

@barbora_baja Stáva sa aj ja mávam len raz za pol roka asi závisí od dozrievania folikulov a aj od toho čím sú naplnené a koľko ich je.Mne sa tak vaječníky očisťujú od cystičiek z folikulov.Mám odsledované sonom u gyn. keď mám pco a potom toto krvácanie o mesiac alebo v ten mesiac a na ďalšom sone nemám pco ale vporiadku vaječníky tak to zrejme tým bolo u mňa.A takisto aj nepravidelnosť cyklov mávam z toho :-/.

martinusik91
23. jan 2019

Prosím vás 16.12 som mala menzes ďalší som mala dostať 16.1 ale už 10.1 som začala špiniť ako na začiatku menzesu a stále nič len to spinenie až do teraz. Už mi to nedalo či náhodou nejaká cysta alebo čo tak som bola u doktora včera a prove čo sa pýtal bolo či som si robila test. Ten som si robila tri dni dozadu a bol negatívny. Dr vravel že je všetko ok žiadna cysta ale že na menzes to nevyzerá že mám úzku sliznicu. Až dnes má napadlo že som takto spinila keď som čakala synceka neviem čo si mám o tom myslieť. Pri ňom mi ukázal test až na 9ty deň meškania a veľmi slabú.Ale tak dúfam že keby som bola tehotná by tam už čosi videl. Nemáte podobnú skúsenosť?

bubulka99
16. feb 2019

@gejbi17 Ajoj viem že je to už dávno ale aj si zistila príčinu tvojho jemného krvácania prosím ta ?
Mne sa stalo to iste tento mesiac :(

zara1984
25. mar 2021

@martinusik91 Ahoj, aj si bola tehotná?

martinusik91
25. mar 2021

@zara1984 ahoj nie po mesiaci som išla zas a bol to polyp v maternici. Bola som potom na operácii a prestalo to potom.

zara1984
25. mar 2021

@martinusik91 Tak ešte že to dobré dopadlo, mne lekár povedal, že všetko ok, vraj ide o funkčné krvácanie, resp. ovulačné. Začalo to 20ty deň cyklu, 4 dní špinenie, po ascorutine prestalo. No stále mám zvláštne pocity, tlaky v podbrušku, krížoch. Preto som sa radšej 29teho objednala ešte do nemocnice primarovi, ale to už mám dostať menzes. Snáď to ešte stihnem, lebo inak musím čakať až po menzese 😔
Na tehotenstvo sa necítim, ani prsia ma nebolia, nič..
A zvláštne, že 1x u teba lekár nič nevidel a 2x áno...

martinusik91
25. mar 2021

@zara1984 no ja si to už presne nepamätám ale robil sono a všetko čisté s potom tuším po 3m tam bol polyp ale ja som to krvácanie mala asi pol roka teda kým niečo videl...