icon

Partner sa mi vysmieva kvôli neplodnosti

18. dec 2025

Snažíme sa rok a nešlo to. Tak sme povedali, že skúsime základné vyšetrenia. Mne vyšla bohužiaľ znížená činnosť štítnej žľazy a ešte k tomu výrazná inzulínová rezistencia. Nasadila sa liečba. Muž bol dnes na spermiogram a vyšiel mu výborný vraj má veľa spermií a kvalitné. Teraz o ničom inom nehovorí len aký má kvalitný matroš a ako je vo mne chyba, že máme hovno kôli mne. Som z toho úplne nešťastná. Neviem kedy tá liečba zaberie ale je mi to brutálne ľúto. Podotýkam, že dieťa už máme a otehotnela som bez akejkoľvek liečby. Cítim sa strašne zničená z takýchto reči a strácam nádej. A cítim, že som zostala v tom sama na tú bolesť.

Strana
z2
viestta
18. dec 2025

Len aby ten jeho matros nebol jalovy...Mam pocit, ze panko hra gule, ale pravda je uplne ina. V kazdom pripade s primitivom dalsie deti neplanuj, ci je plodny ako obecny bujak alebo LTT, to prazdno co ma v hlave nie je nic co by bolo treba odovzdavat dalsim generaciam

beata_k
18. dec 2025
@rozculena

@beata_k
Niektoré centrá umožňujú aj odber doma, ale vzorka musí byť doručená do laboratória do 30 – 60 minút, pričom sa musí udržiavať pri teplote blízkej telesnej teplote.

to chcem vidieť,ako to stihol

@rozculena A preco by nie? Ved hodina je dost casu. Vo velkom meste je tych centier x. Nie kazdy dochadza z daleka do centra.

sweet20
18. dec 2025

Mne len blika kontrolka, ze nema papier.. my ked sme boli, vsetky vysledky mame doteraz, prislo to mailom

enmery
18. dec 2025
@mimirka32

@anonym_autor ja si myslim, ze je jesitny a zdvihlo mu ego, ze ma kvalitne spermie. A neuvedomuje si, ze takymi hlupymi recami ti ublizuje. Povedala si mu to, ze ta boli co hovori, nech sa spamata?

@mimirka32 Ježiš, tak chlap sa namiesto podpory partnerky v chorobe smeje z nej a ponižuje a ona tu dostane radu, aby to chudacikovi oznámila, že jej ubližuje.

anonym_f41039
18. dec 2025

@anonym_autor tiež sa veľmi čudujem, že to rozoberaš a riešiš a podobne. Každej psychicky zdravej žene a emocionálnej zrelej by v tomto momente docvaklo, že matrošov tohto chudáka už nebude potrebovať, lebo robiť si decko s takým kkt je horšie ako nemať už žiadne decko a byť sama s tým jedným.
Nech ich odskúša s inou chuderou, ktorej nevadí narcistické, nedospelé a vlastne aj neľudské správanie takto nuly.

anonym_1e5246
18. dec 2025

A nerobí si z teba len srandu, alebo to celé povedal zo srandy a ty si to zobrala vážne? Lebo si neviem predstaviť ze niekto môže byť taký idiot.

cyneric
18. dec 2025

@anonym_autor Teraz nerozumiem, je toto prvý krát čo sa vyjadruje takýmto [dezolé] spôsobom a doteraz to bol ukážkový pán manžel? Alebo pohár trpezlivosti a tolerancie konečne pretiekol a zrovna táto poznámka vyvolala u teba reakciu.

svetlonos
18. dec 2025
@tykat

@rozculena mne napadlo preco vobec s nim mala.to prve???

@tykat
lebo to chvilu asi vedel dobre zahrat, stava sa ...

deedol
18. dec 2025

aj ja mam po prvom porode hypotyreozu a sice uz dalsie deti neplanujeme, ale normalne beriem lieky a nikto sa netvari, ze by som ich nemohla mat. takze aj u teba je dost mozne, ze je to riesitelny problem. ja si len neviem predstavit, ze by si chcela mat dalsie s tymto chlapom, davno som nieco take hnusne a necitlive necitala.

vilma7
18. dec 2025
@sweet20

Mne len blika kontrolka, ze nema papier.. my ked sme boli, vsetky vysledky mame doteraz, prislo to mailom

@sweet20 u nas tak isto, výsledky na papieri. Takze okamžite mu povedz nech ich donesiem čierne na bielom..

anonym_151ba8
18. dec 2025

@anonym_autor ale ako je toto mozne, ze si to nechas? Ty mu nic na to nepovies? Problem so stitnou zlazou ma kazda druha a inzulinova rezistencia tiez nie je dnes rarita.
Ja by som mu hned pri naznaku, ze by mi povedal, ze mame "hovno kvoli mne", taku hubovu polievku navarila, ze by si zapamatal. Kokos, to co je??!! A navyse, mate uz spolu dieta. To je jeden chuj!

anonym_c861a5
18. dec 2025

Odporúčam poslať indivíduum na halosperm a dosmeje sa. Môjmu tiež základný spermiogram vyšiel 2x ako plemennému býkovi, boli sme radi a halosperm odhalil hlbší problém. Ale teda u nás sa nesmial nikto nikomu.

anonym_322de5
Včera o 00:04

Takú horalku by dostal po tej gebeni. Ja nerozumiem tomu, kde si stretla takého ozembucha.
Držím ti palce nech sa ti zdravie prinavráti a zbav sa prosím ťa toho slaboduchého spermiového atléta.

alickapusinka
Včera o 09:12

Ak mal všetko TIP-TOP ako ti povedal tak načo ma ísť o 3 týždne a o 3 mesiace na opakovanu vzorku. Papier nech TI ukaže ked dostal výsledky musel ich dostať na papier takže dôležite je čo je na papieri a nie čo hovori ON.AK by bolo všetko tip-top na opakovane vzorky by určite nešiel načo by aj.Tupelo čo ma v hlave nasrate robi zo seba frajera a všetko je super a ma ísť na opakovane odbery. Na opakovane odbery sa chodi ak niečo nie je v poriadku.Takže asi tak to tvoje tupelo s materiálom ma v poriadku. A tebe sa čudujem načo TI s nim druhe dieťa.Muž keby ma ponižil a tak sa vysmieval tak u mna to nie je dospelý človek ale obyčajný debil.Muž sa vysmieva zo ženiných zdravotních problémov je u mna chudák a ubožiak.

maryetta
Včera o 09:18

Viac ako tvoje vysledky by ma trapilo to co on stvara. Hrozne daco. Brala by som to ako znamenie ze sa teraz nedari.

alickapusinka
Včera o 09:20
@anonym_autor

@catherinah no vraj nemá žiadny papier a že má ísť ešte raz na vzorku po 3 týždňoch a potom ešte po 3 mesiacoch, že sa to tak robí aby spravili nejaké priemer.

@anonym_autor musi mať papier nie že nie TY si bola u lekára na vyšetrení a nedal TI papier to nemysliš vážne.Každý jedne lekár ked ideš či na pohotovosť, či k neurologovi, či k psychiatrovy, detskemu lekárovi každy jeden TI da papier že si tam bola.Nikdy sa mi nestalo žeby som nedostala papier od lekára po vyšetrení. A ak by bolo všetko v poriadku prečo by mal mať opakovane odbery. Takže podľa mna ťa fajne klame.A hra zo seba frajera a nema na to.Chyba je v ňom a nie v tebe si myslím.Každopadne mala by si podať na rozvod.

elanor
Včera o 09:36
@rozculena

@anonym_autor doma sa určite nerobí odber
https://www.drmax.sk/babyclub/ako-prebieha-sper...

@rozculena pokial neboli v centre asis. reprodukcie, ale niesol vzorku iba na "obycajnu" urologiu, tak odber mohol byt aj doma... Len teda dorucit vzorku treba co najskor. Ak byvaju blizko polikliniky, ci nemocnice, je to realne.

danica2711
Včera o 09:44

ten debil by už nebol môj partner, nie že ďalšie dieťa!

natalka13
Včera o 09:52

Ziaden gynekolog, ziadne centrum nebude brat ako vysledok jeho slova. Musi mat papier s vysledkami.

anonym_b2ceee
Včera o 09:53

@anonym_autor keby nemal dobré výsledky cusal by.Aj tak by som chcela vidieť výsledky určite nejaké dostal.S takým chlapom by som už dieťa nechcela

autor
Včera o 10:32
@elanor

@rozculena pokial neboli v centre asis. reprodukcie, ale niesol vzorku iba na "obycajnu" urologiu, tak odber mohol byt aj doma... Len teda dorucit vzorku treba co najskor. Ak byvaju blizko polikliniky, ci nemocnice, je to realne.

@elanor áno vzorku bral iba na urológiu nie do centra

autor
Včera o 10:33

Ale je to bežná prax, že sa berie viac vzoriek aj keď je všetko ok ? Napíšte prosím tie čo boli Vaši muzi takto.

elanor
Včera o 10:37
@anonym_autor

Ale je to bežná prax, že sa berie viac vzoriek aj keď je všetko ok ? Napíšte prosím tie čo boli Vaši muzi takto.

@anonym_autor nie, nije to bezna prax. Opakovat SPG, ak vyhodnitia, ze je "plemenny byk".
Opakuje sa, ak najdu problem, a odporucia bud vitaminy, alebo nejaku liecbu, alebo nieco podobne, a potom sa odporuca po nejakom case zopakovat.
A hlavne, nieje bezne, aby o vysledkoch nemal ziadny papier. Spravu od urologa mat musi.
Cize....

anonym_3403a2
Včera o 21:58
@anonym_autor

@anonym_autor nie. Z našej skúsenosti opakovaný spermiogram bol lebo sa našiel problém. A naozaj nie je pravda, že ti len zavolajú a žiaden papier. Akoze, nevravím že klame, ja neviem kde na Tom spg bol, ale Repro centra normálne pošlú výsledok mailom, aj keby najskôr zavolali. Možno nejaké bizarné pracovisko to nerobí, ale ak by mu aj nič neposlali, môže si to vyžiadať. Dosť divne znie to o ďalších spermiogramoch a priemerovanj. Tak to pri spermiach nefunguje, rieši sa, aké sú vtedy, ak je tpobkem, že či sa zlepšia, tu nejde o žiadne priemery v čase. Mrzí ma, že tvoj muž sa takto správa, je to narcisticke správanie a znie to veľmi ublizujuco. Prosím, otvorene mu povedz, ak to ťa to zraňuje. Jasné že je jedniduche napisat, že na takého debila by som sa vykašľala a rozviedla. Ja viem, že to v praxi tak jednoduche nie je, ale je potrebné zakrocit, aby si uvedomil čo robí a ak to nepomôže, uvažovať, či takto si ochotná fungovať. Pre ilustráciu, môjmu mužovi na spermiograme našli 0 spermií (!!!) a nikdy som sa na neho nehnevala, nikdy. Nemáme deti, on ich ani mať nemôže, je to hrozna diagnóza, tvoja je úplne riešiteľná... A mňa to bolelo, boli, ale on zato nemôže, to ma ani nenapadlo mu to vyčítať. Ťažké situácie ukazujú silu človeka aj paru.

zuzana76
Včera o 22:10

@anonym_autor ja mam hypotyreozu, hypoparatyreozu a mam dve deti, ked sa ti da do normalu hladina hormonov, normalne otehotnies, neponahlaj sa nasilu, lebo inak dietatko nemusi byt v poriadku, pockaj, az kym ti to endokrinolog odobri. Tvoj muz je somar, s takymto by som dalsie dieta nechcela.

sense
Včera o 22:20

Tvoj chlap je chuj, výsledky by mal ad A) na papieri a B) keď mal môj brat ukážkový spermiogram na žiaden kontrolný ist nemusel, rovnako ani môj chlap nemusel na kontrolný spermiogram keď bolo všetko v poriadku. Jedine žeby nebolo všetko v poriadku.
A ja som otehotnela aj so zníženou štítnou žľazou, niekoľkokrát

Strana
z2