PCOS a snaha o otehotnenie
Ahojte, zistila som, ze mam PCOS.. Niekolko rokov ma trapila nepravidelna menstruacia a vsetky priznaky PCOS ale ziadny gynekolog mi na to neprisiel, vsetci vzdy len ze je vsetko ok.... Zmenila som zase gynekologa a tento mi to hned podla ultrazvuku potvrdil.. Pytal sa ci sa snazime o dieta ale momentalne este nesnazime ale uz v blizkej dobe chceme.. Len som chcela este predtym takych 15 kg schudnut ale tuzba po dietati je uz silna, ze sa mi to nechce natahovat.. Zaroven sa bojim ci budem vobec vediet otehotniet. Doktor hovoril len, ze mame skusat a ze nemusi to hned vyjst tak mame skusat.. Strasne rychlo sa snazi vybavit pacientky, ze ani neviem ci teda to, ze mame skusat nebolo len odbitie nech idem rychlo prec alebo mozno realne nebudem moct otehotniet..alebo to nie je az tak zle ze by to nebolo mozne.. Mate niektora skusenost s tym, ze aj pri PCOS ste bez problemov otehotneli?
@tomirami 1. bez problemov sa otehotniet s PCOS neda... ale nie je to nemozne... 2. vymen gynekologa.... 3. schudnut pri PCOS je naozaj dobry napad a vyrazne pomaha pri eliminacii dopadov tohto ochorenia...
@tomirami v prvom rade treba zistit, ktory typ pcos mas a podla toho sa zamerat

Mas vyraznu nadvahu, ked chces chudnut? Obezita Ti totiz moze poriadne komplikovat tehotenstvo aj porod. O poporodnom obdobi ani nehovorim. Ak si planovala schudnut 15kg, najprv schudni, urobis si laskavost. To mas dole za par mesiacov ak sa zatnes, tolko uz tuzba pre dobro veci vydrzi. Potom to uz pojde s vahou velmi velmi tazko dole...