Partner v zahraničí a snaha o dieťa
ahojte 🙂
je tu niekto taky kto sa snazi o mimi aj napriek tomu ze je polovicka dlhodobo prec? ja mam priatela v PL( xodi domov na kazdy druhy vikend) a malokedy je doma na moje plodne dni. teda podarilo sa nam iba 1x byt spolu cele plodne dni aj to som bola ja za nim ☹ . snazime sa od januara 08 a stale nic..
no však to 😀 aby si nás potom aj doma užil 😀 no uvidím, ako to všetko dopadne.. 😀 😀
dnes som bola na poradni, tak sa ešte zatiaľ nezačínam otvárať.. tak dúfam, že nebudem moc prenášať..
@oriesok veru od takeho novorodeniatka sa mu bude tazko odxadzat 😔
ja mam zajtra poradnu som zvedava ci nam pohlavie potvrdi alebo vyvrati 😅
ta zaha zacina v noci trapit aj mna 🙄 uz asi tt v kuse ked vecer lahnem do postele tak neviem co od dobroty. mlieko nepijem tak neviem ako si mam pomoct 😒
@moncika15 ja som tiež mlieko nepila, kým som nezistila, že mi pomáha.. tak sa premáham a pijem.. a už mi vcelku skoro aj zachutilo..
už teraz sa manželovi ťažko odchádzalo vlastne od vtedy, ako som zistila, že som tehotná.. a teraz to bude veru ešte ťažšie.. ale čo robiť, keď sa nedarí zohnať práca doma.. 😖 a peniažky potrebujeme.. 😖
@oriesok ja pijem len jogurtove napoje ale to teda na litre odkedy som tehu mam taku slinu 😀 a zistila som ze vziadnom ripade nemozem jest piskoty, taku kyselinu z nix mam ze sa mi ide prepalit az von 🙄
a ako dlho ste sa snazili o male? vam sa tusim podarilo zakratko 😵 mj muz sa tu tiez nemoze zabyvat.odkedy je spat na sr uz je v druhej robote. sice platove podmienky dobre ale ma smolu na kolektiv 😒
@moncika15 ja som zo začiatku tehu nemohla jogurty ani jogurtové nápoje ani cítiť.. ale teraz musím mať min. 1 jogurt denne.. a samozrejme to mlieko 😅 ale dobre vychladené..
my sme sa našťastie nesnažili moc dlho.. v podstate to vyšlo na 2šup..
no je to ťažké s robotou tu na svk.. keď ti prácu neznepríjemňuje zamestnávateľ, tak kolegovia.. 😠
@oriesok a o plate pomlcim 🙄
ja by som maso a mlieko nedala do ust ani za nic 😝
dnes som bola v poradni ale dr je odcestovany tak mi ju prelozili. zmerali mi tlak, odvazili ma, vysledky z krvi boli ok a dostala som prenatal box. sestricka ma zvozila ze moc priberam. presne 10kg 😅
@moncika15 aj mäsové obdobie som mala 😅
to som rada, že ti poradňa dopadla dobre.. nič sa tým doktorom nepáči.. keď priberáš málo je zle.. keď veľa je zasa len zle.. tak čo máš robiť.. jedoducho ty cítiš, koľko bábo potrebuje, tak mu dopraješ.. ja som zatiaľ pribrala 13kg.. a keď to počula svokra, tak sa zhrozila, že to sa teda asi poriadne obžieram.. a že som pribrala strašne veľa.. ako keby ona nebola nikdy tehotná.. a keď bola tak neviem, či zabudla na to, koľko ona pribrala alebo čo.. a kamoška, čo porodila pred mesiacom mala navrch 25kg..
@moncika15 určite budem držať palce.. určite to dobre dopadne.. mňa doktor vystrašil v 12tt, keď mi robil NT že je vysoké.. a to sme mali 1,521 tak ma ihneď poslal na odborné vyšetrenie do nemocnice a tam sa čudovali, že prečo vlastne.. hlavne, že mňa poriadne vyplašil.. 😠
však čo ich trápi.. však ty si nabrala tie kg.. nie oni..

@moncika15 tak, tak.. sa stráááášne starostlivý je.. 😅 😅 a aj hovorí, ako sa bude o drobca starať.. som zvedavá, aká bude realita.. ale každopádne sa na maličké strašne teší..