Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@darling16 ja uz mam pocit,ze potrebujem vypnut a neriesit to..neviem,zacinam mat toho uz vyse hlavy..milion clankov,milion doplnkov vyzivy,chemikalii..je toho uz strasne vela..mozno mesiac alebo dva si len tak zit a neriesit..mozno som teraz zla,ja neviem..uz len ked pocuvam,ze mame ist na umele,lebo vela manzelovych kolegov tak skoncilo,zacina ma chytat panika,ze toto som si to nikdy takto nepredstavovala..zufalstvo..
@lauritkatesty no ja mam dnes 28den cyklu a 10 dni po ovu. Mrcha zatial nikde len ma bolia vajecniky trochu. Pri uhniezdovani musim spinit alebo nie? Ako viem ci sa uhniezduje? Dakujem
@kotatko1232 asi to iste co u mna. Teplota stale hore a nic sa nedeje
@mokilko a skusila si iny test ako som ti povedala??
@kotatko1232 jasne ze ano. Na ladymax cista beloba.... a bt furt hore. Take mikrospinenie som mala,uz som myslela ze sa rozbieha a trt!
@mokilko posli ten test lady max...pozrem
A ten moj blby krcok sa od ovu ani nehol, stale je hore.
@kotatko1232 zlatko uz je v kosi, marna snaha. Inak kocky, cemio ani mama uz nekupujte. Aha, krasne ruzove, nie len ten kusok ale ruzovy dusik nazivo cely. 😠
@mokilko ved ho vyber 😂a odfot...
@kotatko1232 no ako povies 🙂 😀
@mokilko ja veriim ze tam bude nieco..lebo baby na Mk davali ze //mali az na 18dpo
@kotatko1232
@mokilko kočky moje tak moc vám držím palčeky aby ste boli tehulky 😘

@cvikla12 dakujem ja verim ze sme len mame stale zle testiky ktore ti druhu ciarku nechcu ukazat 😂😂
@kotatko1232 no lusti moja 🙂

@laydy7777. Nemusis vobec

@mokilko aj keď je posunutá ovu alebo sa vajíčko uhniezduje neskôr alebo je ho len málo na začiatku