Plánujete tehotenstvo i napriek tomu, že nie ste očkované?
Plánujete tehotenstvo aj ked nieste očkované proti Covidu?
@brumbrumbrum aj pri epidurali podpisujes ze je to na vlastnu zodpovednost a vymenuju ti tam pripadne ochrnutie. To je len standardne pravne opatrenie Keby nieco. Vzdy sa moze nieco stat. Aby potom pozostali nemohli zazalovat dr.
@miadi my tiez nemame ziadnu rodinu v meste, kde zijeme (a ani pobliz). Ked sme mali v zime kovid, ja som bola prva, 2 dni mi bolo na prd, mala som teplotu 37,2, ale tak bola som slaba a bolrlo ma hrdlo, staral sa o mna muz a po dvoch dnoch to dostali deti, jeden den teplotka 37,5 inak sa nestazovali na nic, to som sa uz o nich starala ja a nasledne ochorel manzel a ten mal nadchu, nepotreboval ziadnu zvlastnu opateru 🤷♀️ takze brat to tak, ze kto sa o vas bude starat, no neviem, tak ako doteraz, ked ste byvali chori... chora zena sa stara o zvysok chorej rodiny 🙂
Otehotnela som a toto som vôbec neriešila. Určite by som sa nedavala pred otehotnením keďže sa stále nevie aký reálny vplyv to môže mať. V tehotenstve nad očkovaním absolútne neuvažujem keďže už len otehotnieť je problém a nie ešte pchať do seba nejaké veci. Tehotná nemôže pomaly ani spej do nosa tak ako je možné že je toto v poriadku. Všetci lekári okolo mňa vrátane mojej gynekologičky sú zásadne proti. Aj tesne pred a aj počas tehotenstva. Dnes dokonca dávali v českých správach ako veľmi sa názory lekárov v očkovaní tehotných líšia a sú krajiny kde to úplne odmietajú. Každý sa musí rozhodnúť sám podľa toho komu v názoroch verí.
@kkovacovak co sprej do nosa, este aj na krabicke zihlavoveho caju je napisane ze je nevhodny pre tehotne....ale ockovanie v pohodke
@lindusss2016 nebyvam vobec chora ani deti . Moj nazor a dovody preco som sa ockovala je Moj . Nepotrebujem tvoj suhlas ani dehonestaciu. Ja poznam pripady co na Covid umreli to ze ste mali stastie neznamena ze ho mà kazdy. Beriem to tak ze chranim aj takych ako si ty. Tym ze znizujem moznosti prenosu a nepotrebujem tvoju vdaku ani nic . Je mi uplne jedno preco sa nedate ockovat . Moje deti maju vsetky povinne ockovania a je to len Moja vec preco. Tak ako mi je jedno ak tvoje nemaju ziadne. Tvoj nazor na mna je mi uplne irrelevantny. A na teba nemam ziadny. 😀hawk 😜
No jasne ze áno, prečo by sme nemali plánovať. Nad covidom vôbec nepremyslam.
Ano
@miadi fuha, ale si spustila lavinu 😂 ja som ti niekde pisala, ze si sa nemala dat ockovat alebo ze mam vdaka tomu na teba nejaky nazor? To si naozaj z mojho komentu vycitala? Skor som ta chcela podporit, ze nemusis hned mysliet na najhorsie, ze kto by sa o vas staral, ked vsetci ochoriete, lebo nikde nie je napisane, ze sa tak stane... nuz ale co uz, ked si to vzala tak negativne, je to tvoja volba, tvoje rozhodnutie, ako sa pozeras na svet a na "takych ako som ja" 😂 to o tebe vypoveda celkom dost... ja mam priatelov medzi ockovanymi aj neockovanymi a je mi jedn, kto sa ako rozhodol a preco. Normalne som ostala kamaragka so vsetkymi, s ktorymi som sa stretavala aj pred kovidom 🤷♀️ a nie, dakovat ti nebudem, nespravila si pre mna absolutne nic, nemam na to dovod...
Ďakujem vam baby za vaše nazory ,som rada ze niesom sama čo ma takyto pohlad na očkovanie a plánovaní bábätka ♥️

@mikasz to už neviem, len teda prikladám screenshoty, že si teda nevymýšľam 🙊🤷🏼