icon

Ovulačný test - čitateľnosť čiarky

denda2025
22. júl 2025

Ahojte dievčatá prvý krát som si robila ovu test , podľa popisu v pribalovom letáku je negatívny , ale chcem poradiť - pomôcť . Jedna čiarka je silnejšia , druhá slabučká je možné , že postupne bude silnieť , že sa ozaj dostaví ovulácia behom krátkej doby?
Moc ďakujem za radu 🍀

Ovulačný test - čitateľnosť čiarky
gejb
22. júl 2025

@denda2025 slabá čiarka neznamená nič. Vobec nič. Toto by ukázalo aj keby to ocikal môj muž. Takže musíš čakať na dve rovnako silné

3petka
22. júl 2025

@denda2025 Šanca tam je. Musíš testovať každý deň v tú istú dobu. Resp ak je v jeden deň už naozaj skoro taká silná ako kontrolná, treba testovať viac krát lebo je teda šanca že ovu prebehne do pár hodín.

denda2025
autor
22. júl 2025
@gejb

@denda2025 slabá čiarka neznamená nič. Vobec nič. Toto by ukázalo aj keby to ocikal môj muž. Takže musíš čakať na dve rovnako silné

@gejb ďakujem za koment 🙂

denda2025
autor
22. júl 2025
@3petka

@denda2025 Šanca tam je. Musíš testovať každý deň v tú istú dobu. Resp ak je v jeden deň už naozaj skoro taká silná ako kontrolná, treba testovať viac krát lebo je teda šanca že ovu prebehne do pár hodín.

@3petka tak keď dnes len taká veľmi slabá tá druhá bola tak dnes už nemá zmysel testovať a radšej od zajtra v tú istú dobu? Prvý ovu test v živote tak možno pre niekoho banálne otázky 🤷

petrisha32
22. júl 2025

Ahoj, ovulačný test sa považuje za pozitívny len v prípade ak je testovacia čiarka rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná čiarka (to je čiarka , ktorú tam budeš mať silnú vždy) na rozdiel od testovacej čiarku, ktorá Ti v priebehu cyklu môže rôzne silnieť. Ak by si robila test napríklad celý mesiac tak by si videla vývoj tej testovacej čiarky ale v takej slabej verzii ju tam môžeš mať prítomnú stále. Pošlem Ti pre príklad svoju fotku aby si vedela čo máš asi hľadať.

3petka
22. júl 2025
@petrisha32

Ahoj, ovulačný test sa považuje za pozitívny len v prípade ak je testovacia čiarka rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná čiarka (to je čiarka , ktorú tam budeš mať silnú vždy) na rozdiel od testovacej čiarku, ktorá Ti v priebehu cyklu môže rôzne silnieť. Ak by si robila test napríklad celý mesiac tak by si videla vývoj tej testovacej čiarky ale v takej slabej verzii ju tam môžeš mať prítomnú stále. Pošlem Ti pre príklad svoju fotku aby si vedela čo máš asi hľadať.

@denda2025 áno dnes už netreba, test si nalep na bieli papier a prikladaj k nemu ďalšie, mala by si vidieť nejaký progres.
presne ako poslala @petrisha32

denda2025
autor
22. júl 2025
@3petka

@denda2025 áno dnes už netreba, test si nalep na bieli papier a prikladaj k nemu ďalšie, mala by si vidieť nejaký progres.
presne ako poslala @petrisha32

@3petka moc vám ďakujem dievčatá 😘

petrisha32
22. júl 2025
@denda2025

@denda2025 ešte najlepšie je to robiť z druhého moču ideálne približne v rovnakom čase cca od 10:00 kvôli konzistentnosti testov. Pri tehotenskom teste je najlepšie testovať z 1. ranného moču kedy je najviac koncetrovaný. Držím palce, nech sa Vám zadarí.

denda2025
autor
22. júl 2025
@petrisha32

@denda2025 ešte najlepšie je to robiť z druhého moču ideálne približne v rovnakom čase cca od 10:00 kvôli konzistentnosti testov. Pri tehotenskom teste je najlepšie testovať z 1. ranného moču kedy je najviac koncetrovaný. Držím palce, nech sa Vám zadarí.

@petrisha32 súkromná správa

anjelicek26
22. júl 2025

Slabu ciarku mas prakticky cely cyklus... pozitivny ovulacny ti oci prebije... ked sa ale ovulka blizi, vie stmavnut behom par hodin,, preto robit test o 10tej doobeda a 22hej vecerr idealne v plodnom obdobi...

denda2025
autor
25. júl 2025
@denda2025

@3petka tak keď dnes len taká veľmi slabá tá druhá bola tak dnes už nemá zmysel testovať a radšej od zajtra v tú istú dobu? Prvý ovu test v živote tak možno pre niekoho banálne otázky 🤷

@denda2025 testujem sa 22,23,24,25.07 každý deň a všetky sú negatívne testy pritom mám priesvitný vodnatý výtok , mám mokré nohavičky, výraznú chuť na sex...

denda2025
autor
1. aug 2025
@petrisha32

@petrisha32 ahoj čo myslíš môžme ísť na to? 🤣

denda2025
autor
1. aug 2025
@anjelicek26

Slabu ciarku mas prakticky cely cyklus... pozitivny ovulacny ti oci prebije... ked sa ale ovulka blizi, vie stmavnut behom par hodin,, preto robit test o 10tej doobeda a 22hej vecerr idealne v plodnom obdobi...

@anjelicek26 ahoj čo myslíš je pozitívny ovu?

denda2025
autor
Autor odpoveď zmazal
denda2025
autor
1. aug 2025
@denda2025

@3petka ahoj myslíš že je ovu pozitívny?

3petka
1. aug 2025
@denda2025

@3petka ahoj myslíš že je ovu pozitívny?

@denda2025 ahoj určite môžte ísť na to a pre istotu aj zajtra. Ja by som povedala že mu ešte chyba kúsok ale moze to byt len pár hodiniek.

denda2025
autor
1. aug 2025
@3petka

@denda2025 ahoj určite môžte ísť na to a pre istotu aj zajtra. Ja by som povedala že mu ešte chyba kúsok ale moze to byt len pár hodiniek.

@3petka no veru , že idem na neho skočiť 😁 len ženská mi povedala keď som bola u nej minulý týždeň, že nevidí žiadny dominantný folikul myslíš , že keď mám ale peknú ovuláciu tak by sa to mohlo podariť ? Výtok mám ukážkový z čoho som sama prekvapená . Ďakujem za radu 🍀🍀🍀

nivea777
1. aug 2025

Ženy,prečo sa stresujetr testami? Pokiaľ máte styk každý druhy deň,tak sa musíte trafiť do ovulácie. Jedine,ze by neprebiehala,ale to sa testom zistiť nedá

denda2025
autor
1. aug 2025
@nivea777

Ženy,prečo sa stresujetr testami? Pokiaľ máte styk každý druhy deň,tak sa musíte trafiť do ovulácie. Jedine,ze by neprebiehala,ale to sa testom zistiť nedá

@nivea777 ja nemám z toho stres ale mám PCOS a som veľmi krátko po vysadení antikoncepcie takže som zvedavá , že telo tak v pohode reaguje a prvý krát v živote si robím ovu testy tak si rada dám poradiť

petrisha32
1. aug 2025
@denda2025

@petrisha32 ahoj čo myslíš môžme ísť na to? 🤣

@denda2025 toto je uz hodne pekne este by som povedala z emalinkaty kousek chybi aby to bolo uplne ako ta kontrolna ciarka ale to uz je rozdiel par hodin castokrat a to ovulacne okno je pomerne rozsiahle takze urcite

denda2025
autor
1. aug 2025
@petrisha32

@denda2025 toto je uz hodne pekne este by som povedala z emalinkaty kousek chybi aby to bolo uplne ako ta kontrolna ciarka ale to uz je rozdiel par hodin castokrat a to ovulacne okno je pomerne rozsiahle takze urcite

@petrisha32 tak to si ma potešila tak ráno mu spravím príjemný budíček 😁

petrisha32
1. aug 2025
@denda2025

@petrisha32 tak to si ma potešila tak ráno mu spravím príjemný budíček 😁

@denda2025 klidne mu sprijemni aj to zaspavanie :D