Plánovanie styku počas ovulácie: Kedy je najlepší čas?
Ahojte dievčatá. Dnes som bola na folikulometrii, folikul mal už 19mm, dr naplánovala styk na zajtra večer. Avšak som dnes večer spravila ovu testy, a sú takmer pozitívne. Tie čo ste absolvovali plánovaný styk, čo myslite, vydržať do zajtra, alebo skúsiť dnes? Bojím sa, aby sme to neprepásli 🙈🙏🏻

a nedá sa v oba dni?
Vsak sa poteste aj dnes aj zajtra
@deti95060810 no priateľ ma trochu poškodené spermie, tak asi za to by bolo najlepšie nech sú tam v pravý čas čo najlepšie kúsky 😁 Len sa bojím, aby zajtra večer už zas nebolo neskoro
Spermie nejaký čas prežijú ... užite si ... dnes, aj zajtra 😉
neviem preco ti damy pisu, ze si mate uzit aj dnes aj zajtra, ked ide o planovany styk a asi velmi dobre vies, ze vtedy aj muz musi trosku absentovat... ale to urcite vies.
a radsej veris pepino testu ako tym lekarskym ?
Ak píšeš, že má priateľ trocha poškodené spermie, tak ti dám dve rady: Nech nedáva telefón do vrecka na nohaviciach (kým sa to napraví, potrvá to 3 mesiace). A absolútne žiaden alkohol... to by mohol vydržať 3 mesiace. Ale ten mobil je podstatný... na to sú aj štúdie. Poznam viac parov u koho to pomohlo.
@bystrozraky mobil nenosí v nohaviciach, alkohol obmedzil, plus vitamíny samozrejme. Potvrdzujem, že už po dvoch mesiacoch boli lepšie výsledky 😊
@bystrozraky
Pracovala som pár rokov v medicínskom laboratóriu, sem tam sme prebrali aj tému mobily, wifi, žiarenie ap. Štúdie, ktoré poznám tvrdia že vplyv na zdravie je zanedbateľný, alebo žiadny.
Štúdiu, o troch mesiacoch, ktorú spomínaš by som si rada prečítala. Vieš mi, prosím, o nej povedať viac, aby som si ju mohla nájsť?
@tyrkysova_lentilka Je ich viac. Napr.: https://www.sciencedaily.com/releases/2023/11/2...
https://www.news-medical.net/news/20231101/Stud...
Ale najlepsia je jedna myslim Australska co spozoroval stat....vsetky studie su lahko dohladatelne. A na kazdeho to posobi inak, u niekoho sa nic nezmeni u niekoho vela. Toto som ti len tak pastol narychlo... Myslim, ze nedavat si telefon na vreckach odnohavic nie je az tak tazke a obmedzujuce 🙂
Tie najlepsie kusky pockaju do zajtra. A keby nie zajtra to este poistite.
Ale vies, ze ovulacny test len ukazuje, ze ovu sa chysta, nie ze je v tom momente? Pride tak za 24-48 hodin. Takze nic neprepasnete.
Ja som otehotnela zo sexu 2 dni pred ovu a dalsi raz 4 dni pred ovulaciou. Tu je dolezite aj Tvoje prostredie, spermie v dobrom prostredi preziju. A hoci ma partner poskodene spermie, tak aj tak oplodnit dokaze len zdrava, tak ci dnes, ci zajtra, to uz je jedno.
kludne mozte dnes, aj zajtra. Keby ste az zajtra, aj tak tam budu tie spermie z dneska, cize to je uplne jedno 🙂
@bystrozraky ďakujem, pozriem si ich
Ak máš pozitívny test tak ovu ešte len príde do niekoľkých hodín takže nerozumiem otázke 🙂 správne ukazujú aj testy aj výpočet lekárov..