Ovulačný test - už sa to blíži?
Ahojte baby, dnes som 16 DC, cyklus nepravidelný, min. mesiac 33 dní. Podľa foto myslíte, že sa to už blíži? Ďakujem 🙂

@michaela789 prvykrat testujem, preto budem rada za vase rady, takze pises ze pozitivny nie je...skusit aj poobede ci az zajtra?
@zara1969 no ja veľký fanúšik ovulačných testov nie som, popravde 🙈 mne robili len nervy lebo ovuláciu viac nezachytili ako zachytili.
Ja som testovala doobeda a poobede. Je tak väčšia šanca, že test zachytí vysokú hladinu toho ovulačného hormónu. Takže skúsila by som aj poobede ešte jeden. A zajtra tak isto, až kým nebude pozitívny - ak teda bude, lebo, ako vravím, mne boli tie testy na dve veci 🤷♀️🙂
@michaela789 dakujem pekne 🙂
@zara1969 ahoj, ono je aj lepsie sledovat viac dni, dobre by bolo, keby si videla, aky bol vcera. tieto ovulacne testy zachytia iba vzostup LH, ale to je len predpoklad ovulacie.
@janetinka27 ja sledujem od 8 DC, dnes mam 16 DC a dnes je zatial najsilnejsie....neviem ako velmi silnejsie ma byt aby som to nepresvihla...
@zara1969ne silneli tety postupne takže možno sa ti blíži už ovulácia testuj ďalej a uvidíš

@zara1969 to sa nedá povedať, pokým test nie je pozitívny. Ja keď som skúšala testy som mala jeden deň skoro pozitívny a druhý úplne bledú čiarku.... Btw pohľad na ten zader ma skoro zabil 🙈🤣