icon

Partner v zahraničí a snaha o dieťa

moncika15
21. aug 2008

ahojte 🙂
je tu niekto taky kto sa snazi o mimi aj napriek tomu ze je polovicka dlhodobo prec? ja mam priatela v PL( xodi domov na kazdy druhy vikend) a malokedy je doma na moje plodne dni. teda podarilo sa nam iba 1x byt spolu cele plodne dni aj to som bola ja za nim ☹ . snazime sa od januara 08 a stale nic..

mariettka27
22. mar 2011

@oriesok tak tak,treba si nasadiť keď je možnosť...doma vypestované je doma vypestované... 😉
@skatarina jej,a paradajočky bola teda aj úroda?to by som tiež brala 😀 ...

inak sme s kamarátkou akurát rozoberali,že aký "humus" to u nás predávajú,keď každá paradajka v obchode je rovnako veľká,má rovnaký tvar a farbu...tak čo to potom je???

moncika15
autor
23. mar 2011

ahojte @oriesok , @jarulai, babulky moje 🙂
a samozrejme aj tie ktore znovu po rokox rozbehli temu 🙂
ako sa tu mate?
musim sem castejsie nakrknut 😒

drzim vam palce 😵 😵 😵

oriesok
23. mar 2011

@moncika15 ahojky.. ako sa vám darí????? ako sa má Teodorík? fúha.. že už má skoro 4 mesiace.. ale to ubehlo..

moncika15
autor
24. mar 2011

@oriesok ahoj 🙂 dari sa nam dobre robime pokroky, jedneho pekneho dna sa zobudim a maleho najdem postielke stat 😅 😀
vcera sme boli na poradni a mal 7500g a64cm, zajtra oslavujeme 4 mesiace 😵

vam sa dari ako? veru leti to 😕

oriesok
24. mar 2011

@moncika15 vidím, že malinký je tiež taký aktívny, ako naša 😅 naša sa od 3 mesiacov stavala na nôžky.. keď ju doktorka skúšala, čo všetko vie, a chcela ju posadiť, tak Lucka vyskočila rovno na nôčky.. tak doktorka ostala taká prekvapená.. od 4 mesiacov sa pretáčala z chrbátika na bruško, od 5 naopak.. od 5,5 mesiaca vie sedkať.. a od 7 mesiacov behá po 4-och.. a už sa veselo postaví, kde sa dá.. už máme veselo..
inak váhu máte krásnu.. my keď sme boli nasposledy u doktorky skoro pred mesiacom to mala malá 8 mesiacov, tak vážila 8100g.. 😅 a cca 71 cm..

moncika15
autor
24. mar 2011

@oriesok presne to som vcera pisala na FB 😀 dr ho xcela posadit a on nie a nie. tak s nim zacala cupkat po prebalovaku ze "aha ja uz xodiiiim " 😀 😀 😀 😀

oriesok
24. mar 2011

@moncika15 no.. tak aspoň vieš, čo ťa ďalej čaká 😀 šikulko je malinký..

moncika15
autor
25. mar 2011

@oriesok ked bola Lucka tiez taka aktivna liezla alebo preskocila fazu lezenia?

oriesok
25. mar 2011

@moncika15 chvíľočku sa plazila, ale len do zadu.. potom prišla na to, že môže ísť na kolienka.. tak sa pohupovala na kolienkach asi 2 dni a začala behať.. skôr vedela behať po štyroch, ako sa posadiť.. ako sedieť vedela, ale len keď som ju ja dala.. ale posadiť sa nie.. a teraz už s tým nemá problém.. a napr. Lucka sa vôbec ani nepretáčala, ako ostatné deti.. ako vie to, ale používa len otáčanie sa z chrbta na bruško.. ona je totiž strašne rada na brušku.. no teraz už iba na nožičkách chce stáť..

monulienkamt
26. mar 2011

ahojte babenky. konecne sa po dlhsej dobe ozyvam a zdravim vas. ako chodim opat do prace, tak som vecer "mrtva" a nic sa mi nechce, tak sem iba nakuknem. konecne som bola po dlhej dobe s priatelom, cely minuly tyzden som bola doma na Slovensku, bolo super, len skoda, ze tak kratko. boli sme na ultrazvuku, doktor potvrdil, ze cakame chlapca, takze budem doma v mensine 😀. zelam vam vsetkym pekny vikend a skore navraty vasich poloviciek, nech si ich doma uzijete 😉 (my budeme spolu az na velku noc ☹ )

lolitka25
26. mar 2011

Ahojte kocky, aj mne mazel dojde az na Velku noc - ale po nej budeme spolu a cakaju ma ovulkove dni tak drzte palceky 🙂
Co mate nove?
Ozaj rada by som otvorial diskusiu- verite vesticiam? 🙂

jarulai
27. mar 2011

ahojte babulky 🙂
@moncika15 maly aky sikovnicek 🙂 ale to leti, ze uz ma 4 mesiace. sa ani nenazdame a bude mat rok.
@oriesok vy uz mate 8 mesiacov 😨 ty brdo, si pripadam ako keby sa u nas zastavil cas a u vas leti ako divy 😀
@monulienkamt, gratulujem k chlapcekovi 🙂 aj ked podla mna to nikdy nevies na 100%, znamej tiez do konca tehu trvdili, ze to bude dievcatko a nakoniec je z Emmy Adam 😀
@lolitka25, tak silno drzkam paste, nech mas celozivotnu spomienku na Velku noc 😉

mne dnes muzik zase odchadza ☹ tak dva tyzdne zas sama. ale nejako snad vydrzime, ved sme silne zeny, nie 😉 😀

krasny zvysok nedele prajem.
pa-pa

jarulai
27. mar 2011

a este k tym vesticiam - pred cca rokom a pol mi dve akoze dobre vestice povedali, ze v lete vidia babatko u mna, ze najskor dievcatko a velmi rychlo na to chlapcek. leto sa blizi a ja nemam este ani brusko 😠 ☹ a to ze bola vestba tak na maximalne dva roky dopredu, takze si urobte vlastny nazor, ci verit alebo nie...

oriesok
27. mar 2011

@jarulai no.. za 3 dni už máme 9 mesiačikov.. už je to veľká slečna.. 😀
možno tie veštice videli to bábo v brušku.. 😀 bodaj by to bola pravda.. a to ti nezávisle dve od seba povedali?

lolitka25
27. mar 2011

Baby, mne 2 vestice predpovedali babo do pol az tristvrte roka - teda ze ho pocneme a bude zdravucke. Jedna nevylucila ani dvojcatka... Tak drzte prsty - chcem im verit 🙂
Oriesok blahozelam malinkej k 9 mesiacikom ... nech z nej mate stale iba radost a nech je zdravunka.
Monulenkamt blahozelam k babatku v brusinku 🙂

jarulai
27. mar 2011

@oriesok ano, povedali mi to dve vestice nezavisle od seba a segre aj svagrine to povedal dokonca aj jeden v holandsku, ktory ma v zivote nevidel a nevedel, ze oni dve su vlastne cezo mna rodina. tak teraz ver niecomu. no bodaj by si mala pravdu, ze mysleli babatko v brusku 🙂
a aj ja uz teraz blahozelam malinkej k 9 mesiacikom, nech je hlavne zdravucka a napreduje tak ako doteraz 😉

oriesok
27. mar 2011

@lolitka25 ďakujem 😉

@jarulai ďakujem 😉

inak k tým vešticiam.. segra je kaderníčka.. a raz mala zákazníčku (vešticu) a ani o nej zo začiatku nevedela, že je veštica.. sestra mala taký divný pocit už len keď vošla do kaderníctva.. a keď mi potom rozprávala sestra, aké veci jej rozprávala, tak mi až zimomriavky nabehli..
ja by som sa asi bála ísť k veštici.. 😅

oriesok
27. mar 2011

@jarulai a ten veštec v Holandsku ti ako veštil?

jarulai
27. mar 2011

@oriesok, ze dobra vestica ti zle nepovie 😉
no ten v holandsku to povedal mojej sestre, ze v nasej rodine vidi babatko u vydatej sestry a vydata som len ja. a svagrine to tiez tak nejako povedal. ale je to jedno, aj tak tomu prestavam verit. ved vidis...

oriesok
27. mar 2011

@jarulai tak to už podľa mňa nemôže byť náhoda.. traja.. a nezávisle od seba povedali rovnako..
silno držím palce, aby vám to vyšlo..

jarulai
27. mar 2011

@oriesok dakujeme. ale vidis - leto je uz pomaly za dverami a nic. ani len // tak uz tomu ani moc neverim.

lolitka25
27. mar 2011

@jarulai Mysli pozitivne, to iste nebude nahodicka,ked ti to traja povedali 🙂 Mne len dve a chcem tomu verit,lebo mi to dodava optimizmus 🙂

jarulai
27. mar 2011

@lolitka25, @oriesok, vy ma este ukecate a zacnem tomu fakt verit 😀 len ktovie, ktore leto to bude 😀

oriesok
27. mar 2011

@jarulai
@lolitka25 ja si presne to isté myslím, čo lolit.. že to nebude náhoda, že ti to povedali 3 ľudia nezávisle od seba.. určite tomu treba veriť..

oriesok
27. mar 2011

@jarulai a náhodou.. leto ešte nie je za dverami 😀 ešte iba 21.03 bol prvý jarný deň 😉

jarulai
27. mar 2011

@oriesok, ok, tak za branou 😀 😀 😀

oriesok
28. mar 2011

@jarulai raz to musí prísť.. a ja verím, že čoskoro..

jarulai
28. mar 2011

@oriesok, tak ti budem verit 😉 🙂

lolitka25
28. mar 2011

Ahojte baby, zasa je vsetko cele zle :(((
Dufam,ze vy sa mate lepsie a nemate taky nanic den so samými "vybornymi " spravami

jarulai
28. mar 2011

ahojte
@lolitka25, co tak depresivne? co sa stalo?