Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lala1501 ja som sa rozhodla vyskusat inofolic combi. Po nom by sa vraj priberat nemalo. Su to dokonca tbl a nie prasok.berie sa 2x denne. Uvidim. Kazdopadne naklusam na hormonalny profil a aj obvodacke na sprievodku na endokrinologiu. Mam podozrenie na stitnu zlazu.hodne priznakov mam.
@gabcca ked ti takto krasne ukazalo uz teraz, hcg krasne rychlo rastie,je vsetko tak ako ma byt,neboj 🙂 ja som uz par dni po vynechani na utz u doktora videla vsetko co bolo treba 🙂 trosku ma vtedy sice postrasili,kym nebolo srdiecko, ze plodovy vak ma zvlastny tvar atd ale dobojovali sme to do zaciatku 38tyzdna, vyvolany porod kvoli tomu ze bol velky. Narodil sa skoro 4 kilovy. Sice nam v novembri dianostikovali autizmus ale to s tym nesuvisi.
ahojte. dnes som tu nakukla, lebo mi vas naslo cez google. zaujimalo ma,c i moze byt ovu test falosne pozitivny, pokial sa dodrzia pravidla testu. docitala som sa, ze rano moze byt, ale to je porusenie pravidiel testovania.
ja si robim ovu testy 2 cyklus. pred mesiacom boli pozit, ale nic sa nepodarilo. tento cyklus robim zas a prave vcera a dnes ovu test pozitivny. ciarka bola viditelna uz po par sekundach. dnes som 12DC a cyklus sa mi skratil. teraz v poslednej dobe okolo 26dni,a el mala som uz aj kratsie.
s ovu testami som zacala, lebo mam uz vek a teda uz by som mohla mat hormonalne zmeny, ktore mi zabrania otehotniet, ale vyzera, ze ovulky su Ok. viem, ze otehotnenie moze trvat, no pre mna je tento stav dost nezvycajny, lebo som bola tehu 2x a vzdy hned prvy cyklus, co sme sa pokusali. teraz skusame 5 cyklus a teda uvidime, kedy to bude. nerada by som, aby sa to natahovalo, prave koli mojmu veku. snad sa nevyskytol nejaky iny problem.
@gabcca drzim palce. test vyzera byt fakt pozitivny, len cez den je asi este koncentracia hcg nizka. ja som mala pri dcere kratko pred ms len ducha. bolo to slabucke a enmusi to nic znamenat a teda nakoniec to bolo tehu.
Som sa zlakla ze som si namyslala zbytocne.
Ahojte, je tu strasne vela sprav, ospravedlnujem sa, ak je tu uz tato ista otazka. Moje ovulacne testy su zvacsa negativne, aj ked podla lekara ovulujem normalne. Ak je pozitivny, tak len jeden den, hned potom je negativny. Vidim tu obrazky, ze su testy pozitivne aj niekolko dni po sebe, tak co je standardny stav? A zaujima ma aj spolahlivost testov. Su spolahlivejsie LH testy, alebo tie testy, kam sa davaju tusim sliny, mate skusenost? DIkes
😅
ja mam dnes ovu test pozitivny 3 den. no uvidime, co bude.

@mokilko tak ked ratam ze spermie vydrzia max 3 dni tak najneskor so mohla mat 11 co je aj tak dosť skoro ked mas normalny cyklus ale zas to je super ja mam dlhy cyklus 34 dni a minuly mesiac som mala ovulku az na 21 den🙄 sufam ze tento mesiac sa dakym zázrakom posunie skor🙂