icon

Ovulačné testy

barbara24v
8. aug 2018

Ahojte! Chcem sa spytat, nesnažíme sa dlho o bábätko, ale nedalo mi to, lebo cca viem kedy mam mat ovuláciu, tak som si spravila posledné 3 dni ovulačné testy. No z dnešného som trošku jeleň. Viem že by mali byť rovnako silné na pozitívny výsledok, ale raz to vidím že sú rovnako silné a raz že nie.

Strana
z2
ivuskass
25. aug 2019

🙂🙂🙂 nech Vám to vyjde, drzim palceky.

ivuskass
Autor odpoveď zmazal
janka_001
26. aug 2019

@ivuskass
@ivuskass dakujeme krasne. Aj Vam drzim palceky ak sa snazite 😊❤

ivuskass
27. aug 2019

@janka_001 Ďakujem veľmi pekne áno aj my sa snažíme 🙂🙂🙂

monika446
1. sep 2019

Ahojte 🙂 som po vysadeni antikoncepcie po 9 rokoch ... vysadila som 22.6.2019 len som spravila hlúposť a vysadila som ju v strede cyklu čiže som si rozblbla cyklus. S priateľom sa snažíme o bábo... snažím sa držať menstruacneho kalendara a podľa neho striehnut na ovu len nijako mi to nevychádzalo... teraz som si skusila robiť ovu testy že či to ukáže približne podla kalendara... ovu mi vychadza na nedelu čo je dnes 1.9.... ale zrejme bola v piatok a sobot... či? Ďakujem za poc...

ivuskass
1. sep 2019

@monika446 Myslím 31 poobede si mala najsilnejší

monika446
2. sep 2019

@ivuskass no snazilkovali sme každý deň od konca ms tak uvidime či sa postasti alebo nie ... ale bola by som veľmi rada ❤

ivuskass
2. sep 2019

@monika446 Kazdy den to asi nie je dobré, lebo spermie nie sú tak dostatočne silné, ale prajem Vám nech sa Vám to podarí 🙂

monika446
2. sep 2019

@ivuskass tak ze vraj staci aspoň 6 az 12 hodinova pavza čo sme dodrzali... tak na vyber moc ne i priatel robí v zahraničí tak musime využiť každú možnosť 😊 a vy sa tiež snažíte?

kayka1990
3. nov 2019

Baby prosim vas, podla mna prvy je pozitivny, co tie dalsie?😶

ivuskass
3. nov 2019

@kayka1990 tie spodné dva sú pozitívne

anzim
6. feb 2020

Ahojte mamičky chcem sa opitat robym si ovulacne testi a naozaj neviem ako to funguje mam ešte počkať pár dní ci ten poslední je oka ďakujem

imeich
7. nov 2025

Čo hovoríte robený dnes o 14:40 hod

Strana
z2