icon

Partner sa mi vysmieva kvôli neplodnosti

18. dec 2025

Snažíme sa rok a nešlo to. Tak sme povedali, že skúsime základné vyšetrenia. Mne vyšla bohužiaľ znížená činnosť štítnej žľazy a ešte k tomu výrazná inzulínová rezistencia. Nasadila sa liečba. Muž bol dnes na spermiogram a vyšiel mu výborný vraj má veľa spermií a kvalitné. Teraz o ničom inom nehovorí len aký má kvalitný matroš a ako je vo mne chyba, že máme hovno kôli mne. Som z toho úplne nešťastná. Neviem kedy tá liečba zaberie ale je mi to brutálne ľúto. Podotýkam, že dieťa už máme a otehotnela som bez akejkoľvek liečby. Cítim sa strašne zničená z takýchto reči a strácam nádej. A cítim, že som zostala v tom sama na tú bolesť.

Strana
z2
janai1
18. dec 2025

Noo tak v mojom prípade by prichádzala do úvahy iba jediná možnosť - rozvod

ariannazara
18. dec 2025

Keby mi toto povedal manzel ta mu taku vrazim zeby to uz v zivote nevyslovil. Debil

rozculena
18. dec 2025

@anonym_autor s takýmto chujom chceš ďalšie dieťa??

enmery
18. dec 2025

Akože po tomto správaní by som riešila už len odchod. Ponižovanie partnera, zvlášť za niečo, za čo nemôže/zdravotny stav/, je konečná...ale niečo mi hovorí, že takýto primitiv nie je len v tejto jednej veci.

deti95060810
18. dec 2025

však to je pre teba priam požehnanie z neba že spolu nemáte ďalšie dieťa. S takýmto trúbom. 🙄
Až pri ťažkých životných situáciach sa ukážu tie pravé povahy a neraz až vtedy zistíme s kým ozaj žijeme - koho máme po svojom boku. žiaľ neraz už len otvárame oči ....

negymama
18. dec 2025

no myslim, ze tvoj muz ma na hovno, ten matros v hlave.

anonym_91f095
18. dec 2025

A ty dufam,ze si ich uz otvorila a povies mu:ano ja budem mat 2he dieta ale ty jeho otec nebudes a cau,maj sa.Alebo ze by,nie????

crazy_cat_lady
18. dec 2025

S takymto kktom chces mat dalsie dieta? Zena, sa spamataj

stellarstar
18. dec 2025

S takýmto kktom by som ďalšie nechcela a v tomto momente by som podala žiadosť o rozvod

anonym_02a352
18. dec 2025

Nemas sice druhe dieta, ale debila … to je tiez od D… no obsah guli ma mozno kvalitny, ale to co ma dole, chyba brutalne hore. Keby mu robili CT hlavy tak najdu ….. do druheho by som sa po takomto spravania nehrnula … skor sa ho zbavila

anonym_893ef8
18. dec 2025

Kkt. By som mu povedala, ze nech si teda ide rozosievat inde, ked ma tak kvalitny matros.

mandzula
18. dec 2025

Chuj.

catherinah
18. dec 2025

Si si istá, ze tie vysledky sú take úžasné ako tvrdí?

autor
18. dec 2025
@catherinah

Si si istá, ze tie vysledky sú take úžasné ako tvrdí?

@catherinah to neviem to bolo divné tiež odber bol doma a potom išiel zaniesť a vraj mu volali už do 15 minút, že všetko má perfektné. Neviem či to takto skoro dávajú výsledky. Toto úplne prvý spermiogram neviem ako to chodí.

domkakvet
18. dec 2025

@anonym_autor nechci uz dieta s tym matrosom.

stellarstar
18. dec 2025
@anonym_autor

@catherinah to neviem to bolo divné tiež odber bol doma a potom išiel zaniesť a vraj mu volali už do 15 minút, že všetko má perfektné. Neviem či to takto skoro dávajú výsledky. Toto úplne prvý spermiogram neviem ako to chodí.

@anonym_autor výsledky su do 10 az 30 m

mimirka32
18. dec 2025

@anonym_autor ja si myslim, ze je jesitny a zdvihlo mu ego, ze ma kvalitne spermie. A neuvedomuje si, ze takymi hlupymi recami ti ublizuje. Povedala si mu to, ze ta boli co hovori, nech sa spamata?

zabka79
18. dec 2025

@anonym_autor dalsi narcis 😔

lentakyterapeut
18. dec 2025

Som si isty ak by mala akakolvek zena na vybet chlsp slabe spermie ale normalny alebo chlap zdrave ale debil tak debil si nevrzne. Zasnem ake pribehy tu ludia zazivaju. Mrzi ma ze mas pri sebe takeho debila.

pralinka25
18. dec 2025

prosim ta nerob si si nim dalsie dieta. on nebude v poriadku ani v inych veciach. to je neuveritelne tupelo. tento geneticky material uz nerozmnozuj. on bude nekompletny aj v inych veciach

catherinah
18. dec 2025

Takze Ty si ich nevidela, len on Ti to tak odprezentoval😔

annnna18
18. dec 2025

Za prve je to kk, mrzi ma to aj za teba... a za druhe vypytaj si od neho tie vysledky ze ich potrebujes ukazat svojmu gynekologovi lebo sa mi to cele nezda.. aj to ze za 15 minut mal vysledky 🤔

autor
18. dec 2025
@catherinah

Takze Ty si ich nevidela, len on Ti to tak odprezentoval😔

@catherinah no vraj nemá žiadny papier a že má ísť ešte raz na vzorku po 3 týždňoch a potom ešte po 3 mesiacoch, že sa to tak robí aby spravili nejaké priemer.

ivik4
18. dec 2025

No bola by si velmi hlupa keby si sa k tomuto chrunovi priputala dalsim dietatom

rozculena
18. dec 2025
@anonym_autor

@catherinah no vraj nemá žiadny papier a že má ísť ešte raz na vzorku po 3 týždňoch a potom ešte po 3 mesiacoch, že sa to tak robí aby spravili nejaké priemer.

@anonym_autor doma sa určite nerobí odber
https://www.drmax.sk/babyclub/ako-prebieha-sper...

pralinka25
18. dec 2025

ale vo vysledku je uplne jedno ake ma spermie. k.k.t.m je tak ci tak

beata_k
18. dec 2025
@rozculena

@anonym_autor doma sa určite nerobí odber
https://www.drmax.sk/babyclub/ako-prebieha-sper...

@rozculena Ved tam pisu, ze sa moze aj doma...

tykat
18. dec 2025
@rozculena

@anonym_autor s takýmto chujom chceš ďalšie dieťa??

@rozculena mne napadlo preco vobec s nim mala.to prve???

anonym_91f095
18. dec 2025

A vysledky byvaju do 24 az 48hod,podla toho clanku.To u neho bola riadna rychlovka.

rozculena
18. dec 2025
@beata_k

@rozculena Ved tam pisu, ze sa moze aj doma...

@beata_k
Niektoré centrá umožňujú aj odber doma, ale vzorka musí byť doručená do laboratória do 30 – 60 minút, pričom sa musí udržiavať pri teplote blízkej telesnej teplote.

to chcem vidieť,ako to stihol

Strana
z2